Restriccions nocturnes de circulació a la gran via de les Corts Catalanes del 2 al 4 de juliol

02/07/2019

IMG_1372

Les obres d’execució de l’estructura dels túnels viaris de les Glòries arriben aquesta setmana a un nou canvi de fase. D’una banda es restablirà el trànsit al carrer de la Llacuna a la seva posició original amb tres carrils de circulació, i de l’altra, es desplaçaran els carrils de circulació de la Gran Via de la banda muntanya cap a la banda mar, sempre mantenint un carril de circulació obert. Aquest canvi de fase es farà durant aquesta primera setmana de juliol.

La nit del 2 al 3 de juliol es faran les tasques al carrer de la Llacuna. Es restablirà la posició original del trànsit en aquest carrer recuperant la seva configuració de tres carrils. Durant els treballs es mantindrà obert un carril de circulació.

La nit del 3 al 4 de juliol es farà el desplaçament dels carrils de la Gran Via en sentit sortida de Barcelona del costat muntanya, on són actualment, cap al costat mar. Aquests treballs es faran en dues fases mantenint un carril de circulació.

Els treballs per desplaçar els carrils de la Gran Via en sentit entrada a Barcelona cap al costat mar es faran la nit del 4 al 5 de juliol, també en dues fases i mantenint un carril de circulació. Per tant a partir del 5 de juliol els sis carrils de la Gran Via quedaran situats al costat mar de la calçada entre els carrers de Roc Boronat i la Rambla del Poblenou.

Aquest desplaçament dels carrils de circulació de la Gran Via es fan en el marc dels treballs d’execució de l’estructura dels túnels de les Glòries. Les obres dels túnels, que tindran una longitud total de 957 metres entre el carrer de Castillejos i la Rambla del Poblenou, avancen segons el previst perquè puguin entrar en funcionament durant el primer trimestre de 2021.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries