BARCELONA, 20 DE NOVEMBRE DE 2018

Fira de
Contractació pública

Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB)

Presentació


L’Ajuntament de Barcelona presenta la I Fira de Contractació Pública Municipal, un espai de trobada entre l’Ajuntament i els seus potencials proveïdors que ha nascut amb l’objectiu l’impuls de  la participació de les petites i mitjanes empreses, l’empresa social i les empreses locals i emprenedores  en les licitacions públiques.

Es tracta d’una iniciativa pionera a Europa que mostra una previsió anticipada dels principals projectes futurs de contractes previstos per a licitació durant 2019 i 2020. En total s’exposen 79 projectes de contractació amb un valor estimat global superior als 540 milions d’euros.

Els projectes contractuals es recullen en fitxes que s’exposen en diversos estands temàtics. A cada estand el personal tècnic municipal presentarà els principals projectes de contractació i mantindrà un diàleg amb les empreses i entitats interessades a través d’entrevistes prèviament concertades a través d’aquest mateix web.

La Fira es configura també com a porta d’entrada a idees i solucions que aportin eficiència social, ambiental i tècnica en la prestació de serveis a la ciutadania i resolguin els reptes i necessitats per crear una ciutat sostenible des de la perspectiva de la innovació. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament presentarà un determinat nombre de reptes municipals i ciutadans oberts a les empreses visitants  que, prèvia inscripció online a través d’aquest web, podran efectuar exposicions de 15-20 minuts sobre les seves propostes i potencials solucions.

La Fira es complementarà amb dues taules rodones sobre aspectes generals de compra pública de la mà de persones expertes del món públic i privat. L’objectiu d’aquestes sessions és  la divulgació de reflexions sobre aspectes generals destacats de les polítiques de compra pública, tant a nivell nacional com europeu.


Barcelona

Centre de Convencions Internacional

El CCIB és únic a Europa, per la seva bellesa i originalitat arquitectònica, per la versatilitat dels seus espais interiors.

Adreça

Plaça de Willy Brandt, 11-14, 08019

Telèfon

932 30 10 00