Districte deGràcia

Presentació de la millora urbanística i ambiental de Gràcia

El passat 13 de gener a les 18.30 h es va fer una sessió en línia per donar a conèixer al veïnat tots els detalls del document de Modificació del Pla General Metropolità de Gràcia que s'aprovarà provisionalment. Ja es pot consultar per youtube el vídeo!

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Gran de Gràcia i Travessera de Gràcia, sense vehicles el cap de setmana

El carrer Gran de Gràcia es tallarà al trànsit tots els caps de setmana sencers de 9 a 20 h, dins la iniciativa Obrim Carrers, i Travessera de Gràcia es tallarà els dissabtes de 9 a 20 h.

Gràcia guanyarà 4 escoles amb entorns pacificats aquest estiu

Els entorns de 4 centres educatius a Gràcia seran espais amb menys cotxes per convertir-se en llocs de trobada amb menys contaminació, més saludables i agradables. L'actuació forma part del programa 'Protegim les escoles'.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Proposta per al desenvolupament del nou barri de Vallcarca

Aquesta proposta sorgeix del projecte "Arrels", presentat per l’equip de l’arquitecte Carles Enrich, com a resultat d’un procés participatiu en què han treballat conjuntament l’equip d’arquitectes, el consistori i les diverses entitats veïnals.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

Les meves ajudes

Troba a quines ajudes i prestacions socials pots optar.

Atenció amb cita prèvia al districte

La seu del districte obre a partir del 25 de maig, però l'atenció presencial a la ciutadania només es farà amb cita prèvia en espais habilitats i que compleixen amb les normes de seguretat sanitàries.

Notícies

XXIII Trofeu Vila de Gràcia de Gimnàstica Artística es disputarà en categories femenina i masculina

19/01/2022 - 13:55

Com és habitual, la competició se celebrarà el dissabte 22 de gener al llarg del matí al pavelló del Gràcia Gimnàstic Club (c. Molist 2-4), amb entrada gratuïta.

Convocatòria de l'exposició 'Art Feminista'

19/01/2022 - 09:32

L’Espai Jove La Fontana organitza la tercera edició de l’exposició col·lectiva d’art feminista i s'obre la convocatòria fins el dia 14 de febrer.

Continua el pla de manteniment del verd a Gràcia

18/01/2022 - 17:38

S'han planificat diverses actuacions per al manteniment del verd al districte: manteniment dels espais verds escolars, retall i poda d’arbusts, plantació de 77 arbres, manteniment dels escocells, etc.

Nova edició de l’In-forma’t, per orientar el jovent en el seu futur acadèmic

18/01/2022 - 14:24

Adolescència i joventut. Ofereix una cinquantena d’activitats gratuïtes en format presencial i virtual.

#estàsON: tallers digitals per a nens i nenes de 6 a 12 anys

18/01/2022 - 12:43

Cursos digitals. Tens entre 6 i 8 anys i t'agrada la ciència. Apunta't als nostres tallers! Els dimarts de 17.30 a 19 hores. Activitats gratuïtes. Places limitades!

Activat l’avís preventiu de contaminació per PM10

18/01/2022 - 11:03

Contaminació. Els serveis municipals activen mesures preventives com regar de manera més intensiva i evitar l’ús de bufadors.

Els Foguerons de Sa Pobla a Gràcia es tornaran a encendre

17/01/2022 - 11:21

Els Foguerons de Sa Pobla a Gràcia tornaran a cremar el dissabte 29 de gener en 11 places del Districte, després que l'any passat se suspenguessin per la covid-19. També s'han programat diferents activitats per apropar-nos a la cultura mallorquina.

Lliurament de premis del concurs de cartells de Sant Medir

17/01/2022 - 10:40

Rubén Lucas ha estat el guanyador del concurs de cartell de Sant Medir 2022, amb una obra que porta com a lema 'Inocència'.

Agenda

Cercavila de la Nit de Foguerons. Encesa dels foguerons i inici de la revetlla

Els Foguerons de Sa Pobla a Gràcia tornaran a cremar el dissabte 29 de gener en 11 places del Districte, després que l'any passat se suspenguessin per la covid-19.

Quan:
29/01/2022
On:
De la plaça de la Vila de Gràcia a la plaça de la Virreina

Exposició "Auques del confinament"

Recull d’obra gràfica on l’autor explica diverses històries i reflexions sovint iròniques, a través de diversos personatges. Elaborada a partir del confinament. A càrrec de Salvador Barrau.

Quan:
Des de 13/01/2022 al 04/02/2022
On:
Centre Cívic El Coll - La Bruguera

Exposició 'Casa Vicenç, la primera casa de Gaudí: manifiesto de su obra'

Per conèixer la història de la Casa Vicens, en el seu context social, cultural i artístic com obra gaudiniana i la seva anticipació al modernisme. Al c. Carolines 18- 22. Consulteu horaris i preus.

Quan:
Acte permanent
On:
Casa Vicens

Activa’t a la plaça de les Dones del 36

Els dimarts de 12-13h Tai txi i txi Kung i els dijous de 12-13h podeu fer caminades i exercicis de memòria.

Quan:
Acte permanent
On:
Parc de la Ciutadella

Us pot interessar

Webs d'interès