Desconstrucció del viaducte de Les Glòries

Les obres de desconstrucció de l'anella viària mar de Les Glòries avancen a bon ritme. S'utilitzen sistemes de descontrucció de baixa agressivitat: pinces demoledores, discs de diamant i fil de diamant.

14/04/2014

Imatge dels treballs d'enderroc de l'anella mar

Els treballs de desconstrucció de l'anella de la banda mar afronten la seva recta final i en els dies vinents es portarà a terme la demolició del mur del costat mar de la banda Besòs. En el vídeo adjunt es pot veure el procés de demolició del viaducte.

Per dur a terme el desmuntatge de l'anella viària de la banda mar a Les Glòries s'utilitzen sistemes de desconstrucció de baixa agressivitat. La utilització d’aquests mètodes permet minimitzar l’impacte mediambiental de l’obra, reduint les emissions de soroll i de pols a l’entorn.

La desconstrucció s s’executa amb diferents sistemes de desconstrucció en funció de la zona o tipologia d’estructura. En concret s’utilitzen sistemes com la demolició amb pinces demolidores, tall amb fil de diamant o disc de diamant en funció del gruix de l’estructura i posterior retirada mitjançant grua. També s’executen crics hidràulics i la posterior demolició amb pinces en el cas de les piles.

La pinça de demolició que es fa servir en aquest procés és una de les més grans i potents que existeix al mercat amb una força de tall de 620 tones i una cisalla que té la capacitat d’agafar peces de fins a 1,3 metres d’amplada.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries