Altres serveis

  • Sala de consulta

Oferim una sala de consulta amb 15 llocs de lectura per consultar el nostre fons. A més, a la sala podeu utilitzar un ordinador per consultar els catàlegs i els recursos d’informació (amb accés a internet) i disposeu de connexió Wi-Fi gratuïta.

La major part del fons és prestable, però alguns documents, per les seves especials característiques, són de consulta exclusiva a la sala de lectura: obres de referència, revistes, llibres antics, exemplars únics o de difícil reposició i altres materials especials.

 

  • Exposicions temàtiques (aparador biblioteca)

Accions expositives per mostrar les novetats i la col·lecció de què disposa la biblioteca sobre temes de la seva especialització. També serveix per transmetre informació de les seves activitats i projectes, o bé, per promocionar els cursos que es fan al CFL. 

 

  • Proposa una compra de llibre o donació

Es pot sol·licitar la compra de documents per al fons de la Biblioteca (una desiderata) que no s’hagin trobat dins del nostre fons i que es considerin interessants en formar part de la nostra col·lecció.

S’estudiaran les peticions i s’encarregarà de la seva localització i adquisició. L’adquisició estarà condicionada per la disponibilitat pressupostària i les polítiques de desenvolupament de la col·lecció.

La Biblioteca accepta donacions relacionades amb la seva temàtica.

 

 

Pots demanar informació pels canals d’atenció:

Presencial: Parc de l’Laberint d’Horta. C / GermansDesvalls, s / n. 08035 Barcelona.

Horari: de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores

Telefònica: +34 932.565.620

Per conèixer amb més profunditat els serveis que oferim, consulta l’apartat de SERVEIS.