Barcelona Cultura
26 de juliol de 2020

Tornen les activitats el 26 de juliol!

Reprenem les activitats adoptan les mesures de prevenció necessàries perquè pugueu tornar a gaudir amb nosaltres. T’esperem al jardí de la Fundació JMR!

25 de juny de 2020

Reobertura jardí, 25 de juny

El proper dia 25 de juny, s'obrirà de nou el jardí al públic.
Per poder fer-ne ús amb la represa d'activitats, caldrà tenir en compte les mesures que trobareu a l'enllaç i a l'entrada del jardí:

13 de març de 2020

Avís: Tancat el jardí de la Fundación JMR

D'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries i amb l'objectiu de limitar la propagació de la COVID-19 (Coronavirus), la Fundació i el Jardí romandran tancats al públic a partir del 13 de març fins a nou avís.
Gràcies per la vostra col·laboració.

18 de novembre de 2019

Canvi d'ubicació de l'activitat del 24 de novembre

Degut a les obres de millora que estan realitzant al jardí, la representació teatral Don Julio, el retorn, que s’havia de fer el 24 de novembre, tindrà lloc el mateix dia, amb una sola sessió a les 18 h, a el Born Centre Cultural i Memòria, plaça Comercial, núm. 12.

12 de juny de 2019

Presentació del llibre col·lectiu: Muñoz Ramonet, retrat d'un home sense imatge

El dimecres 12 de juny a les 19h, en el marc del vuitè aniversari de Can Batlló, va tenir lloc la presentació del llibre col·lectiu Muñoz Ramonet: retrat d'un home sense imatge (Comanegra, 2019) a l'Auditori de Can Batlló.

9 de juny de 2019

9a edició Festival SIMFONIC al jardí de la Fundació

Per tercer any, el Festival de Concerts Simultanis SIMFÒNIC, ha escollit el jardí de la Fundació. Aquesta vegada el concert ha estat a càrrec de Virtèlia Escola de Música.

15 de maig de 2019

Visita comentada al jardí

El passat 15 de maig vàrem tenir el plaer d'acompanyar a un grup de 25 persones del Casal de Gent Gran de Sant Ildefons. Un passeig pel jardí explicant la seva història i la seva recuperació com a jardí històric.

8 d'abril de 2019

Abril Cultural, Sant Jordi al jardí de la Fundació

El 23 d'abril a les 18h, la companyia Jordi Font ens presenta l'espectacle Contador de llegendes. Un músic i un actor s'uneixen per explicar les històries i llegendes de les contrades catalanes. Un espectacle per a tots els públics.
També es vendrà el llibre: Muñoz Ramonet, retrat d'un home sense imatge.

6 d'abril de 2019

Abril Cultural, concert: El so del quartet de saxos

En el concert celebrat a l'interior de la casa principal el 6 d'abril, la formació de quartet de saxos Limnos Quartet ens ha ofert un concert on hem pogut escoltar peces escrites per la formació, així com d’altres peces, originalment escrites per orgue, quartet de corda o orquestra passades pel sedàs dels quatre saxos.

5 d'abril de 2019

Abril Cultural, conferència: Com va aconseguir ser col·leccionista, Julio Muñoz?

En la conferència del 5 d'abril, celebrada a l'interior de la casa principal, la professora Esther Alsina ens ha parlat de les adquisicions i de com Julio Muñoz Ramonet es va esdevenir en propietari d'una de les col·leccions d'art més importants: la de Ròmul Bosch i Caterineu.
Si no vas poder assistir, ja tens disponible el vídeo en el següent l'enllaç:

4 d'abril de 2019

Abril Cultural, presentació del llibre: Muñoz Ramonet, retrat d'un home sense imatge

En la presentació del llibre del 4 d'abril, celebrada a l'interior de la casa principal, han participat els següents autors: Manel Risques, professor d'Història Contemporània de la Universitat de Barcelona i editor del llibre; Xavier Muñoz, empresari; José Martí Gómez, periodista; Jose Ángel Montañés, periodista.

28 de març de 2019

Programa d'activitats Abril Cultural a la Fundació

La Fundació, amb motiu de la publicació del llibre "Muñoz Ramonet, retrat d’un home sense imatge", obre les portes de la casa principal programant diverses activitats per tal de donar a conèixer la tasca que ve desenvolupant des de que es va poder obrir al públic el seu jardí. Activitats amb aforament limitat, cal inscripció fent clic a l'enllaç:

22 de gener de 2018

Visita les obres de «El Greco» i de Goya al Museu Nacional d'Art de Catalunya

El passat 29 de juny, varen ser retornades a la ciutat de Barcelona, dues de les obres més importants que l'industrial Julio Muñoz Ramonet, va llegar a la Fundació.

16 de novembre de 2017

Remodelació de la paret mitgera dels Jardins Muñoz Ramonet

L'Institut Municipal del Paisatge Urbà ha signat un conveni amb la Fundació Muñoz Ramonet i la comunitat de veïns de la finca adjacent als jardins per remodelar i naturalitzar la paret mitgera.

13 de juliol de 2017

La Fundació recupera «el Greco i el Goya»

Després de molts anys intentant recuperar la col·lecció d'art, el passat 29 de juny, varen ser retornades a la ciutat de Barcelona, dues de les obres més importants que l'industrial, a la seva mort, va deixar a la Fundació Julio Muñoz Ramonet: L'Anunciació de El Greco i Aparició de la Mare de Déu del Pilar, de Goya.

1 de juliol de 2017

Can Batlló als anys 40 - En temps del Sr. Muñoz, espectacle a Can Batlló

7, 8 i 9 de juliol del 2017
En temps del Sr. Muñoz, és un espectacle de participació popular i interactiu que es centra en el dia a dia de la fàbrica, els seus treballadors i la gent del barri. L'obra es representarà dins del recinte de Can Batlló, en diversos carrers i naus de l'antiga fàbrica.

7 de juny de 2016

El Jardí­ de la Fundació J. Muñoz Ramonet obre al públic

El passat diumenge, 5 de juny, es va obrir al públic el Jardí de la Fundació J. Muñoz Ramonet, com un nou espai verd de la ciutat. L'acte d'obertura va ser un matí per a tota la família amenitzat amb activitats de música, pintura i contes.