Portes Obertes al Museu del Disseny

El nou museu ocupa quatre plantes de l’edifici Disseny Hub de la plaça de les Glòries i fa portes obertes fins al 31 de gener.

07/01/2015

Museu del Disseny

El Museu del Disseny de Barcelona va obrir al públic diumenge 14 de desembre i l’entrada és gratuïta fins al 31 de gener de 2015. L'equipament ocupa quatre plantes i és el resultat de la integració de quatre importants col·leccions, la del Museu de les Arts Decoratives, el Museu de Ceràmica, el Museu Tèxtil i de la Indumentària i el Gabinet de les Arts Gràfiques.

El fons, de més de 70.000 peces, està dividit en quatre grans exposicions temporals de mitjana durada que s'aniran modificant. Entre altres objectes, el museu inclou peces com el primer televisor portàtil de l’estat espanyol, fabricat a Barcelona l’any 1965, o les famoses setrilleres antigoteig que Rafel Marquina va dissenyar a principis dels 60 i que han donat la volta al món. També hi ha espai pels contrastos, com un vestit de la cort francesa del segle XVIII al costat d’un disseny actual de la barcelonina Txell Miras.

Un cop acabin aquests dies de portes obertes, l’entrada al museu costarà 6 euros.

Notícia relacionada: Barcelona ja té Museu del Disseny

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries