Gaudiu d’un octubre ple de tallers sostenibles a la Clariana de Glòries!
Aquest mes us convidem a participar en activitats que ens ajudaran a cuidar la salut i el planeta a través de la cuina, el joc i la creativitat dins la Clariana, en un espai de trobada, aprenentatge i diversió per a totes les edats.
Diumenge 5 d’octubre, descobreix el poder de les plantes medicinals a la cuina i aprèn a preparar una deliciosa salsa pesto amb alfàbrega amb el taller Sabors de la Natura: cuina sostenible amb plantes remeieres. Una activitat on les famílies podran compartir, cuinar i cuidar-se amb una alimentació més sana i ecològica.
A més, els més petits podran aprendre trucs i consells pràctics per evitar el malbaratament alimentari i fer que la seva alimentació sigui més respectuosa amb el medi ambient en l’activitat Caminem cap a l’alimentació sostenible: no malbaratem.
Diumenge 19 d’octubre, hi trobareu jocs com el twister, el memory o el joc de l’oca! Jocs populars transformats per reflexionar sobre com podem reduir les pèrdues i aprofitar millor els aliments.
També podreu explorar el vostre costat més creatiu amb el Taller artístic contra el malbaratament alimentari. A través d’una proposta artística i creativa aprendrem a valorar les fruites i verdures més imperfectes, demostrant que allò que sembla “lletjot” pot ser deliciós i ben bonic.
Activitats obertes i gratuïtes, ideals per gaudir en família i descobrir maneres divertides i pràctiques de cuidar el nostre entorn.
Les activitats de la Clariana que coordina la XEAB s’organitzen els diumenges al matí a la zona de gespa que toca a l’Àrea de Joc Infantil del Parc de Glòries. Unes propostes que tornen a complementar l’oci familiar amb l’adquisició de nous coneixements i, sobretot, nous hàbits diaris més sostenibles.