Documentació

Recull de recursos electrònics i multimèdia

Conjunt d’eines i materials per a la consolidació i aprenentatge adreçats als professionals que vulguin ampliar una temàtica en concret. Els reculls solen ser de webs, articles, materials multimèdia o guies didàctiques. Documents destacats:

 

Reculls bibliogràfics

Conjunt de referències sobre publicacions de què disposa el fons bibliogràfic de la biblioteca. Destinat als professionals del sector, docents i alumnes. Documents destacats:

  • Amb motiu del Dia Mundial de la Biodiversitat (22 de maig) presentem un recull bibliogràfic sobre la biodiversitat que podràs trobar a la Biblioteca. Format: PDF – Accedir a la descàrrega [Cat]

 

  • Bibliografia sobre paisatgistes i jardiners d’arreu del món formada per 68 llibres més catorze de la col·lecció especial sobre l’arquitecte i paisatgista Nicolau Maria Rubió i Tudurí. Una documentació de caràcter divulgatiu i també especialitzat què disposa el fons bibliogràfic de la biblioteca. Format: PDF – Accedir a la descàrrega [Cat]

Jardins de Santa clotilde

 

Dossiers temàtics i guies de lectura

Selecció bibliogràfica temàtica on el contingut es classifica per diferents tipus de documents, ja siguin part del fons de la biblioteca o no: documentals, material multimèdia, llibres didàctics o tècnics, webs, notícies, activitats i visites.

Trobaràs més informació a l’apartat de Dossier temàtic 

 

Biodiversitat