Afectacions a la mobilitat a partir del 30 de maig

Les obres de construcció dels túnels viaris de les Glòries comporten afectacions als usuaris dels vehicles, carril bici i xarxa de bus

25/05/2015

Simulació de la boca del túnel al carrer Castillejos

A partir del 30 de maig hi ha afectacions a la mobilitat a l’entorn de la plaça de les Glòries a causa de les obres d’execució dels túnels viaris. Aquestes afectacions es deriven dels treballs per desviar el col·lector d'aigües que passa per sota la Gran Via de les Corts Catalanes, prèvies a la construcció de la rampa d’accés al túnel (costat Llobregat) de la plaça de les Glòries.

Els vehicles que circulin en direcció Llobregat pel lateral de la Gran Via, a l'alçada de la plaça de les Glòries, es desvien pel carrer de la Independència. Només poden circular pel lateral de la plaça de les Glòries els autobusos (Línia 7 i H12).

El carril bici de la plaça de les Glòries Catalanes, en sentit centre ciutat, queda  tallat entre els carrers de la Independència i de Padilla. La parada Gran Via- Los Castillejos per on circulen les línies 7 i H12 de bus queda temporalment substituïda per una nova parada al centre de la plaça de les Glòries.

L’execució dels túnels viaris de la plaça de les Glòries Catalanes és una obra de gran complexitat tècnica. L’excavació seguirà la traça de la Gran Via i passarà per sota dels quatre túnels existents: la línia L1 del Metro, la línia de Rodalies R1 a Maçanet - Massanes, les línies R3 i R4 a Puigcerdà i Manresa i la línia R2 de l’Estació de França a Sants, a més dels diferents col•lectors d’aigües pluvials del subsòl i d’altres xarxes de serveis subterrànies.

L’obra es realitza mantenint en funcionament la densa xarxa de serveis del subsòl i també la viària en superfície, tot i que hi hauran afectacions que s’aniran informant i senyalitzant degudament.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries