• Parc de les Glòries
    Activitats a la Clariana

Actualitat

Espais permanentsNotícies

L'Espai de Joc 0-99 de la Clariana

Comença la nova temporada de l’Espai de Joc 0-99

12/04/2024 - Glòries Barcelona

La guingueta de jocs en préstec obre les seves portes tots els divendress, dissabtes i els diumenges, de 17 a 21 h, a la Clariana del Parc de les Glòries. En un espai aproximat de 150 metres quadrats s’instal·len taules, cadires i parasols perquè el veïnat, sense límit d’edat, hi pugui jugar a l’aire lliure.

Com moure's per Glòries

El parc de les Glòries.

El 6 d’abril de 2019 s’obria a la ciutadania la primera part del parc de les Glòries, amb la Gran Clariana com a protagonista. És el primer tastet del que serà el nou gran pulmó verd de Barcelona.

Transport públic i vianants

Les obres de construcció del nou parc de les Glòries, que afecten el tram central i la banda mar de la plaça, provoca diversos canvis en els itineraris a peu i algunes parades de transport públic. Consulta-les aquí!

Mobilitat a peu i en transport públic a Glòries

ampliar

Vehicles

El segon túnel soterrat, en sentit Llobregat, funciona des del 3 d’abril de 2022. Així, la superfície ha quedat completament lliure de trànsit privat, permetent únicament el pas de vianants, bicicletes i transport públic.

ampliar

Bicicletes

Els canvis en la implantació de les obres, amb l’ocupació del tram central per la urbanització del parc de les Glòries, provoquen alguns canvis dels itineraris per a bicicletes en l’entorn de la plaça de les Glòries.

Recorreguts en bicicleta a Glòries

ampliar

Fases del projecte

1

Enderroc de l’anella viària

Durant l’any 2014 es va enderrocar l’anella viària que ocupava gairebé la pràctica totalitat de l’antiga plaça de les Glòries. Aquests treballs es van realitzar primer al costat mar i, després, al costat muntanya.

Llegir més

2

Urbanització provisional

Un cop enderrocat el tambor de Glòries, els treballs es van dedicar, entre finals del 2014 i principis de 2015, a realitzar una urbanització provisional dels terrenys que no estaven afectats per les obres.

Llegir més

3

Túnels viaris

El 3 d’abril del 2022 va començar a funcionar el túnel de les Glòries en sentit Llobregat.

Llegir més

4

El parc de les Glòries

Fase actual

El 6 d’abril de 2019 s’obria a la ciutadania la primera part del parc de les Glòries, amb la Gran Clariana com a protagonista. És el primer tastet del que serà el nou gran pulmó verd de Barcelona.

Llegir més