Recuperació de l’amplada de voreres a la Gran Via entre Padilla i Castillejos

11/03/2016

Vorera Castillejos (març 2016)

El primer cap de setmana de març s'han finalitzat els treballs de realització de pantalles en el tram de la Gran Via comprès entre els carrers Padilla i Castillejos, unes obres enmarcades en l'actuació per executar els túnels de la Plaça de les Glòries.

Això comporta en primer lloc una reordenació del carrer Castillejos, que s'ha desplaçat del seu traçat actual amb la Gran Via, cap al costat Llobregat. En aquest punt, Castillejos ha quedat ordenat amb dos carrils de circulació, alhora que s'ha traslladat el pas de vianants del costat Besòs cap al costat Llobregat del mateix carrer.

També s’ha alleugerit l’afectació per als vianants que ha tingut lloc a la Gran Via, entre els carrers Padilla i Castillejos des del passat mes de novembre, a causa de les obres. Durant aquest període les voreres situades en aquest tram s’havien reduït fins a 1,4 metres, però des de principis de març s'ha recuperat una amplada addicional de 2,2 metres més (total 3,6 metres), donant compliment així al que s’havia acordat amb els veïns de la zona.

A més, s'ha creat un carril bici a Castillejos des de Gran Via fins a Casp, un carril que dóna continuació al que ja hi havia al carrer Ribes.

Els treballs executats han comportat el rebaix inicial del terreny, l’execució de pantalles de formigó, l’execució de bigues de lligat i la construcció d’una part de la llosa de pas del carrer Castillejos.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries