Les gandules de la inclusió

18/01/2016

El mobiliari urbà mòbil de la plaça de les Glòries continuarà a càrrec dels treballadors en situació de vulnerabilitat de la Fundació Surt. L’entitat ha tornat a guanyar el concurs públic per dinamitzar les gandules, cadires i taules d’aquesta plaça, tasca que realitza des de l’agost del 2014 i que durà a terme almenys 6 mesos més.

La Fundació Surt és una organització sense ànim de lucre que té com a finalitat la reinserció en el món laboral de persones vulnerables. Des que l’agost del 2014 la plaça de les Glòries va incorporar el mobiliari urbà mòbil, la fundació i els seus treballadors han dut a terme la tasca de dinamització d’aquest mobiliari.

En el proper mig any, hi treballaran 7 persones en situació de vulnerabilitat: 4 informadores, 1 coordinador/informadora i 2 mossos/es de magatzem. La seva feina consistirà en col·locar el mobiliari al matí i recollir-lo i emmagatzemar-lo al vespre, així com en cas d’inclemències meteorològiques; informar i atendre la ciutadania que en vulgui fer ús i controlar les incidències diàries que es produeixin.

Els seus horaris seran de 9.00 a 20.00 hores i aniran identificats amb una peça de roba per a facilitar-ne la identificació.

Les treballadors han iniciat una formació en informació i atenció al públic, així com tallers d’empoderament i competències i un entrenament per a la incorporació al lloc de treball. Durant els mesos de feina, rebran tutorització i acompanyament al seu procés d’inserció i disposaran d’una borsa d’empresesper tal d’afavorir la seva incorporació al mercat laboral ordinari un cop acabada la contractació a la plaça de les Glòries.

El preu d’aquest servei pels 6 mesos que dura el contracte és de 46.620€ amb IVA inclòs.

A més de donar feina a persones en situació de vulnerabilitat social, el servei gratuït de mobiliari urbà té com a objectiu donar vida i un ús ciutadà a la plaça de les Glòries mentre duren les obres.

El mobiliari a disposició del ciutadà està format per cadires de director, gandules, para-sols i taules de fusta. Amb el nou concurs, aquest servei de préstec anirà acompanyat també d’una llibreria mòbil amb llibres, jocs de taula i premsa diària. A més, també es disposarà d’un punt d’intercanvi de llibres.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries