Visita comentada al Planetari Municipal "El cel des del Guinardó"

Atrás

Horarios

Activitat per a majors de 5 anys.

El Planetari Municipal s'obre un dissabte pel matí cada trimestre per tal d'oferir una activitat on poder explorar i descobrir el cosmos en família.

Les sessions constaran de dos blocs:

- Què es pot veura des de la terra mirant el cel? on aprofitant la cúpula i l'skyline de Barcelona s'explicaran diferents fenòmens que es poden percebre a la vida quotidiana.

- El Sistema Solar i què hi ha més enllà: els planetes del Sistema Solar, què ha passat amb plutó i, les estrelles que ens envolten, seran alguns dels temes que es tractaran.

A partir d'aquests dos grans blocs, es parlarà sobre algun fenòmen astronòmic que es trobi de candent actualitat.

ReservaPer realitzar la reserva cal enviar un correu elèctronic a planetarimunicipal@bcn.catIndicant: Nom, Cognom, telèfon de contacte, quina sessió triarà, número de persones, districte o població on viviu i com us heu assabentat d'aquestes visites.Les places s'atorgaran per estricte ordre d'arribada de la sol·licitud. Un cop assignats a una o altre sessió, rebreu un correu de confirmació. Sol·licitar la visita no vol dir tenir una reserva en ferm. La reserva es fa oficial en el moment de rebre la confirmació.

Planetari Municipal de Barcelona

Dirección:
Carrer de Brussel·les, 34*40
:
Horta-Guinardó
Barrio:
el Guinardó
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Planetari Municipal de Barcelona
Cuándo
Evento permanente

You may also be interested in...