Barcelona Cultura

Actualitat

Notícies


Els segells de l’univers Mussett

Els segells de l’univers Mussett

Animated Posts Stamps ha injectat vida en els tradicionals segells en paper per construir un univers propi d’allò més atractiu.


Claudia Mussett és una jove creativa i directora d’art, resident a Barcelona. Amb més de deu anys d’experiència professional, ha treballat per a importants agències com McCann, Nurun Espanya o Wieden + Kennedy i també, ha col·laborat per a importants multinacionals especialitzades en material esportiu i cotxes. Són molts els projectes i les campanyes produïdes, però entre els seus treballs ens ha cridat especialment l’atenció un. La Claudia Mussett ha injectat vida en els tradicionals segells en paper per construir un univers propi d’allò més atractiu.

La sèrie filatèlica animada s’anomena Animated Posts Stamps i consta, actualment, de sis segells. Barcelona es representa a través del Temple Expiatori de la Sagrada Família, l’obra projectada per Antoni Gaudí s’il·lustra amb una grua al costat, una imatge a la qual molts barcelonins/nes estem habituats. Un altre segell simbolitza Nova York a través de l’Empire State Building, l’edifici més alt de la ciutat després de la destrucció del World Trade Center l’any 2011. Les icones arquitectòniques tenen un estil net i minimalista, amb colors suaus i animats amb vehicles o efectes meteorològics.

Hem contactat amb l’autora per parlar sobre la inspiració per crear aquest projecte, i ens comenta el següent: La idea neix perquè m’encanta il·lustrar i sento molta curiositat pel que són els segells postals. M’he inspirat en moltes coses però, bàsicament, en els segells i en les petites il·lustracions dels mapes, que diuen tant en tan poc espai. Tot i que no sóc col·leccionista ni res per l’estil, m’agrada el fet que una peça tan petita sigui capaç de transmetre tant i fins i tot, despertar algun sentiment com el que desperta en molta gent el moment de rebre una carta i veure aquesta petita il·lustració que et recorda des d’on ve i com ha viatjat.

Sens dubte és nova mirada cap als segells, que ens permet descobrir-ne una nova dimensió, i que d’alguna manera reivindica l’emoció que ens produeix rebre una postal o una carta d’un amic/ga o familiar.

Esperem amb moltes ganes les noves entregues filatèliques, estarem molt atents!

https://www.clauaskee.com/works/cities

https://www.clauaskee.com/works/cities