Districte deGràcia

Decidim. Millora urbanística i ambiental de Gràcia

Comença el procés participatiu del Procés de Modificació del Pla General Metropolità de Gràcia. La primera sessió, on s'explicarà el procés, serà el 26 d'octubre. Els tallers sobre sostenibilitat ambiental, mobilitat, habitatge, activitat econòmica, patrimoni o equipaments es faran durant el mes de novembre.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Pla de motos de Gràcia

Gràcia posa en marxa un pla de motos per guanyar espai públic de qualitat, millorar l’accessibilitat i la seguretat dels veïns i veïnes.​ Mira aquí les diferents accions que hi estem duent a terme.

Atenció amb cita prèvia al districte

La seu del districte obre a partir del 25 de maig, però l'atenció presencial a la ciutadania només es farà amb cita prèvia en espais habilitats i que compleixen amb les normes de seguretat sanitàries.

Suport al petit comerç de Gràcia

El petit comerç ha estat un dels sectors més afectats per la crisi provocada durant l’estat d’alarma per la covid-19. ​Ara, més que mai, estem al costat del comerç de proximitat dels barris de Gràcia.

Conclusions i documentació de les Jornades de desmedicalització

Les Jornades, que va comptar amb una alta participació, es van organitzar des del Consell de Salut de Gràcia el passat 8 de febrer a l'Espai Jove La Fontana.

Primers Pressupostos participatius del Districte 2020-2023

Els veïns i les veïnes estan convidats a la presentació de projectes i a la seva selecció, cosa que es podrà fer a través de trobades presencials dels Consells de Barri, Consells sectorials i sessions monogràfiques, i telemàticament a de decidim.barcelona.

La història del recinte fabril La Sedeta

Aquesta web ens permet apropar-nos a la memòria i històries de vida de les persones que van treballar en l’antiga fàbrica tèxtil de La Sedeta. 

Guia per a una comunicació inclusiva i lliure de prejudicis

Consells per evitar els prejudicis sobre el gènere, la migració, la salut mental i les discapacitats en la comunicació.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Pla d'equipaments de Gràcia 2019-2025

El Pla pretén analitzar la diagnosi actual del districte pel que fa als equipaments existents i previstos en aquest mandat i planificar aquells que deriven de les necessitats detectades en el marc de l’elaboració del pla.

Comerços singulars

Viure Gràcia a través del seus comerços és una experiència singular que us convidem a gaudir, pas a pas. Descobriu els comerços singulars del districte!

Pla estratègic del Park Güell

El pla estratègic 2018-2022 té la voluntat de retornar l’ús social del parc i recuperar-lo pel veïnat.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

La història de l'antiga Bruguera

Permet apropar-se a la memòria de les persones que van treballar en l’antiga editorial Bruguera.

Notícies

El 3 de desembre s'inaugura el pessebre de Vallcarca

27/11/2020 - 12:14

El 3 de desembre al vespre s'inaugurarà el pessebre de Vallcarca. S'utilitzaran figures del pessebre del 2017 de la Plaça Sant Jaume.

Un PAM extraordinari per respondre a la pandèmia i rellançar la ciutat

26/11/2020 - 21:37

PAM. Propostes contundents per liderar la recuperació i configurar un model econòmic més just i sostenible.

Consell de barri virtual a Vallcarca i Els Penitents

24/11/2020 - 15:40

El Consell de barri de Vallcarca i Els Penitents es celebrarà el 3 de desembre a les 18.30 h. S'hi podrà participar per avançat o en directe a través de la plataforma Decidim.barcelona. Podeu seguir-lo en streaming.

Consell ciutadà i Consell Plenari de Gràcia

24/11/2020 - 15:17

El 2 de desembre a les 17.15 h tindrà lloc la propera sessió del Consell Ciutadà del Districte i, a continuació, a les 18 h, el Consell Plenari. El seguiment es podrà fer per streaming a través de la pàgina web del districte.

Districte de Gràcia

El campanar de la pl. Vila, lila pel 25N

20/11/2020 - 13:42

El campanar de la torre de la pl. Vila s'il·luminarà de color lila el 25 de novembre, de 18.30 a 22.00 h, per commemorar el 25N, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones.

Segueix l'acte central del 25N a Gràcia!

18/11/2020 - 10:50

Un any més, el Districte de Gràcia celebra el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones amb un acte central organitzat pel Consell de Dones el dia 24 de novembre, a les 19 h.

L'Espai Jove La Fontana presenta el cicle 25N

17/11/2020 - 12:33

El Cicle 25N té com a objectiu sensibilitzar i mobilitzar-se contra la violència masclista. Algunes activitats s'han ajornat a causa de les mesures vigents de contenció de la covid-19.

Consell de Barri virtual al Camp d'en Grassot-Gràcia Nova

26/11/2020 - 11:31

El Consell de barri de Camp d'en Grassot-Gràcia Nova es celebrarà el 15 de desembre a les 18.00 h. S'hi podrà participar per avançat o en directe a través de la plataforma Decidim.barcelona i es podrà seguir per streaming.

Agenda

Excedit el temps d’espera de la porta d’enllaç - url: http://guia.bcn.cat/?pg=agrecom&ajax=1&xout=1&lg=ca&wtarget=ajuntament-gracia&nr=4&districtsrc=Gr%C3%A0cia&nfwt=1&districtstr=&vm=7.x-3.58

Us pot interessar

Webs d'interès