Districte deGràcia

Pausa

Atenció amb cita prèvia al districte

La seu del districte obre a partir del 25 de maig, però l'atenció presencial a la ciutadania només es farà amb cita prèvia en espais habilitats i que compleixen amb les normes de seguretat sanitàries.

Suport al petit comerç de Gràcia

El petit comerç ha estat un dels sectors més afectats per la crisi provocada durant l’estat d’alarma per la covid-19. ​Ara, més que mai, estem al costat del comerç de proximitat dels barris de Gràcia.

La nova normalitat a Barcelona

Consulteu tota la informació sobre les mesures de la nova normalitat a Barcelona. 

Conclusions i documentació de les Jornades de desmedicalització

Les Jornades, que va comptar amb una alta participació, es van organitzar des del Consell de Salut de Gràcia el passat 8 de febrer a l'Espai Jove La Fontana.

Primers Pressupostos participatius del Districte 2020-2023

Els veïns i les veïnes estan convidats a la presentació de projectes i a la seva selecció, cosa que es podrà fer a través de trobades presencials dels Consells de Barri, Consells sectorials i sessions monogràfiques, i telemàticament a de decidim.barcelona.

La història del recinte fabril La Sedeta

Aquesta web ens permet apropar-nos a la memòria i històries de vida de les persones que van treballar en l’antiga fàbrica tèxtil de La Sedeta. 

Guia per a una comunicació inclusiva i lliure de prejudicis

Consells per evitar els prejudicis sobre el gènere, la migració, la salut mental i les discapacitats en la comunicació.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Pla d'equipaments de Gràcia 2019-2025

El Pla pretén analitzar la diagnosi actual del districte pel que fa als equipaments existents i previstos en aquest mandat i planificar aquells que deriven de les necessitats detectades en el marc de l’elaboració del pla.

Comerços singulars

Viure Gràcia a través del seus comerços és una experiència singular que us convidem a gaudir, pas a pas. Descobriu els comerços singulars del districte!

Pla estratègic del Park Güell

El pla estratègic 2018-2022 té la voluntat de retornar l’ús social del parc i recuperar-lo pel veïnat.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

La història de l'antiga Bruguera

Permet apropar-se a la memòria de les persones que van treballar en l’antiga editorial Bruguera.

Notícies

El transport públic amplia el servei fins a les 2 de la matinada els caps de setmana

03/07/2020 - 14:27

Mobilitat i transports. Metro, FGC i TRAM amplien fins a les 2 de la matinada el servei dels divendres i dissabtes de juliol-

Fontana Fridays per a joves de fins a 18 anys

03/07/2020 - 08:40

Hort urbà, bingo feminista, concert....Es tracta de diferents activitats per a joves impulsades per l'Espai Jove La Fontana els divendres a la tarda.

Patis escolars oberts al barri: juliol i agost

02/07/2020 - 13:07

Al districte de Gràcia, obrirà el pati de l'Escola Reina Violant (carrer Trilla, 18), de dilluns a diumenge, de 17.30 a 20.30 h, des de l'1 de juliol fins al 31 d’agost.

Nou Consell Plenari

02/07/2020 - 13:02

La sessió serà el 7 de juliol a les 18.30 h a la seu del districte de Gràcia. El seguiment es podrà fer per streaming a través de la pàgina web del districte.

Us pot interessar

Webs d'interès