Districte deGràcia

Pausa

Sessió de balanç de la Declaració d’emergència climàtica

Participa en aquest acte informatiu sobre les mesures dutes a terme des de la Declaració d’emergència climàtica a Barcelona.

Servei de taxi gratuït per al veïnat de Baixada de la Glòria

Hi podran accedir els veïns i veïnes empadronats en aquest carrer i els adjacents mentre durin les obres de les escales mecàniques.

Visites a la Torre del Rellotge

Ja es pot visitar el campanar de Gràcia, o Torre del Rellotge, tot una icona gracienca amb unes vistes privilegiades de la ciutat! Consulta aquí els dies i horaris, així com formalitzar la inscripció!

Camins històrics

Gràcia conserva dotze camins històrics que travessaven el districte i el connectaven amb Collserola. Descobreix per on transcorren en l’actualitat i la història que amaga cada un d’ells!

Full de ruta per a la reactivació econòmica 2021-2023

Arran de la crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia, l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa diverses mesures de reactivació econòmica i és en aquest context que neix aquest Full de Ruta del districte que posa en valor els actius i les oportunitats del territori, amb un enfocament d’economia plural i centrada en les persones.  

Informa’t sobre les obres del nou corredor verd de Pi i Margall

L'actuació permetrà ampliar l’espai de les voreres, crear quatre places noves i multiplicar per deu la superfície de parterres i zones arbustives, entre altres millores.

Nous ajuts per a la protecció i millora del paisatge i el patrimoni

Obertes dues noves convocatòries d'ajuts: d'una banda, per a actuacions d’obres d’interès patrimonial i restauració de comerços emblemàtics, i per l'altra, per a actuacions de rehabilitació de parets mitgeres, cobertes verdes i naturalització.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses.

Mesures per prevenir incendis al domicili

Durant les properes setmanes, els districtes organitzaran xerrades informatives sobre prevenció d'incendis domèstics. Les sessions formen part de la campanya que té en marxa Bombers de Barcelona amb l’objectiu que la ciutadania conegui les seves funcions i recursos.

Gran de Gràcia i Travessera de Gràcia, sense vehicles el cap de setmana

El carrer Gran de Gràcia es tallarà al trànsit tots els caps de setmana sencers de 9 a 20 h, dins la iniciativa Obrim Carrers, i Travessera de Gràcia es tallarà els dissabtes de 9 a 20 h.

Notícies

L'Escola Reina Violant obre el pati per Setmana Santa

28/03/2023 - 17:14

Diversos centres educatius ofereixen la possibilitat de gaudir dels patis de l'1 al 10 d'abril a Barcelona.

Tallers gratuïts de salut mental per a joves

28/03/2023 - 12:00

El dia 12 d'abril, a les 18.30 h, es realitzaran simultàniament dos tallers de salut mental a l'Espai Jove La Fontana.

Consell de Barri a La Salut el 30 de març

28/03/2023 - 12:00

S'hi podrà participar presencialment o a distància a través de la plataforma Decidim.barcelona. El Consell es retransmetrà en streaming a través de la pàgina web del Districte.

Cuida el teu benestar emocional mitjançant l'art i els espais entre iguals!

28/03/2023 - 09:21

Benestar emocional. L'Aquí t'escoltem presenta noves propostes d'activitats per a joves de 12 a 20 anys, centrades en donar-los espai, recursos i eines per a l'autoconeixement, el creixement personal i la cura del propi estat de...

Un món d'historietes

28/03/2023 - 07:00

Més cultura. Comic Barcelona celebra del 31 de març al 2 d'abril l'edició número 41 amb una destacada presència d'autors i autores internacionals.

L’escola Pau Casals de Gràcia estrena nou pati en el marc dels Pressupostos Participatius

27/03/2023 - 15:10

Gràcies a aquestes millores, el pati ofereix més espais d’ombres i moltes més possibilitats lúdiques, educatives i d’inclusió.

Barcelona des de casa. Park Güell

Les visites guiades tornen al Park Güell

27/03/2023 - 14:18

Park Güell. A més, els dies 22 i 23 d’abril les visites en català tindran un 50% de descompte.

Diables gràcia

Les Colles de Cultura de Gràcia clouen el Tradicionàrius amb una cercavila

27/03/2023 - 13:56

Les Colles de Cultura de Gràcia, van en cercavila des de la plaça de la Vila de Gràcia fins al Centre Artesà Tradicionàrius per tancar el festival.

Us pot interessar

Webs d'interès