Els treballs d’enderroc de l’anella muntanya de Glòries no s’aturen durant l’estiu

Aquest estiu es durà a terme l’enderroc de l’anella viaria del costat muntanya i s’implantarà la circulació d'entrada Barcelona per la calçada definitiva de Gran Via en superfície.

30/06/2014

Mapa de les obres

Les obres a la plaça de les Glòries continuen en marxa durant aquest estiu amb la demolició del viaducte costat muntanya.

Entre altres actuacions, a partir del 6 de juliol es portarà a terme la demolició de pas inferior del carrer de los Castillejos i a partir del 5 de juliol , la demolició del pas de Ciutat de Granada.

Es demoliran les rampes de l'anella costat muntanya dels extrems Besos i Llobregat; es recol·locarà el trànsit d’entrada en la calçada definitiva de Gran Via en superfície i la demolició del tram central de l'anella entre els carrers de Cartagena i Badajoz

Desviaments de vehicles a partir del 14 de juliol

Per tal d’executar aquests treballs, que es fan per fases, es tallarà el lateral muntanya de la Gran Via entre els carrers Cartagena i Castillejos, fet que obligarà a desviar els vehicles i els busos de les línies H12 i L7 per l’Avinguda Diagonal i Castillejos a partir del 14 de juliol.

A més, durant el mes d’agost hi haurà restriccions en el trànsit d’entrada i de sortida de la ciutat per la Gran Via que quedarà limitat puntualment a dos carrils de circulació per sentit.

L’objectiu és que a finals de setembre estigui totalment completada tota la fase 2 (demolició) de les obres d’enderroc de l’anella viària de la plaça de les Glòries, i que pugui començar la nova fase de transformació de Glòries: l'urbanització provisional.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries