Districte deGràcia

Pausa

Full de ruta per a la reactivació econòmica 2021-2023

Arran de la crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia, l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa diverses mesures de reactivació econòmica i és en aquest context que neix aquest Full de Ruta del districte que posa en valor els actius i les oportunitats del territori, amb un enfocament d’economia plural i centrada en les persones.  

Informa’t sobre les obres del nou corredor verd de Pi i Margall

L'actuació permetrà ampliar l’espai de les voreres, crear quatre places noves i multiplicar per deu la superfície de parterres i zones arbustives, entre altres millores.

Nous ajuts per a la protecció i millora del paisatge i el patrimoni

Obertes dues noves convocatòries d'ajuts: d'una banda, per a actuacions d’obres d’interès patrimonial i restauració de comerços emblemàtics, i per l'altra, per a actuacions de rehabilitació de parets mitgeres, cobertes verdes i naturalització.

Barcelona International Community Day

No et perdis la trobada anual de l’ecosistema de talent internacional organitzada per l’Ajuntament de Barcelona.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses.

Mesures per prevenir incendis al domicili

Durant les properes setmanes, els districtes organitzaran xerrades informatives sobre prevenció d'incendis domèstics. Les sessions formen part de la campanya que té en marxa Bombers de Barcelona amb l’objectiu que la ciutadania conegui les seves funcions i recursos.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Gran de Gràcia i Travessera de Gràcia, sense vehicles el cap de setmana

El carrer Gran de Gràcia es tallarà al trànsit tots els caps de setmana sencers de 9 a 20 h, dins la iniciativa Obrim Carrers, i Travessera de Gràcia es tallarà els dissabtes de 9 a 20 h.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

Notícies

Obres de millora a les cruïlles de la baixada de Solanell amb els carrers de Móra d’Ebre i del Torrent del Remei

07/10/2022 - 10:50

Del 17 al 24 d’octubre el trànsit quedarà tallat al carrer de Móra d’Ebre en horari diürn. La resta de treballs, sense afectacions a la circulació de vehicles, finalitzaran al mes de novembre.

Crònica del Plenari

06/10/2022 - 16:05

El Consell Plenari del 5 d’octubre va informar sobre les accions en defensa del col•lectiu LGTBI i de sensibilització per prevenir situacions de discriminació al districte.

El comerç de Gràcia surt al carrer

06/10/2022 - 10:40

El 8 d'octube, el petit comerç de Gràcia surt al carrer per mostrar els seus productes i serveis i animar els visitants a fer compres de proximitat.

La Biennal del Pensament al Districte de Gràcia

06/10/2022 - 10:22

El cicle programa diverses activitats a la plaça de les Dones del 36, plaça de la Virreina, plaça del Diamant i Teatre Lliure. Consulta el programa!

S’acosta una nova edició de l’STEAMConf Barcelona

06/10/2022 - 10:17

Ciència i educació. La vuitena trobada internacional d’aprenentatge de ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques tindrà lloc del 13 al 15 d’octubre al Campus Diagonal Nord de la UPC.

Assemblees deliberatives: un model de participació per empoderar la ciutadania

06/10/2022 - 09:57

Assemblees deliberatives. Aquest setembre, l’Assemblea Ciutadana pel Clima ha començat a caminar. Es tracta d’un espai de debat ciutadà per fer front a l’emergència climàtica. D’aquest espai sorgiran propostes d’accions per tal que l...

Torna la Fira Mercat de Mercats!

05/10/2022 - 20:45

La plaça de les Glòries Catalanes tornarà a acollir la Fira Mercat de Mercats els dies 21, 22 i 23 d’octubre

EstàsON. Tallers d'octubre/novembre

03/10/2022 - 20:03

Aula digital. Si tens entre 6 i 12 anys i t'agrada la ciència, no t'ho pensis més i apunta't als nostres tallers digitals! Sala Taller. Places limitades. Cal inscripció prèvia per PuntXarxa

Us pot interessar

Webs d'interès