Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Barcelona Cultura

La Col·lecció

Explora


1 + 1 penics Símbols del Calvinisme

Sud-àfrica, República de, 1939

Tipus de segell emès per a ser posat en circulació a la Unió Sud-africana, domini de l'Imperi Britànic constituït l'any 1910 a partir de la unió de les antigues colònies de Transvaal, del Riu Orange, del Cap de Bona Esperança i de Natal. La Unió Sud-africana és la predecessora de l'actual República de Sud-àfrica (1961). Segell commemoratiu del 250è aniversari de l'establiment dels hugonots, calvinistes francesos, al Cap.

Ampliar imatge
tancar

DETALL

Títol 1 + 1 penics Símbols del Calvinisme
Número registre MGPB 033342
Datació 1939
Procedència Sud-àfrica, República de
Dimensions 2.4 x 3 cm
Material paper
Tècnica imprès
Inscripcions SOUTH AFRICA / 1688 / 1938 / POST TENEBRAS LUX / POSTAGE 1 D. REVENUE / HUGENOTE COMMEMORATION / PLUS 1 D. FUND
Bibliografia Museo Postal y Filatélico de Barcelona. Catálogo ilustrado de la valiosa e importante colección de sellos de correo de Ramón de Marull Huguet donada a la Ciudad de Barcelona e instalada en el Palacio de la Virreina. Segona edició. Barcelona: 1962.