Districte deGràcia

Juguem a les places

Tots els divendres a la pl. del Diamant i els dilluns a la pl. del Sol, del 4 de setembre al 19 d'octubre.

Segueix gaudint de la festa de Gràcia des de casa!

Tot  i que la festa de Gràcia ja s’ha acabat, encara pots viure-la al canal de youtube de la Festa Major de Gràcia: @FestaMajordeGràcia. Hi trobaràs activitats per a tots els gustos i totes les edats. Concerts, titelles, continguts històrics, contacontes, dansa, recitals poètics... i molt més!

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Pla de motos de Gràcia

Gràcia posa en marxa un pla de motos per guanyar espai públic de qualitat, millorar l’accessibilitat i la seguretat dels veïns i veïnes.​ Mira aquí les diferents accions que hi estem duent a terme.

Atenció amb cita prèvia al districte

La seu del districte obre a partir del 25 de maig, però l'atenció presencial a la ciutadania només es farà amb cita prèvia en espais habilitats i que compleixen amb les normes de seguretat sanitàries.

Suport al petit comerç de Gràcia

El petit comerç ha estat un dels sectors més afectats per la crisi provocada durant l’estat d’alarma per la covid-19. ​Ara, més que mai, estem al costat del comerç de proximitat dels barris de Gràcia.

Conclusions i documentació de les Jornades de desmedicalització

Les Jornades, que va comptar amb una alta participació, es van organitzar des del Consell de Salut de Gràcia el passat 8 de febrer a l'Espai Jove La Fontana.

Primers Pressupostos participatius del Districte 2020-2023

Els veïns i les veïnes estan convidats a la presentació de projectes i a la seva selecció, cosa que es podrà fer a través de trobades presencials dels Consells de Barri, Consells sectorials i sessions monogràfiques, i telemàticament a de decidim.barcelona.

La història del recinte fabril La Sedeta

Aquesta web ens permet apropar-nos a la memòria i històries de vida de les persones que van treballar en l’antiga fàbrica tèxtil de La Sedeta. 

Guia per a una comunicació inclusiva i lliure de prejudicis

Consells per evitar els prejudicis sobre el gènere, la migració, la salut mental i les discapacitats en la comunicació.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Pla d'equipaments de Gràcia 2019-2025

El Pla pretén analitzar la diagnosi actual del districte pel que fa als equipaments existents i previstos en aquest mandat i planificar aquells que deriven de les necessitats detectades en el marc de l’elaboració del pla.

Comerços singulars

Viure Gràcia a través del seus comerços és una experiència singular que us convidem a gaudir, pas a pas. Descobriu els comerços singulars del districte!

Pla estratègic del Park Güell

El pla estratègic 2018-2022 té la voluntat de retornar l’ús social del parc i recuperar-lo pel veïnat.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

La història de l'antiga Bruguera

Permet apropar-se a la memòria de les persones que van treballar en l’antiga editorial Bruguera.

Notícies

Consell de Barri El Coll

Consell de barri del Coll

17/09/2020 - 14:05

La sessió, que tindrà lloc el 29 de setembre a les 18.00 h, serà semipresencial, amb aforament limitat i reserva prèvia, i s'hi podrà participar a través de la plataforma jitsy.

Amb la tardor arriba el Bicibarris 2020

17/09/2020 - 11:10

Rutes. Les cooperatives Biciclot i Trama Cultura ens proposen un nou cicle de rutes comentades en bicicleta sota el títol ‘Ciència Ficció?’ on ens qüestionaran la sostenibilitat dels nostres modes de vida!

ajuts rehabilitació

Nous ajuts a la rehabilitació per reactivar l’economia i fer front al canvi climàtic

17/09/2020 - 10:42

Habitatge. La convocatòria destina 20,5 M€ a diferents línies per millorar les condicions d’edificis i habitatges.

Setmana Mobilitat a Gràcia

17/09/2020 - 10:28

Del 16 al 22 de setembre se celebra una nova edició de la Setmana Europea de la Mobilitat, que enguany duu com a lema "Per una mobilitat sense emissions".

Us pot interessar

Webs d'interès