Districte deGràcia

Pausa

Novetats de la campanya de subvencions de 2020

El 23 de desembre a les 19 h la Sala d'actes de la seu del Districte de Gràcia acull una sessió per informar les entitats de les novetats de la campanya de subvencions 2020. Especialment per què tothom conegui el nou procés telemàtic de sol·licitud de subvencions que aquest any només es podrà realitzar per internet.

El Nadal arriba a Gràcia

Aquest any trobareu més d'un centenar de propostes: la 4ª edició del Nadalàctic, que es consolida com la fira del joc, el Cant de la Sibil·la, la Cavalcada de les Carteres Reials, mercats artesants, fires, concerts...

Guia per a una comunicació inclusiva i lliure de prejudicis

Consells per evitar els prejudicis sobre el gènere, la migració, la salut mental i les discapacitats en la comunicació.

Gran de Gràcia és espai per a vianants

El primer dissabte de cada mes, el c. Gran de Gràcia es converteix en espai per a vianants  . L’eix viari es tallarà al trànsit, des del Pla de Salmerón fins a Nil Fabra, des de les 17 hores fins a les 21 hores.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Pla d'equipaments de Gràcia 2019-2025

El Pla pretén analitzar la diagnosi actual del districte pel que fa als equipaments existents i previstos en aquest mandat i planificar aquells que deriven de les necessitats detectades en el marc de l’elaboració del pla.

Comerços singulars

Viure Gràcia a través del seus comerços és una experiència singular que us convidem a gaudir, pas a pas. Descobriu els comerços singulars del districte!

Pla estratègic del Park Güell

El pla estratègic 2018-2022 té la voluntat de retornar l’ús social del parc i recuperar-lo pel veïnat.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

La història de l'antiga Bruguera

Permet apropar-se a la memòria de les persones que van treballar en l’antiga editorial Bruguera.

Notícies

Districte de Gràcia

Impuls a la protecció patrimonial i del teixit històric de Gràcia

12/12/2019 - 13:20

Patrimoni. El Govern municipal està impulsant dos documents urbanístics que tenen per objectiu garantir la conservació i el manteniment del caràcter identitari, la singularitat i les especificitats del casc antic de Gràcia.

Festa amb La Marató de TV3

10/12/2019 - 15:25

Solidaritat. Gràcia celebra la 7a Festa amb la Marató de TV3 el dissabte 14 de desembre amb diferents activitats i tallers per recollir fons per les malalties minoritàries.

El comerç de Gràcia surt al carrer per Nadal

04/12/2019 - 23:29

Comerç. La jornada es farà el 14 de desembre, de 10 a 20.30 h, i ha estat organitzada per diferents associacions de comerciants.

Consell Ciutadà del Districte i Consell Plenari

26/11/2019 - 13:07

Participació. El 12 de desembre a les 18.00 h tindrà lloc la propera sessió del Consell Ciutadà del Districte i, a continuació, el Consell Plenari. Es faran a la seu del Districte de Gràcia (pl. de la Vila, 2) . T'hi esperem!

Agenda

Conferència 'L'orígen del pessebre i el pessebrisme'

Dimecres 18 a les 19.30 h, conferència sobre una de les tradicions nadalenques més antigues de casa nostra a l'Espai Albert Musons.

Quan:
18/12/2019
On:
Espai Albert Musons

Teatre 'L'Estel de Natzaret'

Del 21 al 29 de desembre tindrà lloc la representació nadalenca que se celebra des de fa més de 100 anys al Cercle Catòlic de Gràcia.

Quan:
Del 21/12/2019 al 29/12/2019
On:
Cercle Catòlic de Gràcia

Literatura i Psicoanàlisi 'El lloc de la por'

Dilluns 16 a les 19 h, sessió on es comentarà "El cuento de la criada" de Margaret Atwood a la Biblioteca Jaume Fuster.

Quan:
16/12/2019
On:
Biblioteca Jaume Fuster

Concert solidari al Centre Cívic El Coll

Diumenge 15 a les 18 h, Concert de Nadal a càrrec de la Coral Mare de Déu del Coll i MUSICUS, a benefici del Banc d'Aliments del Barri. Si voleu participar cal portar algun aliment.

Quan:
15/12/2019
On:
Centre Cívic El Coll - La Bruguera

Us pot interessar

Webs d'interès