Caps de setmana d’agost d’obres a Gran Via prop de Glòries

Els caps de setmana del 8 i 9 i 15 i 16 d'agost es realitzen obres a la Gran Via entre Padilla i Castillejos per adequar aquest tram a la nova configuració provisional d'aquest vial, a tenor de les obres dels túnels de la plaça de les Glòries.

07/08/2015

Gran Via Padilla-Castillejos (agost 2015)

El cap de setmana del 8 i el 9 d'agost continuen les actuacions prèvies a la Gran Via per adequar i preparar la nova configuració de les calçades i les voreres que acolliran els desviaments de trànsit previstos per al mes de setembre, necessaris per continuar amb l’execució dels túnels viaris de la plaça de les Glòries.

En aquest sentit, es realitzaran treballs per a la demolició de la vorada i rigola existent de les tercianes del costat mar i muntanya de la Gran Via, que ocuparan el carril de circulació del tronc central més proper a les tercianes entre el carrer Lepant i el carrer Padilla, mantenint en tot moment un mínim de dos carrils de circulació per a cada sentit.

Els treballs continuaran el cap de setmana següent, del 15 i 16 d'agost.

Prèviament, el cap de setmana del 25 i 26 de juliol, es va realitzar la retirada de part de l’arbrat de la Gran Via entre els carrers Padilla i Castillejos.

Totes aquestes intervencions permetran avançar en la construcció dels túnels entre els carrers Castillejos-Badajoz, de 508 metres de longitud, amb boques al carrer Castillejos i a meitat de l'illa Badajoz-Ciutat de Granada.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries