Una illa de pisos de lloguer públic a les Glòries

08/04/2018

Glòries

Una part dels 225 pisos es destinarà a dret de superfície, i l’altra, a lloguer social per a col·lectius vulnerables i a lloguer assequible. Els quatre blocs de pisos, que es construiran a l’illa entre la Gran Via de les Corts Catalanes, el carrer de Los Castillejos i la plaça de les Glòries Catalanes, els han dissenyat amb criteris i elements constructius avançats d’estalvi energètic i de salut els quatre equips d’arquitectes que van guanyar el concurs internacional d’idees, convocat el juny del 2016.

Els edificis, que es començaran a construir a mitjan 2019, mantindran les característiques arquitectòniques que ja tenen les illes de l’Eixample, una petició del veïnat recollida en les bases del concurs internacional. Cada edifici tindrà dos blocs de tres plantes d’habitatge units per una planta baixa comuna. Per mantenir una estètica homogènia dels quatre edificis, s’utilitzaran els mateixos elements d’acabament dels forjats i de coronament de les cobertes.

Els quatre projectes d’edificis s’adeqüen al Pla de millora urbana (PMU), aprovat inicialment en comissió de govern, que recull la qualificació d’un solar de 30.000 metres quadrats destinat a habitatge públic.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries