Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Barcelona Cultura

La Col·lecció

Explora


1 1/2 marcs + 15 penni Estendard de la Creu Roja

Finlàndia, 1930

Tipus de segell emès per a la seva distribució a la República de Finlàndia. Finlàndia va formar part de l'Imperi rus, com a Gran Ducat de Finlàndia, fins que aquest va dissoldre's, com a conseqüència de l'esclat de la Revolució Russa (1917) i del desenllaç de la Primera Guerra Mundial (1914-1918), podent així declarar la seva independència i assolir la sobirania. Segell emès per a recaptar fons en benefici de la Creu Roja.

Ampliar imatge
tancar

DETALL

Títol 1 1/2 marcs + 15 penni Estendard de la Creu Roja
Número registre MGPB 007976
Datació 1930
Procedència Finlàndia
Dimensions 2.4 x 2 cm
Material paper
Tècnica imprès
Inscripcions M 1 1/2 + 15 P / SUOMI . FINLAND
Bibliografia Museo Postal y Filatélico de Barcelona. Catálogo ilustrado de la valiosa e importante colección de sellos de correo de Ramón de Marull Huguet donada a la Ciudad de Barcelona e instalada en el Palacio de la Virreina. Segona edició. Barcelona: 1962.