Districte deGràcia

Pausa

Consell Plenari de Gràcia

El Consell de Districte es celebrarà en format presencial i es podrà seguir també de manera virtual, dimecres 6 de juliol a les 18.00 h. Avança la teva participació fins a 24 h abans.

 

Informa’t sobre les obres del nou corredor verd de Pi i Margall

L'actuació permetrà ampliar l’espai de les voreres, crear quatre places noves i multiplicar per deu la superfície de parterres i zones arbustives, entre altres millores.

Nous ajuts per a la protecció i millora del paisatge i el patrimoni

Obertes dues noves convocatòries d'ajuts: d'una banda, per a actuacions d’obres d’interès patrimonial i restauració de comerços emblemàtics, i per l'altra, per a actuacions de rehabilitació de parets mitgeres, cobertes verdes i naturalització.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses.

Mesures per prevenir incendis al domicili

Durant les properes setmanes, els districtes organitzaran xerrades informatives sobre prevenció d'incendis domèstics. Les sessions formen part de la campanya que té en marxa Bombers de Barcelona amb l’objectiu que la ciutadania conegui les seves funcions i recursos.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Gran de Gràcia i Travessera de Gràcia, sense vehicles el cap de setmana

El carrer Gran de Gràcia es tallarà al trànsit tots els caps de setmana sencers de 9 a 20 h, dins la iniciativa Obrim Carrers, i Travessera de Gràcia es tallarà els dissabtes de 9 a 20 h.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

Notícies

'Amb cara i ulls', nova campanya per posar en valor el comerç de proximitat

06/07/2022 - 09:07

Comerç i mercats. L'acció comunicativa s'allargarà tot el mes de juliol per tal de posar en valor la importància de comerciants i restauradors en fer del comerç de la ciutat un model d’èxit.

Lloguer social i assequible mitjançant les Oficines de l'Habitatge de Barcelona

06/07/2022 - 09:02

Habitatge. T’agradaria emancipar-te, però els preus dels lloguers et frenen?, T'expliquem com accedir a un lloguer sota mercat a través de les Oficines d'Habitatge de Barcelona.

Primera trobada d’esports electrònics a l’Espai Jove La Fontana

05/07/2022 - 14:29

El 15 de juliol els aficionats a aquestes modalitats podran participar en tornejos i partides ‘beat the pro’ amb la secció eSports del CE Europa i l’equip gracienc Dragons Gaming.

Tres propostes per crear el panot del segle XXI

04/07/2022 - 17:51

Urbanisme i infraestructures. Les solucions seleccionades es testaran en una prova pilot a finals d’any, en el marc del pla Superilla Barcelona i la reurbanització dels eixos verds de l’Eixample.

Oberta la convocatòria de projectes de coedició de la Direcció de Serveis Editorials

04/07/2022 - 17:28

Han de tenir com a referència la ciutat i la ciutadania de Barcelona i el període de presentació finalitzarà el 25 de juliol.

L’”Obrim carrers” tornarà al setembre

04/07/2022 - 10:04

La proposta tornarà a estar activa el cap de setmana del 3 i 4 de setembre. El tall de carrers tornarà a ubicar-se en els espais habituals.

Les propostes de cultura popular guanyadores de les Beques Barcelona Crea 2021

03/07/2022 - 16:24

Ja s'han donat a conèixer les 8 propostes becades en l'àmbit de les cultures populars a les Beques Barcelona Crea 2021.

Acord per a un nou model de quioscos a la ciutat

02/07/2022 - 08:47

Ocupació i treball. S’amplia el catàleg de productes i serveis que els quioscos podran oferir a la ciutadania.

Us pot interessar

Webs d'interès