Barcelona Cultura
Maig 2021 Activitat familiar

SEMPRE QUAN ACABO DIC... de la Cia. Jordi Font*

Un camàlic viatger ha perdut una maleta, quan ho té tot apunt una maleta fuig! On acaba una història comença la següent. Així es van desenvolupant  contes més tradicionals de gegants i prínceps, com també contes més contemporanis que ens volen ajudar a saber qui som i què fem aquí.

*Entrada i activitat gratuïta sense reserva fins a completar l'aforament (màxim 80 persones).
Diumenge, dia 9 | 12 h

Abril 2021 Activitat familiar

JOC DE CADIRES, espectacle de titelles de Cal Teatre

Una família s'asseu a taula. Cadascú ocupa la seva cadira i el seu lloc, com s'ha fet sempre. Però què passarà si un dia algú s'asseu en un lloc diferent al que li toca?
Joc de cadires parla sobre la relació entre les persones i les cadires i com el lloc que ocupem condiciona el nostre punt de vista: tot depèn de la cadira des de la qual es miri.

*Entrada i activitat gratuïta sense reserva fins a completar l'aforament (màxim 80 persones).
Diumenge, dia 4 | 12 h

Març 2021 Activitat familiar

En BUM i el llibre màgic de les fades. Cia. Homenots*

Segona part de les aventures de l’elefant amb més ritme de la selva!
Una tarda de pluja en Bum escolta la Història de la Biblioteca Màgica de les Fades i del Llibre Màgic que la fada Flor de Neu va amagar en un lloc secret. Decidirà sortir a buscar-lo, el trobarà?

*Entrada i activitat gratuïta sense reserva fins a completar l'aforament (màxim 80 persones).
Diumenge, dia 14 | 12 h

Febrer 2021 Activitat familiar

Jordi Pota: I per què no? *

Espectacle que uneix la màgia, el teatre i la improvisació per crear il·lusió, riures i sorpresa.

* Entrada i activitat gratuïta sense reserva fins a completar l'aforament (màxim 80 persones).
Diumenge, dia 21 | 12 h

Gener 2021 Activitat familiar

Clowntes i llegendes de la Cia Nyip i Nyap*

Un espectacle de clown i teatre gestual, i a la vegada de contacontes, on dos clowns intenten explicar un conte, amb molta interacció amb el públic.

* Entrada i activitat gratuïta sense reserva fins a completar l'aforament (màxim 80 persones).
Diumenge, dia 17 | 12 h

Desembre 2020 Activitat familiar

It's Easy de la Cia. Si Tu T'imagines*

Busca ser una reflexió, plena d'humor i sarcasme, sobre el món laboral actual de les dones, i de com, fins i tot, la més petita casualitat pot provocar grans canvis.

* Entrada i activitat gratuïta sense reserva fins a completar l'aforament (màxim 80 persones).
Diumenge, dia 20 | 12 h

Desembre 2020 Activitat familiar

El professor ecològic de SabaCirc*

Un professor que explica la seva TEO-RRIA sobre el consum de residus i la seva reutilització amb diversió, alegria i humor. Amb les tècniques de circ, equilibris, malabars i monocicle ens introdueix amb un univers molt particular, que ens ensenya a respectar el medi ambient, REUTILITZANT, RECICLANT, REDUINT i REACCIONANT.

* Entrada i activitat gratuïta sense reserva fins a completar l'aforament (màxim 80 persones).
Diumenge, dia 13 | 12 h

Novembre 2020 Activitat familiar

Kumulunimbu, titelles i clowns de la Cia. Ortiga*

Una historia d’amistat entre una nena i un núvol, que parla sobre la valentia, la injustícia, les migracions i la permanent esperança dels seus protagonistes.

* Entrada i activitat gratuïta sense reserva fins a completar l'aforament (màxim 80 persones).
Diumenge, dia 29 | 12 h

Octubre 2020 Activitat familiar

Priscilla Barbosa & Maracupekes*

Priscilla Barbosa & Maracupekes et conviden a un fascinant viatge de la mà de músics i ninots que ens acostarà al ric i divers món cultural del Brasil.

* Entrada i activitat gratuïta sense reserva fins a completar l'aforament (màxim 80 persones).
Diumenge, dia 18 | 12 h

Octubre 2020 Activitat familiar

El viatge més bonic del món. La Boia Teatre*

Espectacle que explica la història de tres taques de colors que s'escapen del taller del pintor Joan, decidides a conèixer món. Obra basada en el conte de Miquel Obiols "El quadre més bonic del món", que barreja teatre visual i titelles per crear un món màgic que fa pensar en l'artista Joan Miró.
* Entrada i activitat gratuïta sense reserva fins a completar l'aforament (màxim 80 persones).
Diumenge, dia 4 | 12 h

Setembre 2020 Activitat familiar

Concert de Jazz

Gaudeix d'un concert a càrrec de la cantant Priscilla Barbosa i del seu col·lectiu d'artistes internacional Maracujazz Project.
Dissabte, dia 19 | 18.30 h

Març 2020 Activitat familiar

Els músics de Bremer, Xip Xap Teatre

Un ruc, un gos, un gat i un gall veuen com el seu futur com a animals domèstics comença a perillar, i decideixen fer una orquestra i anar cap a Bremen a triomfar. Una versió molt divertida del conte dels Germans Grimm.
Espectacle de música
amb titelles.
Diumenge, dia 8 | 12 h

Febrer 2020 Activitat familiar

Bergamotto Show

Espectacle d’interacció on l’humor i la fantasia es barregen amb tots els matisos de la felicitat: somriure, sospir, l'èmfasi, l'espera, estupor, tendresa que arriben als espectadors de totes les edats.
Diumenge, dia 2 | 12 h

Gener 2020 Activitat familiar

Visita Patge Reial

Hola, nens i nenes!
El proper dia 4 de gener, un patge dels Reis Mags d'Orient estarà als jardins de la Fundació Julio Muñoz Ramonet per escoltar els vostres desitjos i recollir les cartes que lliurarà a Ses Majestats.
Dissabte, dia 4 | de 11 h a 14 h

Desembre 2019 Activitat familiar

Circ de Jocs

Diferents propostes de jocs educatius, d'animació i circ dirigides i pensades per enfortir les relacions entre persones, tant participants com espectadors, a través de la interacció amb els jocs i les dinàmiques.
Diumenge, dia 1 | 12 h

Novembre 2019 Activitat familiar

Contacontes: En BUM i el tresor del pirata

Companyia Homenots.
En BUM és un elefant que una nit s'assabenta que a la platja de la Mitja Lluna hi ha un tresor pirata amagat. Farà tot el possible per trobar-lo amb les seves amigues i amics, se'n sortirà?

Una divertida manera d'introduir els nens i les nenes en l'apassionant món de la bateria i la percussió.
Diumenge, dia 10 | 12 h

Octubre 2019 Activitat familiar

La companyia Sabanni presenta Amb P de Pallasso

Amb unes gotes de màgia, un polsim de bogeria, la bona companyia del pianista Joan Vallcorba i el seu inseparable colom, la farem grossa!
Diumenge, dia 6 | 12 h

Setembre 2019 Activitat familiar

Concert de Priscilla Barbosa

Gaudeix del concert de jazz i bossa-nova a càrrec la cantant brasilera Priscilla Barbosa del col·lectiu internacional d'artistes Maracujazz Project que tindrà lloc al jardí de la Fundació.
Dissabte, dia 14 | 19 h

Juliol 2019 Activitat familiar

The Rock'n'Roll Hipsters

El nou espectacle de la Companyia Homenots: teatre, música en directe, esperit didàctic, anglès... Un espectacle creat per explicar quins són els instruments del rock, per descobrir clàssics del rock interpretats en directe i per passar una bona estona. Us hi apunteu?
Diumenge, dia 14 | 12 h

Juny 2019 Activitat familiar

9a edició Festival SIMFONIC al jardí de la Fundació

Concert a càrrec de Virtèlia Escola de Música, participarà l'orquestra mixta i el cor jove Virtèlia. Un dels 100 concerts simultanis i gratuïts del Festival SIMFONIC, amb més de 5.000 estudiants d'escoles de música de 100 racons de Catalunya i Balears, es celebrarà al jardí de la Fundació per gaudir d'una manera diferent d'aquest espai singular que amaga la ciutat.
Dissabte, dia 8 | 18 h

Maig 2019 Activitat familiar

Els petits més grans

Un espectacle de titelles, actors i manipulació d'objectes. De la mà de la Saba Sàvia i un jardiner juganer ens endinsarem en un món molt proper i, a vegades, desconegut com és el dels insectes. La relació d'equilibri entre la formiga, la marieta i el pugó, la pol·linització a través de l'abella ajudada pels insectes que envolten la flor i la màgia de la metamorfosi de la papallona, passant per l'ou, eruga i crisàlide. Per a nens i  nenes de 3 a 8 anys. A càrrec de ArTristras Teatre.
Diumenge, dia 5 | 12 h

Abril 2019 Activitat Abril Cultural

Sant Jordi al jardí. El contador de llegendes

El Contador de llegendes a càrrec de la Companyia Jordi Font. Un músic i un actor s'uneixen per explicar les històries i llegendes de les contrades catalanes. Utilitzen la música en directe com a recurs dramatúrgic i emotiu. La interpretació dels diferents personatges i escenaris és feta per un sol actor/joglar utilitzant el cos, la veu i el moviment. Un espectacle per a tots els públics.
També hi haurà parada amb venda del llibre: Muñoz Ramonet, retrat d'un home sense imatge.
Dimarts, dia 23 | 18 h

Abril 2019 Activitat familiar

Solo Eva

Aquesta Pallassa d´avui és EVA. Una Eva contemporània  en clau de clown de carn, i ossos i costelles pròpies, que viu en conflicte entre el deure i el que voldria. A càrrec de Caprina.

Diumenge, dia 7 | 12 h

Abril 2019 Activitat Abril cultural

Concert: El so del quartet de saxos

Limnos Quartet ens proposa un recorregut a través diferents èpoques, estils, colors i textures per ensenyar-nos tot allò que la formació de quartet de saxos ens pot oferir. Es podran escoltar peces escrites per a aquesta formació, així com d’altres peces, originalment escrites per orgue, quartet de corda o orquestra passades pel sedàs dels quatre saxos.

Gemma Torralbo, saxo soprano; Esther Sabaté, saxo alto; Elena León, saxo tenor; Núria Brull, saxo baríton.
Dissabte, dia 6 | 18 h

Abril 2019 Activitat Abril cultural

Conferència d'art i col·leccionisme: Com va aconseguir ser col·leccionista, Julio Muñoz?

Conferència a càrrec d’Esther Alsina, professora d’Història de l’Art de la Universitat de Barcelona i autora del llibre. La professora Esther Alsina parlarà de com Julio Muñoz Ramonet va esdevenir propietari d’una de les col·leccions d’art més importants: la de Ròmul Bosch i Caterineu; així com del contingut de la col·lecció i el d’altres disciplines artístiques: arts decoratives, mobles, ceràmica i tapissos, que va adquirir Muñoz Ramonet, posteriorment.
Divendres, dia 5 | 18 h

Abril 2019 Activitat Abril cultural

Presentació del llibre: Muñoz Ramonet, retrat d’un home sense imatge

Conferència a càrrec de els següents autors: Manel Risques, professor d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona i editor del llibre; Xavier Muñoz, empresari; José Martí Gómez, periodista i Miguel Ángel Montañés, periodista.
Dijous, dia 4 | 18 h

Març 2019 Activitat familiar

A Babel en patinet

Una comèdia de titelles que a través del riure i la cançó tracta de fer reflexionar a petits i grans sobre la diversitat cultural. Cia. La Puntual
Diumenge, dia 10 | 12 h

Febrer 2019 Activitat familiar

Tot sol ... i Núvol

Un pallasso, una cadira i una maleta: tres companys de viatge. Quan estan sols s’aturen, s\'asseuen i contemplen. Ara fa sol, ara fa núvol i ara sol... i núvol. Un espectacle de circ de la Companyia LePuant Clown

Diumenge, dia 3 | 12 h

Gener 2019 Activitat familiar

Visita Patge Reial

Hola, nens i nenes!
El proper dia 4 de gener, un patge dels Reis Mags d’Orient estarà als jardins de la Fundació Julio Muñoz Ramonet per escoltar els vostres desitjos i recollir les cartes que lliurarà a Ses Majestats.

Divendres, dia 4 | de 11 a 14 h

Desembre 2018 Activitat familiar

Potadecabra

La màgia de Félix Brunet. Espectacle de màgia amb jocs visuals, participatius i divertits, fets amb diferents objectes..., i potser entre el públic un infant es convertirà en mag i farà trucs impossibles.

Diumenge, dia 2 | 12 h

Novembre 2018 Activitat familiar

El circ de la Maca i la Meca

La Companyia Les Bigotudes presenta un espectacle en petit format que posa èmfasi en les emocions a través del clown com a gènere i el circ com a tema. Per a nens i nenes de 3 als 8 anys.
Diumenge, dia 18 | 12 h

Octubre 2018 Activitat familiar

La república dels contes

La Compañía Jordi Font presenta un espectacle que va més enllà del conta-contes tradicional combinant el teatre d’objectes, el clown i la joglaria.
Diumenge, dia 7 | 12h

Setembre 2018 Activitat familiar

Txang i els seus amics

Uns personatges es passegen pel jardí­ fent interpretacions musicals i convidat a públic a participar. Espectacle musical de carrer.
Diumenge, dia 30 | A partir de les 11 h

Juliol 2018 Activitat familiar

Els Homenets

Un espectacle per a tota la famí­lia, amb música en directe, titelles i moltes pallassades... Un cabaret de cançons populars passades per gèneres com el rock, el blues o el swing. Cia. Homenots. Jordi Font.
Diumenge, dia 22 | 12 h

Juny 2018 Activitat familiar

Brass Greu del Conservatori Municipal de Música de Barcelona

Brass Greu 2017/2018 | Trombons tenors: Aina Calabuig, Elisabet Calabuig, Max Elias, Sergi Reyes, Martí Badia, Ginebra Sánchez, Miquel Hernando | Tuba tenor: Joan Moneo, Arnau Aragonés, Níria Gascón, Clara Fernández | Trombó baix: Ví­ctor Badenas | Tuba: Aitor Buñuel | Percussió: Artur Ponsa, Cristina Ballarin, Daniel Palasi, Miquel Parapar, Alba Garcia | Coordinació i direcció: Miquel Badia i Gabi Mateu.
Divendres, dia 22 | 19 h

Juny 2018 Activitat familiar

Simfónic

Festival de música de más de 100 concerts simultanis a Catalunya i Balears. A càrrec d'una escola de música de la ciutat. 
Dissabte, dia 9 | 18 h

Maig 2018 Activitat familiar

Tu vas tomber!

Ficció i realitat es confonen en un espectacle festiu que comença sense que els mateixos espectadors se n'adonin. A partir d'un esdeveniment imprevist, el públic que assisteix a la representació oferirà  la seva ajuda altruista, esdevenint, això, no un simple espectador, sinò un actor o actriu més de la funció. Espectacle per a tots els públics. Cia. Moveo. Jordi Font. Diumenge, dia 27 | 12 h

Abril 2018 Activitat familiar

Fuenteovejuna. Breve tratado sobre las ovejas domésticas

Un espectacle trepidant que conta l'obra clàssica de Lope de Vega des de un punt de vista contemporani. Inspirat en el grup teatral La Barraca de Garcí­a Lorca, apropen els clàssics a la gent traspassant les barreres arquitectòniques que suposen moltes vegades els edificis teatrals. Dissabte, dia 21 | 18 h

Març 2018 Activitat familiar

Un dia

Espectacle de sons, música, gest i dansa. En un recó de bosc, entre bolets i fulles que amaguen sorpreses, dorm el nostre personatge acoronat per una dolça melodia. No serà  «Un dia» com un altre per a ell però sí­ pels petits espectadors que, poc a poc i pas a pas, veuran aparèixer en la màgica transformació d'aquest recó els seus objectes, els seus sons, les seves aventures, les seves emocions... Per a nens i nenes de 1 a 5 anys. Roseland Musical. Diumenge, dia 18 | 12 h (2 sessions de 30 minuts cadascuna)

Febrer 2018 Activitat familiar

Pipa, el titella meravella de Néstor Navarro

Un nou titella arriba per sorprendre i fer riure a tota la família. El seu nom és PIPA, és de Barcelona, però com que ha viatjat per tot el món és una mica de tot arreu. En els seus viatges ha aprés jocs i bromes d'altres titelles il·lustres. Una esborrajada, sovint surrealista i tendra comédia de titelles. Espectacle de titelles. Per a nens i nenes de 2 a 8 anys. Diumenge, dia 11 | 12 h

Gener 2018 Activitat familiar

Visita Patge Reial

Un patge reial dels Reis d'Orient estarà  durant 3 hores als jardins de la Fundació per rebre les cartes que els nens i nenes volen fer arribar a Ses Majestats. Per anens i nenes de 1 a 10 anys. Dijous, dia 4 | de 11 a 14 h

Desembre 2017 Activitat familiar

Músics de drap

La Roseland Musical presenta vuit músics de drap que afinen els seus instruments esperant l'inici que marcarà el director d'aquesta especial orquestra. Espectacle per a tots els públics. Diumenge, dia 17 | 12 h

Novembre 2017 Activitat familiar

Espera

Espectacle de circ familiar i participatiu a càrrec de la Eia, Company­a de Circo. Durada: 50 minuts.
Diumenge, dia 19 | 12.30 h

Octubre 2017 Activitat familiar

Els tres porquets

Conte tradicional per a nens a partir dels 2 anys. Durada: 35 minuts. Diumenge, dia 22 | 12 h

Juny 2017 Tots els públics

Música al jardí de la Fundació Julio Muñoz Ramonet

Concert de música clàssica, a càrrec de Lofoten Cello Duo (2 cellos). Prèviament a les 19 h es farà una visita guiada al jardí.
Dijous, dia 29 | 20 h

Juny 2017 Tots els públics

Simfònic – Concert de vent

El Festival SIMFONIC està pensat per a tots els ciutadans: jovent, adults, persones grans i famílies que vulguin passar una tarda especial gaudint de bona música en uns espais singulars i participar d'un projecte de ciutat pioner i innovador. Escola Municipal de Música Eixample "Joan Manuel Serrat".
Dissabte, dia 10 | 18 h