Programa d'activitats Abril Cultural a la Fundació

La Fundació, amb motiu de la publicació del llibre "Muñoz Ramonet, retrat d’un home sense imatge", obre les portes de la casa principal programant diverses activitats per tal de donar a conèixer la tasca que ve desenvolupant des de que es va poder obrir al públic el seu jardí. Activitats amb aforament limitat, cal inscripció fent clic a l'enllaç:

La presentació del llibre, la conferència i el concert es faran a l’interior de la casa principal, cosa que permetrà de nou gaudir d’un espai emblemàtic que a hores d’ara no és pot visitar. Donades les característiques de l’espai, s’ha de limitar el número de persones per a realitzar aquestes activitats, amb la confiança de que més endavant sigui possible visitar-la.

PROGRAMA

Presentació del llibre "Muñoz Ramonet, retrat d’un home sense imatge" *
Dijous, 4 d’abril | 18 h
Lloc: Casa principal

Presentació del llibre Muñoz Ramonet, retrat d’un home sense imatge, a càrrec de:
- Ricard Vinyes, Comissionat de Memòria Històrica de l’Ajuntament de Barcelona i patró de la Fundació Julio Muñoz Ramonet.
- Martí Marín, director del Centre d’Estudis sobre Dictadures i Democràcies (CEDIC-UAB).
- Joan Sala, director de l’Editorial Comanegra.
Participaran els següents autors: Manel Risques, professor d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona i editor del llibre; Xavier Muñoz, empresari; José Martí Gómez, periodista i José Ángel Montañés, periodista.

* Aforament limitat. PLACES EXHAURIDES A L'INTERIOR DE LA CASA PRINCIPAL*
* Es podrà seguir en directe amb una pantalla al jardí o per streaming el dia de l'acte.


Conferència d'art i col·leccionisme "Com va aconseguir ser col·leccionista, Julio Muñoz?" *
Divendres, 5 d’abril | 18 h
Lloc: Casa principal

Conferència a càrrec d’Esther Alsina, professora d’Història de l’Art de la Universitat de Barcelona i autora del llibre.
La professora Esther Alsina parlarà de com Julio Muñoz Ramonet va esdevenir propietari d’una de les col·leccions d’art més importants: la de Ròmul Bosch i Caterineu; així com del contingut de la col·lecció i el d’altres disciplines artístiques: arts decoratives, mobles, ceràmica i tapissos, que va adquirir Muñoz Ramonet, posteriorment.

* Aforament limitat.
* Es podrà seguir en directe amb una pantalla al jardí o per streaming des de l'enllaç:
VÍDEO


Concert "El so del quartet de saxos" *
Dissabte, 6 d’abril | 18h
Lloc: jardí

Limnos Quartet ens proposa un recorregut a través diferents èpoques, estils, colors i textures per ensenyar-nos tot allò que la formació de quartet de saxos ens pot oferir. Es podran escoltar peces escrites per a aquesta formació, així com d’altres peces, originalment escrites per orgue, quartet de corda o orquestra passades pel sedàs dels quatre saxos.

- Gemma Torralbo, saxo soprano
- Esther Sabaté, saxo alto
- Elena León, saxo tenor
- Núria Brull, saxo baríton

* Aforament limitat: PLACES EXHAURIDES A L'INTERIOR DE LA CASA PRINCIPAL*
* Es podrà seguir en directe amb una pantalla al jardí o per streaming el dia de l'acte.


Espectacle "Solo Eva"
Diumenge, 7 d’abril | 12h
Lloc: jardí

Aquesta Pallassa d´avui és EVA. Una Eva contemporània  en clau de clown de carn, i ossos i costelles pròpies, que viu en conflicte entre el deure i el que voldria. A càrrec de Caprina. Un espectacles per a tots els públics.


Sant Jordi al jardí
Dimarts, 23 d’abril | 18h
Lloc: jardí

El Contador de llegendes a càrrec de la Companyia Jordi Font.
Un músic i un actor s’uneixen per explicar les històries i llegendes de les contrades catalanes. Utilitzen la música en directe com a recurs dramatúrgic i emotiu. La interpretació dels diferents personatges i escenaris és feta per un sol actor/joglar utilitzant el cos, la veu i el moviment. Un espectacle per a tots els públics.