25 i 26 de juliol: Afectacions a la mobilitat per treballs d’adequació de la Gran Via

El 25 i 26 de juliol es realitza la retirada de part de l’arbrat de la Gran Via entre Padilla i Los Castillejos, afectant un carril de circulació per sentit de la Gran Via.

24/07/2015

Plaça de les Glòries

El 25 i 26 de juliol es realitza la retirada de part de l’arbrat de la Gran Via entre els carrers Padilla i Los Castillejos. Es reduirà un carril de circulació per sentit de la Gran Via. Són treballs previs per adequar i preparar la configuració provisional de la Gran Via (calçada i voreres) per als desviaments de trànsit previstos a partir de setembre, necessaris per a continuar amb l'execució dels túnels.

Els treballs de retirada d’arbrat es produiran en horari diürn i afectaran un carril de circulació per sentit de la Gran Via, de manera que en quedaran dos habilitats per sentit.

El cap de setmana del 8 i 9 d’agost i el 16 d’agost també hi haurà afectacions degut a treballs de pavimentació destinats a configurar la transició dels vehicles del tronc central als laterals habilitats durant les obres dels túnels.

Totes aquestes intervencions permetran avançar en la construcció dels túnels entre els carrers Castillejos-Badajoz, de 508 metres de longitud, amb boques al c/Castillejos i a meitat de l'illa Badajoz-Ciutat de Granada.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries