Avui se celebra la I Jornada del Moviment per aturar el maltractament a les persones grans

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/gentgran/sites/default/settings.php).

Persones Grans. L’acte, organitzat per les entitats promotores del Manifest per aturar el maltractament a les Persones Grans, té lloc al Palau Macaya.

L’acte, organitzat per les entitats promotores del Manifest per aturar el maltractament a les Persones Grans, té lloc al Palau Macaya.

Les entitats adherides al Manifest per aturar el Maltractament a les Persones Grans es reuneixen avui divendres 14 de juny en una Jornada en què s’exposaran les conclusions de tot un any de treball, amb l’objectiu de donar més visibilitat al maltractament a les persones grans i definir quines millores legals calen per donar una resposta adequada a qui el pateix.

La Jornada s’emmarca en el Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament envers les persones grans, que es commemora cada any el 15 de juny, i se centra en un acte al Palau Macaya en el qual intervenen Maria Assumpció Vilà i Planas, Síndica de Greuges de Barcelona; Francesc Torralba, filòleg, teòleg, pedagog i escriptor; Jordi Muñoz, advocat i president de l’associació EIMA; Llum Delàs, presidenta de la Fundació Roure; i Sònia Ibáñez, d’Accent Social.

El Manifest per aturar el maltractament a les persones grans es va presentar el 14 de juny de 2018, i actualment té el suport de 69 organitzacions, entre les quals s’hi compten les entitats promotores: EIMA, Fundació Provea, Fundació FiraGran, Fundació Roure, FATEC, Amics de la Gent Gran i Fundació Pasqual Maragall.

Consulteu aquí més informació i recursos sobre la prevenció i atenció del maltractament envers les persones grans.