Espectacle familiar "Kl'aa la teva cançó", amb Inspira Teatre

Atrás

Horarios

Trencar l´ou. I sortir del niu. I fer un pas i un altre. Explorar els voltants. Anar cada vegada una miqueta més lluny. Mirar l´altre i encuriosir-nos. I cantar, perquè és el cant allò que ens va definint, perquè amb les nostres cançons ens anem explicant, ens anem ensenyant, ens comencem a mostrar.

El niu, l´ou, el camí i la cançó... son element primordials de KL'AA, una paraula contundent, la que utilitzen els hadzas, un poble que viu a la part central de Kènia, per dir cantar, i també el títol de l´espectacle que Inspira Teatre presenta per acompanyar els més petits entre els petits, els remenuts de cada casa, a fer els seus primers passos i a descobrir com és el món que els envolta.

Sense paraules, només amb sons que molt s´assemblen als dels nadons i amb els quals van edificant melodies i ritmes, Inspira Teatre construeix un espectacle visual i sonor, un concert experiència, del qual els infants d´entre 0 i 5 anys gaudiran de valent.

Inspira Teatre, una companyia de teatre per a tots els públics creada el 2011 per l´Esther Westermeyer, ha signat altres espectacles com Gong! La història de la dragona Mina-li, El cel de la Jojó o L´Ornet vol cantar.

Inspira Teatre

Intèrprets: Neus Umbert, Laia Piró i Esther Westermeyer. Direcció: Clàudia Moreso, Direcció musical: Viv Manning, Escenografia: Martí Doy. Disseny de llums: Guillem Bonfill. Ambient sonor: Alex Cabrer. Tècnic: Guillem Bonfill. Producció: Inspira Teatre.

Centre Cívic Can Clariana Cultural

Dirección:
C Felip II, 222
:
Sant Andreu
Barrio:
el Congrés i els Indians
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Can Clariana Cultural
Cuándo
De 19/03/2021 a 19/03/2021

Phone number

Tel.:
937637299