Exposició 'Criatures submarines. Una aventura al fons del mar'

Atrás

Horarios

Otros

Se celebra en:
Poble Espanyol de Barcelona.
Las localidades se venden en :
Poble Espanyol de Barcelona.

L’arribada de la calor convertirà la Carpa del Poble Espanyol en una  aventura immersiva al fons del mar. Sota el títol de  “Criatures submarines. Una aventura al fons del mar”Layers of Reality –que treballa en projectes com els de l’IDEAL Centre d’Arts Digitals–  i el Poble Espanyol us presentem una experiència única i que s’estrena especialment per a l’ocasió que us permetrà explorar i conèixer el fons marí a través d’un viatge on vosaltres mateixos sereu els protagonistes.

Fer divulgació de manera divertida sobre les diferents espècies submarines que habiten des de la superfície fins les profunditats del Mar Mediterrani i conscienciar sobre la importància de contribuir a la  sostenibilitat ambiental són els objectius d’aquesta mostra immersiva, a més de fer-vos partíceps de tota una aventura submarina mai viscuda!

L'exposició, d'uns 40 minuts de recorregut, comença amb una  onada expositiva de les criatures submarines des de la superfície fins al fons abissal. A continuació, veureu una mostra de l' impacte i sostenibilitat del fons marí. L'aventura continúa amb una  experiència immersiva d'un viatge submarí i finalment us proposem una acció col·laborativa: dibuixeu la vostra criatura submarina preferida i ajudeu-nos a crear un  aquari virtual interactiu!!

Sens dubte, una exposició perfecta per per explorar i conèixer el fons marí sense sortir de Barcelona i que de ben segur us encantarà a petits i grans!

Poble Espanyol de Barcelona

Dirección:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13
:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Poble Espanyol de Barcelona
Cuándo
De 16/07/2021 a 12/10/2021

Phone number

Tel.:
935086300
Fax:
935086333

Website

Web venda d'entrades:
https://www.poble-espanyol.com