Un hort comunitari a la plaça de les Glòries

25/01/2016

Jardí Comestible

L’espai està definit com un hort comunitari amb un doble objectiu: promoure l’agricultura ecològica i la reutilització de mobiliari per donar-li un segon ús.

Va ser una demanda veïnal que va sorgir del procés participatiu de la plaça de les Glòries i ara és una realitat a la Gran Clariana, el solar on hi havia els antics Encants.

I és que en aquest “Jardí Comestible” tots els veïns i veïnes hi són convidats, ja que es tracta d’un hort comunitari on s’hi cultiven hortalisses ecològiques, doncs no s’hi fan servir ni herbicides ni pesticides.

Es cultiva la verdura de temporada i es té cura del l’hort entre tots els participants que s’hi acosten, a títol individual, o també col·lectius que hi estiguin interessats.

S’hi fan tallers puntuals i el dimecres, de 10.00 a 12.00 hores és quan es fa la sessió de trobada i es planifica la setmana i les tasques a desenvolupar.

Entre les activitats que s’hi ha dut a terme destaca la plantada d’arbres pel Dia Internacional del Clima, la construcció d’un banc amb la tècnica del super adob, i la creació de dues compostadores per tal de nodrir la terra de forma absolutament natural i orgànica. Properament es pintarà un mural.

També hi ha un espai per a la recuperació i restauració de mobles vells que es poden integrar en la natura i donar-los un segon ús.

Us recomanem que descobriu més d'aquest espai d'agricultura urbana acostant-vos-hi o clicant aquí.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries