Restriccions de trànsit en hores vall a la Plaça de les Glòries

Les actuacions es porten a terme en el marc de la desconstrucció de l’anella viària i per tal de poder demolir la mitjana central de la C-31

20/03/2014

Canvis en l’entrada i sortida de la ciutat

Fins al pròxim 12 d’abril, durant les hores vall (de menys circulació de vehicles), es reduiran els carrils de circulació, de tres a dos per cada sentit per tal de poder executar els treballs de demolició de la mitjana central de la C-31 amb la màxima garantia i seguretat.

En aquest sentit, es redueix un carril de circulació en sentit entrada a Barcelona entre les 10h i les 20h i en sentit sortida de Barcelona de 10 h a 17h, excepte el divendres 21 que serà fins a les 15h.

Aquests treballs, que es concentren al tronc central de la Gran Via, en el tram comprès entre els carrers Llacuna i Bilbao, consisteixen en la retirada de 9 bàculs d’enllumenat, la demolició de la mitjana central de la C-31, el formigonat i aglomerat de la mateixa, i el pintat de la nova distribució de carrils al sentit sortida de Gran Via.

L’àmbit d’ocupació d’aquests treballs està delimitat mitjançant new jerseis de plàstic. Els treballs també inclouen la retirada d’un pòrtic de senyalització al sentit sortida de Barcelona i la seva substitució per una banderola de senyalització de la calçada lateral i accessos al tronc central.

Fora d’aquests horaris es recuperaran els tres carrils per sentit. La Guàrdia Urbana ha reforçat la seva presència a la zona en aquests horaris per garantir la fluïdesa del trànsit.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries