Districte deGràcia

Pausa

Visites a la Torre del Rellotge

Ja es pot visitar el campanar de Gràcia, o Torre del Rellotge, tot una icona gracienca amb unes vistes privilegiades de la ciutat! Consulta aquí els dies i horaris, així com formalitzar la inscripció!

Camins històrics

Gràcia conserva dotze camins històrics que travessaven el districte i el connectaven amb Collserola. Descobreix per on transcorren en l’actualitat i la història que amaga cada un d’ells!

Full de ruta per a la reactivació econòmica 2021-2023

Arran de la crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia, l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa diverses mesures de reactivació econòmica i és en aquest context que neix aquest Full de Ruta del districte que posa en valor els actius i les oportunitats del territori, amb un enfocament d’economia plural i centrada en les persones.  

Informa’t sobre les obres del nou corredor verd de Pi i Margall

L'actuació permetrà ampliar l’espai de les voreres, crear quatre places noves i multiplicar per deu la superfície de parterres i zones arbustives, entre altres millores.

Nous ajuts per a la protecció i millora del paisatge i el patrimoni

Obertes dues noves convocatòries d'ajuts: d'una banda, per a actuacions d’obres d’interès patrimonial i restauració de comerços emblemàtics, i per l'altra, per a actuacions de rehabilitació de parets mitgeres, cobertes verdes i naturalització.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses.

Mesures per prevenir incendis al domicili

Durant les properes setmanes, els districtes organitzaran xerrades informatives sobre prevenció d'incendis domèstics. Les sessions formen part de la campanya que té en marxa Bombers de Barcelona amb l’objectiu que la ciutadania conegui les seves funcions i recursos.

Gran de Gràcia i Travessera de Gràcia, sense vehicles el cap de setmana

El carrer Gran de Gràcia es tallarà al trànsit tots els caps de setmana sencers de 9 a 20 h, dins la iniciativa Obrim Carrers, i Travessera de Gràcia es tallarà els dissabtes de 9 a 20 h.

Notícies

Geganta Laia durant les festes de Santa Eulàlia

Totes les exposicions de les Festes de Santa Eulàlia 2023

30/01/2023 - 17:00

Abans de la Festa Major, gaudiu de les dues exposicions d'imatgeria festiva que s'han programat per enguany: les Laies i els Gegants infantils i d'escola!

L’Ajuntament agrupa en un únic mapa els gairebé 800 recursos que hi ha a Barcelona per millorar la salut

30/01/2023 - 12:41

El web cercasalut.barcelona està destinat tant a la ciutadania com a professionals que vulguin informar d’aquests recursos i permet fer cerques per paraules clau

Guàrdia Urbana

En marxa una campanya de la Guàrdia Urbana per millorar la seguretat en el transport escolar

30/01/2023 - 10:06

Seguretat i Prevenció. Guàrdia Urbana. La campanya de control prioritza els entorns dels centres escolars, però s’estén a totes les vies de circulació de la ciutat, incloent-hi les rondes.

L’Ajuntament cedeix un espai a la xarxa de cooperació feminista ‘La Insòlita’

30/01/2023 - 10:03

La xarxa de cooperació feminista ‘La Insòlita’ estrena nou emplaçament gràcies a l’espai cedit per l’Ajuntament de Barcelona.

Obres de reurbanització i substitució de les escales mecàniques a la Baixada de la Glòria

27/01/2023 - 13:52

Les noves escales estaran disponibles al desembre del 2023, mentre que les tasques de reurbanització finalitzaran a l’octubre del 2024.

'Ràbia', de Sebastià Alzamora, Premi Òmnium a la millor novel·la de l'any 2022

26/01/2023 - 20:59

Les obres finalistes han estat 'Les Altures', de Sebastià Portell, i 'Al llac', de Maria Barbal.

Gràcia il·lumina punts foscos per fer-los més segurs

26/01/2023 - 14:09

El projecte seleccionat del procés de els pressupostos participatius ha permès millorar l’enllumenat de cinc emplaçaments identificats com a insegurs, per aconseguir zero espais foscos a Gràcia.

Parcs i Jardins prepara el verd per a la primavera

26/01/2023 - 13:08

Parcs i Jardins ha presentat les diferents actuacions de manteniment del verd a tota la ciutat que durà a terme durant el trimestre de gener a març del 2023.

Us pot interessar

Webs d'interès