Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Barcelona Cultura

La Col·lecció

Explora


(25 rubles) Automòbil

Rússia, 1922

Tipus de segell emès durant el període de la República Soviètica Federal Socialista Russa (RSFSR), establerta com a conseqüència de la Revolució Russa i de la dissolució de l'Imperi Rus, segons consta en la catalogació del full d'àlbum i en la bibliografia consultada. La sèrie a la qual pertany aquest segell va ser emesa en un moment en què el curs del ruble patia grans fluctuacions, és per aquest motiu que en els segells no s'indicava el seu valor i eren venuts a 25 rubles, dels quals 5 anaven destinats a recaptar fons en benefici de les víctimes de la fam

Ampliar imatge
tancar

DETALL

Títol (25 rubles) Automòbil
Número registre MGPB 018894
Datació 1922
Procedència Rússia
Dimensions 2.5 x 3.5 cm
Material paper
Tècnica imprès
Inscripcions [llegenda en ciríl·lic] / [llegenda en ciríl·lic]
Bibliografia Museo Postal y Filatélico de Barcelona. Catálogo ilustrado de la valiosa e importante colección de sellos de correo de Ramón de Marull Huguet donada a la Ciudad de Barcelona e instalada en el Palacio de la Virreina. Segona edició. Barcelona: 1962.