El DesignMarket desembarca a Glòries

100 dissenyadors i marques del sector del disseny participaran en aquesta cita que té lloc del 19 al 21 de desembre al Disseny Hub Barcelona i on es podran descobrir i comprar peces úniques.

15/12/2014

Design Market

Els propers 19, 20 i 21 de desembre tindrà lloc al Disseny Hub Barcelona una nova edició del DesignMarket, un mercat organitzat per ADI-FAD i Mercado Central de Diseño al qual es podran trobar productes de més de 100 dissenyadors i marques del món l'hàbitat i el disseny.

El públic trobarà peces úniques de disseny de moda, mobiliari, decoració, il·luminació, cuina, home office, tèxtils, il·lustració i gadgets. A més, els compradors tindran accés als mateixos dissenyadors, sense intermediaris, i podran realitzar així unes compres nadalenques que apostin pels creadors emergents.

Aparentment, AOO, Dosmiltrece, Barcelona Original Designs, Teixidors, RS Barcelona, Nomon, Edicions Gustavo Gili, Nut Creatives, Mr. Simon, Carlos Díez o Sr. Bermúdez són algunes de les marques que estaran exposant i venent els seus productes. L'acurada selecció dels dissenyadors es combinarà amb una variada selecció de food trucks gastronòmics que aconseguiran que acudir al DesingMarket es converteixi en una activitat diferent d'oci per al cap de setmana.

Exposició ‘The Wish List’

El DesignMarket a més acollirà entre les seves activitats l'exposició The Wish List, procedent del Victoria & Albert Museum de Londres. Noms com Zaha Hadid, Norman Foster, Richard Rogers, Terence Conran, Amanda Levete o Alex de Rijke han treballat amb joves dissenyadors per construir una particular llista dels seus objectes somiats. Reunits per l'American Hardwood Export Council (AHEC) i Benchmark Furniture, els creadors han fet realitat les peces que ara s'exposen a The Wish List. El mateix Alex de Rijke impartirà una conferència durant el primer dia del DesignMarket per explicar l'experiència.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari








He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries