Jardí de les Alzines

A la cruïlla dels carrers de Casp, Los Castillejos i la Gran Via, davant del nou Mercat dels Encants s’aixeca aquest nou espai verd previst a la urbanització provisional de la banda mar del projecte de transformació de Les Glòries.

Es tracta del Jardí de les Alzines, que abraça 7.650 m2 i garanteix un espai d’aprovisionament a les prop de dues-centes alzines que formaven part de l’antiga plaça de les Glòries a l’interior de l’anella viària, ara ja, part de la història de la ciutat, fins a la seva definitiva ubicació en el futur parc previst pel projecte “Canòpia Urbana”.

El Jardí inclou un nou espai per a l’estada, el passeig i el descans, enmig d’un alzinar i en un espai caracteritzat pels gabions de pedra que configuren l’entorn, els elements de repòs i la caseta de jardineria. L’espai compta amb 15 bancs, 8 papereres, 19 fanals d’enllumenat, així com 4.100 m2 de vegetació i arbrat, amb 193 exemplars alzines i 15 tipuanes. També hi han tres taules de picnic i una zona de conte-contes i cançons.

El projecte bàsic és dels arquitectes de la Direcció de Projectes d’Hàbitat Urbà.

Aquest espai roman obert al públic cada dia de les 10 del matí fins al capvespre. Per conèixer els horaris d’obertura i tancament dels parcs de la ciutat consulteu el web de Medi Ambient i Serveis Urbans.

Més informació: https://ajuntament.barcelona.cat/glories/un-jardi-dalzines-al-costat-del-mercat-dels-encants/

Jardí de les Alzines
Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 7*LX
:
Eixample
Barri:
el Fort Pienc
Població:
Barcelona
Adreça
Pl Glòries Catalanes, 7*LX

Galeria de videos

Veure tots