Districte deGràcia

Pausa

Consell Plenari a Gràcia

El Consell de Districte extraordinari es celebrarà en format presencial i es podrà seguir també de manera virtual, dimecres 5 d'octubre a les 18.15 h. Avança la teva participació fins a 24 h abans.

 

Full de ruta per a la reactivació econòmica 2021-2023

Arran de la crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia, l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa diverses mesures de reactivació econòmica i és en aquest context que neix aquest Full de Ruta del districte que posa en valor els actius i les oportunitats del territori, amb un enfocament d’economia plural i centrada en les persones.  

Informa’t sobre les obres del nou corredor verd de Pi i Margall

L'actuació permetrà ampliar l’espai de les voreres, crear quatre places noves i multiplicar per deu la superfície de parterres i zones arbustives, entre altres millores.

Nous ajuts per a la protecció i millora del paisatge i el patrimoni

Obertes dues noves convocatòries d'ajuts: d'una banda, per a actuacions d’obres d’interès patrimonial i restauració de comerços emblemàtics, i per l'altra, per a actuacions de rehabilitació de parets mitgeres, cobertes verdes i naturalització.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses.

Mesures per prevenir incendis al domicili

Durant les properes setmanes, els districtes organitzaran xerrades informatives sobre prevenció d'incendis domèstics. Les sessions formen part de la campanya que té en marxa Bombers de Barcelona amb l’objectiu que la ciutadania conegui les seves funcions i recursos.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Gran de Gràcia i Travessera de Gràcia, sense vehicles el cap de setmana

El carrer Gran de Gràcia es tallarà al trànsit tots els caps de setmana sencers de 9 a 20 h, dins la iniciativa Obrim Carrers, i Travessera de Gràcia es tallarà els dissabtes de 9 a 20 h.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

Notícies

Alexia Putellas, Laia Palau i Jaume Sisa rebran la Medalla d’Or

30/09/2022 - 15:01

Putellas i Palau rebran la Medalla al Mèrit Esportiu per la seva trajectòria en el futbol i el bàsquet, i Sisa, la Medalla al Mèrit Cultural per la seva contribució a la consolidació de la cançó catalana.

Sortim el cap de setmana per gaudir de la tardor a la ciutat

30/09/2022 - 11:02

Plans sostenibles. Us proposem un cap de setmana amb activitats per a tots els gustos, tant si sou de sortir al carrer o la muntanya, com si preferiu visitar algun espai i compartir experiències sobre sostenibilitat engrescadores.

Cap de setmana d’elasticitat, força i elegància amb el 6è TICB de Gimnàstica Artística - 40è Memorial Joaquim Blume

30/09/2022 - 10:00

L’1 d’octubre, a les 17:00 hores, el Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall Hebron acull el 6è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Gimnàstica Artística - 40è Memorial Joaquim Blume.

Saps que a Gràcia hi ha un Punt d’informació per a la Recerca de Feina?

28/09/2022 - 11:30

OCUPACIÓ. A Gràcia, cada necessitat té el seu lloc.

El nou model energètic protagonitza la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

28/09/2022 - 10:56

A Gràcia es podran visitar les instal·lacions de la pèrgola instal·lada a la plaça d’Alfonso Comín, el dia 4 d’octubre, de 10 a 12 h.

Sons de Ciutat apropa la música en viu als mercats i eixos comercials

28/09/2022 - 10:34

Sons de Ciutat és el nou programa que portarà la música en viu als mercats i eixos comercials de la ciutat per promocionar i dinamitzar l’activitat econòmica i el comerç local.

El servei entorn a les cures a persones ‘VilaVeïna’ es desplega a Gràcia

28/09/2022 - 10:20

Actualment ja s’han desplegat quatre VilaVeïnes a la ciutat, i a la tardor la Gràcia comptarà amb un al Casal de Gent Gran Montmany (carrer de Montmany, 45).

Programació de tardor al Tradicionàrius

28/09/2022 - 09:36

Aquesta tardor el Centre Artesà Tradicionàrius proposa una agenda d’activitats entorn la música i la cultura tradicional catalana.

Us pot interessar

Webs d'interès