Centre de Formació del Laberint d'Horta

DISSENY DE JARDINS II

Aquest segon nivell està adreçat a l'alumnat que ha fet el curs Disseny de jardins I o acredita coneixements similars. Aquest curs es planteja com una posada en pràctica de tots els coneixements adquirits en el primer curs, aprofundint en els continguts dels projectes. Es preveu fer-lo amb un format de tallers intensius workshop, i cada taller estarà dirigit per un professional del disseny de jardins, que anirà acompanyat d’altres que el complementaran. Es preveuen diferents tipus de tallers, des dels més conceptuals fins als estrictament tècnics. Al voltant de diferents projectes se celebraran ponències i tallers participatius.

A qui s’adreça: a persones aficionades i professionals de la jardineria.
Dates: del 22 d’octubre de 2020 al 8 d'abril de 2021.
Durada: 63 hores, 21 sessions.
Dies: dijous.
Horaris: de 10.00 a 13.00 h.    
Nombre de places: 14 per grup.
Preu: 472,50 €. 
Ponents: Manel Sangenís, arquitecte i paisatgista, i altres docents convidats.
Inscripcions: de l’1 de setembre al 5 d’octubre de 2020.


Descomptes i informació en el mateix curs escolar
  • 70% per persones a l’atur, als dos primers cursos per ordre d'inscripció. S’acreditarà mitjançant Certificat Integrat del SOC.

  • 50% per persones majors de 65 anys en cursos d’aficionats. S’acreditarà mitjançant fotocòpia del DNI, NIE.

  • 50% per jubilats, prejubilats i jubilats parcials en cursos d’aficionats. S’acreditarà mitjançant el certificat de la Seguretat Social que acrediti la condició de pensionista.

  • 15% a membres d’aquelles entitats o col·lectius amb les que hi hagi un conveni vigent. S’acreditarà presentant la quota de soci de l’entitat corresponent.

  • 15% en segona matriculació i successives dins el mateix any acadèmic: no es requereix documentació.

  • Per a altres tipologies de descomptes: contacti amb l’administració del centre per telèfon (932 565 601) o correu electrònic (formacio.laberint@bcn.cat).

  • Curs bonificable per la FUNDAE (Fundació Tripartita)