Districte deGràcia

Pausa

Consell Plenari de Gràcia

El Consell de Districte es celebrarà en format presencial i es podrà seguir també de manera virtual, dimecres 6 de juliol a les 18.00 h. Avança la teva participació fins a 24 h abans.

 

Informa’t sobre les obres del nou corredor verd de Pi i Margall

L'actuació permetrà ampliar l’espai de les voreres, crear quatre places noves i multiplicar per deu la superfície de parterres i zones arbustives, entre altres millores.

Nous ajuts per a la protecció i millora del paisatge i el patrimoni

Obertes dues noves convocatòries d'ajuts: d'una banda, per a actuacions d’obres d’interès patrimonial i restauració de comerços emblemàtics, i per l'altra, per a actuacions de rehabilitació de parets mitgeres, cobertes verdes i naturalització.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses.

Mesures per prevenir incendis al domicili

Durant les properes setmanes, els districtes organitzaran xerrades informatives sobre prevenció d'incendis domèstics. Les sessions formen part de la campanya que té en marxa Bombers de Barcelona amb l’objectiu que la ciutadania conegui les seves funcions i recursos.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Gran de Gràcia i Travessera de Gràcia, sense vehicles el cap de setmana

El carrer Gran de Gràcia es tallarà al trànsit tots els caps de setmana sencers de 9 a 20 h, dins la iniciativa Obrim Carrers, i Travessera de Gràcia es tallarà els dissabtes de 9 a 20 h.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

Notícies

L’escola Rius i Taulet obre el pati als veïns aquest estiu

01/07/2022 - 12:41

Gràcia disposarà d’un pati obert durant tot l’estiu. Serà el de l’escola Rius i Taulet (plaça de Lesseps, 19). L’espai obrirà cada dia fins al 31 d’agost, de 17 a 20 hores.

Obertes les inscripcions als grups d'intercanvi d'idiomes de la Biblioteca Jaume Fuster

01/07/2022 - 11:30

Són grups de conversa d’una hora entre persones que dominen el català o el castellà i parlants d'altres llengües.

Retirades canalitzacions metàl·liques en desús a l’entorn del Mercat de l’Abaceria

30/06/2022 - 18:22

Els tècnics han descartat que es tractés de fibrociment amb contingut d’amiant: són antigues canalitzacions de ferro en desús.

Finalitzen les obres a la plaça de Mons

30/06/2022 - 12:39

La remodelació ha permès guanyar espai per als vianants. La renovació de l’arbrat es durà a terme a la tardor, per evitar que la calor de l’estiu afecti els arbres.

Horaris d’estiu als mercats de Barcelona

29/06/2022 - 14:06

En aquesta publicació podeu consultar les variacions en l’horari dels mercats aquest estiu

Nova guia per detectar i prevenir la violència sexual contra infants i adolescents

29/06/2022 - 12:15

Infància i adolescència. Les recomanacions s’han elaborat perquè les apliquin casals infantils, ludoteques i centres oberts de la ciutat.

S’obren les inscripcions per al Programa d’Activitats Escolars del curs 2022-2023

28/06/2022 - 15:07

Els centres educatius tenen a la seva disposició un ampli ventall d’activitats adreçades a tots els nivells educatius i de temàtiques molt diverses.

Us pot interessar

Webs d'interès