Barcelona Cultura

Actualitat

Notícies


El fons Fra Andreu de Palma ara ja accessible en línia

Manuel de Lete i de Triay (1869 – 1963), més conegut popularment com a Fra Andreu de Palma, va ser un sacerdot mallorquí amb dues grans vocacions: la religiosa i la intel·lectual. També va ser un col·leccionista entusiasta que es dedicà a recollir documentació sobre l’evolució de la història postal a la Corona d’Aragó, aplegant […]


Manuel de Lete i de Triay (1869 – 1963), més conegut popularment com a Fra Andreu de Palma, va ser un sacerdot mallorquí amb dues grans vocacions: la religiosa i la intel·lectual. També va ser un col·leccionista entusiasta que es dedicà a recollir documentació sobre l’evolució de la història postal a la Corona d’Aragó, aplegant cartes, manuscrits, plecs amb segells, etc. Va donar aquest fons de prefilatèlia al Museu del Gabinet Postal de Barcelona, conscient de la seva importància i de l’interès d’aquestes col·leccions documentals.

Podeu accedir a aquest  fons des de l’apartat Explora del menú principal del web.

 També podeu fer al consulta directe  des d’aquí

______________________________________________________________________________________

Ampliació del fons Carreras Candi

Hem ampliat el fons de la correspondència personal de Francesc Carreras i Candi amb  targetes postals emeses entre 1851 i 1931 . Us recordem que hi trobareu enters postals de tot el món i de personatges de renom de l’època.

Podeu fer al consulta directe des d’aquí