Districte deGràcia

Consell de Barri El Coll

El Consell de Barri El Coll tindrà lloc dimarts 26 d’octubre, a les 18,00 h al Centre civic El Coll-La Bruguera (c. Aldea, 15). El seguiment es podrà fer en streaming.

Gran de Gràcia i Travessera de Gràcia, sense vehicles el cap de setmana

El carrer Gran de Gràcia es tallarà al trànsit tots els caps de setmana sencers de 9 a 20 h, dins la iniciativa Obrim Carrers, i Travessera de Gràcia es tallarà els dissabtes de 9 a 20 h.

Gràcia guanyarà 4 escoles amb entorns pacificats aquest estiu

Els entorns de 4 centres educatius a Gràcia seran espais amb menys cotxes per convertir-se en llocs de trobada amb menys contaminació, més saludables i agradables. L'actuació forma part del programa 'Protegim les escoles'.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Proposta per al desenvolupament del nou barri de Vallcarca

Aquesta proposta sorgeix del projecte "Arrels", presentat per l’equip de l’arquitecte Carles Enrich, com a resultat d’un procés participatiu en què han treballat conjuntament l’equip d’arquitectes, el consistori i les diverses entitats veïnals.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

Les meves ajudes

Troba a quines ajudes i prestacions socials pots optar.

Atenció amb cita prèvia al districte

La seu del districte obre a partir del 25 de maig, però l'atenció presencial a la ciutadania només es farà amb cita prèvia en espais habilitats i que compleixen amb les normes de seguretat sanitàries.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Notícies

Guia per estalviar en la factura de la llum

21/10/2021 - 13:39

La guia, elaborada per l'Oficina Municipal d’Informació a les Persones Consumidores (OMIC), inclou informació i recomanacions per a comerços, microempreses, persones autònomes i la ciutadania en general.

Convocatòria Premis Vila de Gràcia 2020

21/10/2021 - 12:55

Premis. Un any més, el Districte de Gràcia convoca els Premis Vila de Gràcia per destacar l’esforç de persones i entitats gracienques en diferents àmbits.

Audiència pública a Gràcia

20/10/2021 - 10:28

L'Audiència Pública de Gràcia tindrà lloc el proper 4 de novembre a les 18 h i serà retransmesa en streaming a través de la pàgina web del Districte i de la plataforma digital de participació decidim.barcelona.

Gràcia obre la seva arquitectura al públic

20/10/2021 - 10:22

Arquitectura. Diversos edificis del districte s'obren al públic el 23 i 24 d'octubre coincidint amb el festival d'arquitectura 48 h Open House

Actuacions a Gràcia del pla de reforç de neteja 'Cuidem Barcelona'

19/10/2021 - 15:54

Medi ambient. El pla incorpora mesures a curt i mitjà termini per millorar l’estat de l’espai públic, intensificar-ne la neteja i resoldre les incidències detectades. Consulta les actuacions al Districte de Gràcia.

Sessió informativa sobre la connexió del c. Repartidor amb el passeig Turull

18/10/2021 - 13:18

L'Aula Ambiental Bosc Turull acollirà el proper 28 d'octubre la sessió informativa sobre el vial de connexió del c. Repartidor amb el passeig Turull. Les inscripcions per assistir-hi es poden fer a través de la plataforma Decidim.

5è aniversari de l’Atzeries de la colla de diables La Vella de Gràcia

18/10/2021 - 12:06

Per les festes de Gràcia de l’any 2016 es va presentar una nova bèstia foguera a l’antiga vila: l’Atzeries i aquest any celebra 5 anys de vida.

Cicle d’activitats entorn als trastorns de conducte alimentària i la grassofòbia

18/10/2021 - 11:12

Els punt INFOjove de Gràcia i de Sarrià-Sant Gervasi organitzen la iniciativa Trenquem el silenci, visibilitzem els malestars adreçada a persones joves i les seves famílies, així com a professionals del mateix àmbit.

Agenda

Excedit el temps d’espera de la porta d’enllaç - url: http://guia.bcn.cat/?pg=agrecom&ajax=1&xout=1&lg=ca&wtarget=ajuntament-gracia&nr=4&districtsrc=Gr%C3%A0cia&nfwt=1&districtstr=&vm=7.x-3.61

Us pot interessar

Webs d'interès