El trànsit s’adapta a les obres de Glòries

La Gran Via a l’alçada de la plaça de les Glòries experimenta un 10% de descens del volum de trànsit.

07/08/2014

Zona de Glòries

El trànsit s’està adaptant bé a les obres urbanístiques de la ciutat. En concret, a la Gran Via, com a conseqüència de les obres a la plaça de les Glòries, s’ha constatat una disminució del trànsit del 10%.

Segons un informe presentat a la comissió de seguiment  d’obres de l’Ajuntament, en aquestes obres a Glòries s’hi sumen dos efectes, per una banda els canvis viaris importants i per altre una sensible reducció de capacitat per les obres. Això fa que, malgrat la disminució del nombre de vehicles  que hi circulen, es mantinguin les cues habituals en les hores punta. Igualment, el carrer d’Aragó es carrega més del que és habitual, especialment a l’altura d’Independència.

En altres vies de la ciutat en obres destaca especialment la disminució del 25% del trànsit a l’avinguda del Paral·lel. A la ronda General Mitre el descens és del 20% en sentit Besòs i del 10% en sentit Llobregat i al carrer de Balmes la reducció de trànsit respecte al flux de vehicles abans de les obres s’estima en un 10%. Finalment, al passeig de Gràcia, la calçada central absorbeix sense problemas un augment del 10% del trànsit mentre que a l’avinguda Diagonal el descens és d’un 2%.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries