Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Barcelona Cultura

La Col·lecció

Explora


1 1/2 lev Monestir de Rila

Bulgària, 1922

Tipus de segell emès per a ser posat en circulació al Regne de Bulgària. El territori de Bulgària va formar part de l'imperi turc otomà fins l'any 1878 quan a conseqüència del Tractat de Berlín (1878) s'establí el Principat de Bulgària (al nord) i el territori semiautònom otomà de Rumèlia Oriental (al sud). Posteriorment, l'any 1908 ambdós territoris s'uniren sota el Regne de Bulgària. Segell commemoratiu del 50è aniversari de la mort del periodista anglès J. D. Bourchier.

Ampliar imatge
tancar

DETALL

Títol 1 1/2 lev Monestir de Rila
Número registre MGPB 004238
Datació 1922
Procedència Bulgària
Dimensions 2.5 x 3.5 cm
Material paper
Tècnica imprès
Inscripcions 1 1/2 / [llegenda en ciríl·lic] / 1 1/2 / BOURCHIER'S RESTING PLACE / [llegenda en ciríl·lic] / 1 1/2 / [llegenda en ciríl·lic] / 1 1/2
Bibliografia Museo Postal y Filatélico de Barcelona. Catálogo ilustrado de la valiosa e importante colección de sellos de correo de Ramón de Marull Huguet donada a la Ciudad de Barcelona e instalada en el Palacio de la Virreina. Segona edició. Barcelona: 1962.