La Pèrgola es vesteix de gala en la 1a Mostra Gastronòmica de la Fundació ARED

La Fundació ARED celebra els seus 20 anys de vida amb una festa molt acollidora el passat dissabte 6 de juny amb la festa “Primera Mostra Gastronòmica Ared i Salta”.

12/06/2015

Acte de la Fundació Ared

La gastronomia i la moda van ser el reclam per a les més de 200 persones que es van acostar a la Pèrgola-Umbracle de les Glòries. L’acte va començar amb una desfilada de models en un escenari inèdit que barrejà la moda prenent com a referent un element urbà. Una mescla que cridà l’atenció al públic assistent, ja que pogué gaudir d’una passarel·la solidària en ple aire lliure. Les carpes de productes alimentaris delicatessen i la gastronomia típica catalana i mediterrània van acompanyar la festa posterior. Tots aquells que ho van voler, a més, van poder iniciar-se en l’etnologia i gaudir amb el tast de diferents vins de la nostra terra durant tot el dia.

La Fundació ARED

Aquesta fundació treballa per aconseguir la integració social i laboral de persones en situació d'exclusió social. Principalment, dones procedents de centres penitenciaris i de serveis socials. Durant aquests 20 anys d’història, ha consolidat aquesta tasca social i solidària, fent-se un nom entre les fundacions més reconegudes de la ciutat de Barcelona. En aquest sentit, ha creat l’empresa Salta, que promou la incorporació al mercat laboral d’aquestes persones mitjançant  processos d'acompanyament personalitzats i d'estructures adaptades a les seves necessitats.

Si voleu conèixer més detalls de la tasca i els projectes que desenvolupa, teniu al vostre abast el web de la Fundació Ared.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries