Tall al lateral muntanya de la Gran Via

A partir del dia 14 de juliol i fins el dia 3 d’agost es tallarà el lateral muntanya de la Gran Via, sentit entrada a la ciutat, entre els carrers Cartagena i Castillejos.

09/07/2014

Mapa de la zona afectada del 14 de juliol al 3 d'agost.

L’enderroc del viaducte costat muntanya de la plaça de les Glòries entre el carrer de Cartagena i Los Castillejos, comporta el tall de circulació de vehicles pel lateral de la Gran Via en aquest tram del 14 de juliol al 3 d’agost.

Es recomana utilitzar els itineraris alternatius senyalitzats per l’accés al centre de la ciutat. En aquest sentit, per tal de minimitzar l’afectació s’habilitarà per als vehicles de 3,5 tones un desviament pel costat mar de la Diagonal i el carrer de Los Castillejos.

Afectacions per a vianants, transport públic i bicicletes

El tall també implica afectacions i canvis en els recorreguts i accessos per a persones i vehicles en les zones més pròximes a les obres.

En concret, el pas de vianants que travessa la plaça en direcció mar-muntanya i dóna continuïtat a l’eix Cartagena-Àlaba modifica el seu recorregut en funció de les afectacions dels diferents treballs de demolició. L’accés a aquest pas es troba senyalitzat en tot el seu recorregut. Aquest canvi també afecta la circulació de bicicletes.

El transport públic també varia, en alguns casos, el recorregut i les parades de les línies H12 i L7. A més, hi haurà restriccions en el trànsit d’entrada i de sortida de la ciutat per la Gran Via que quedarà limitat puntualment a dos carrils de circulació per sentit. Es trasllada la parada de bus del costat muntanya de la rotonda a la seva antiga ubicació i s’anul·la la parada del lateral de la Gran Via amb Los Castillejos. El recorregut de les línies que circulaven pel lateral de la Gran Via es desvia per la Diagonal i recupera el seu camí habitual pel carrer de Lepant.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries