Districte deGràcia

Gràcia guanyarà 4 escoles amb entorns pacificats aquest estiu

Els entorns de 4 centres educatius a Gràcia seran espais amb menys cotxes per convertir-se en llocs de trobada amb menys contaminació, més saludables i agradables. L'actuació forma part del programa 'Protegim les escoles'.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Temporada d'estiu al parc de la Creueta del Coll

La zona de bany del llac del parc de la Creueta del Coll obrirà entre el 26 de juny i el 12 de setembre durant tots els dies de la setmana.

Horaris d'estiu de les biblioteques a Gràcia

Del 24 de juny al 26 de setembre, els horaris de les biblioteques es modifiquen. Al districte, estaran obertes a l'agost la biblioteca Jaume Fuster i la biblioteca Vila de Gràcia.

Juguem a les places

Un any més arriba la campanya “Juguem a les Places”,  que proposa activitats de joc a les places per promoure l’activitat familiar, veïnal, i la convivència. Les activitats es faran durant els mesos de juny, juliol i setembre.

Proposta per al desenvolupament del nou barri de Vallcarca

Aquesta proposta sorgeix del projecte "Arrels", presentat per l’equip de l’arquitecte Carles Enrich, com a resultat d’un procés participatiu en què han treballat conjuntament l’equip d’arquitectes, el consistori i les diverses entitats veïnals.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

Les meves ajudes

Troba a quines ajudes i prestacions socials pots optar.

Atenció amb cita prèvia al districte

La seu del districte obre a partir del 25 de maig, però l'atenció presencial a la ciutadania només es farà amb cita prèvia en espais habilitats i que compleixen amb les normes de seguretat sanitàries.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Notícies

Imatges Barcelona, Covid-19, confinament, Barcelona buida

Informe de seguiment de l’Ordenança de convivència durant el 2020

26/07/2021 - 18:45

Convivència. Les dades de l’any 2020 estan marcades per la pandèmia de la covid-19 i les mesures per fer-hi front, com el confinament domiciliari i les restriccions de mobilitat.

Reforç d’estiu dels serveis de neteja i manteniment dels parcs i jardins

26/07/2021 - 14:39

Medi ambient. Fins al 30 de setembre es reforça el dispositiu de neteja habitual amb 200 persones, coincidint amb l’època de l’any en què es fa un ús més intensiu de l’espai públic.

LGBTI-fòbia, no ets benvinguda a Gràcia

26/07/2021 - 13:14

L'estora contra la LGBTI-fòbia es troba a l'entrada de la seu del Districte de Gràcia com a campanya de sensibilització per recordar que a la ciutat qualsevol acte d'intolerància no hi té cabuda.

Jordi Cuixart, pregoner de la Festa Major de Gràcia 2021

26/07/2021 - 11:07

El president d’Òmnium Cultural i veí de la Vila de Gràcia, Jordi Cuixart, obrirà la Festa Major de Gràcia 2021 amb la lectura del pregó el pròxim dissabte 14 d’agost a la tarda.

Presentació del llibre Carrer Llibertat: 150 anys de guarnit

26/07/2021 - 10:37

L'acte serà el dijous 29 de juliol a les 19 hores a La Violeta i presentarà el llibre de Toni Mañané i Ferran Pons, que fan un recorregut pels cent cinquanta anys de Festa Major al carrer Llibertat.

Aprovades les Medalles d’Honor de Barcelona 2021

26/07/2021 - 09:39

Medalles d'Honor. A Gràcia, les Medalles d'Honor són per al Club d’escacs Tres Peons i, a títol pòstum, per al músic i activista Víctor Nubla.

panoràmica Barcelona

Un pla de subvencions de 288 milions d'euros fins al 2023

25/07/2021 - 10:07

Subvencions. La Comissió de Govern de l’Ajuntament aprova el full de ruta de les convocatòries de subvencions que s’atorgaran durant aquests tres anys.

Primer pas per regularitzar la instal·lació de les terrasses en calçada

24/07/2021 - 10:11

Urbanisme. S'inicia el procés de modificació de l’Ordenança de terrasses per tal d’adaptar-la a la instal·lació de plataformes en calçada.

Agenda

Exposició 'Casa Vicenç, la primera casa de Gaudí: manifiesto de su obra'

Per conèixer la història de la Casa Vicens, en el seu context social, cultural i artístic com obra gaudiniana i la seva anticipació al modernisme. Al c. Carolines 18- 22. Consulteu horaris i preus.

Quan:
Acte permanent
On:
Casa Vicens

Activa’t a la plaça de les Dones del 36

Els dimarts de 12-13h Tai txi i txi Kung i els dijous de 12-13h podeu fer caminades i exercicis de memòria.

Quan:
Acte permanent
On:
Parc de la Ciutadella

Us pot interessar

Webs d'interès