Centre de Formació del Laberint d'Horta

El Centre de Formació d'el Laberint imparteix cursos sobre jardineria i paisatge des de 1993 a aficionats, tècnics i, en general, a totes aquelles persones que n’estiguin interessades.

Per tal de donar resposta a les necessitats formatives dels diferents sectors; professionals, tècnics, aficionats i públic familiar, aquest centre dissenya programes i metodologies adaptats a cada nivell de coneixements, incorporant-hi avenços tècnics i ambientals.

L’oferta està dividida en cursos de llarga durada i monogràfics per a aficionats i tècnics. El programa de tècnics i aficionats es duu a terme en els jardins del Laberint d’Horta, un dels espais verds emblemàtics de la nostra ciutat, i en el Viver de Tres Pins, on hi ha la maquinària i el material necessari per desenvolupar una formació teòrica i pràctica de qualitat. L’edifici acull també una biblioteca especialitzada en jardineria, jardins i paisatge on s’hi duen a terme xerrades, col·loquis i exposicions.

El Centre de Formació ofereix preus amb descomptes per a persones en situació d’atur, majors de 65 anys i per a matrícules a dos o mes cursos, en el mateix curs acadèmic. Aquesta informació es pot consultar en la programació.

*Aula dels cursos