Districte deGràcia

Pausa

Arriba el carnaval 2019 a Gràcia!

Un any més arriba una de les festes més divertides del calendari, el Carnaval! Alegria, gresca i xerinola per divertir-nos durant una setmana amb berenars de botifarra d’ou, balls de màscares, rues, disfresses o l’enterrament de la sardina.

Setze barris, mil ciutats

A l’antic edifici del Borsí hi té lloc una exposició fotogràfica sobre els setze barris amb més desigualtats de la ciutat. Diferents enfocaments per apropar la realitat dels barris on el Pla de barris desenvolupa diferents plans d’actuació amb la participació activa del veïnat i les associacions del barri.L’exposició estarà oberta del 16 de febrer al 31 de març.

Tradicionàrius XXXII Festival Folk Internacional

El dia 9 de gener tindrà lloc la presentació en roda de premsa de la 32ena Edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius que tindrà lloc de l'11 de gener al 12 d'abril de 2019.

Gràcia davant la gentrificació

Aquí trobareu els vídeos, documents i ponències de les jornades Gràcia davant la Gentrificació que es van celebrar el passat 30 de novembre i 1 de desembre de 2018 a l’Espai Jove La Fontana.

Gran de Gràcia és espai per a vianants

El primer dissabte de cada mes, el c. Gran de Gràcia es converteix en espai per a vianants  . L’eix viari es tallarà al trànsit, des del Pla de Salmerón fins a Nil Fabra, des de les 17 hores fins a les 21 hores.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Pla d'equipaments de Gràcia 2019-2025

El Pla pretén analitzar la diagnosi actual del districte pel que fa als equipaments existents i previstos en aquest mandat i planificar aquells que deriven de les necessitats detectades en el marc de l’elaboració del pla.

Comerços singulars

Viure Gràcia a través del seus comerços és una experiència singular que us convidem a gaudir, pas a pas. Descobriu els comerços singulars del districte!

Pla estratègic del Park Güell

El pla estratègic 2018-2022 té la voluntat de retornar l’ús social del parc i recuperar-lo pel veïnat.

Procés de renovació del carrer Pi i Margall

Informeu-vos del procés de treball per definir el futur paper urbà del carrer Pi i Margall, al seu pas pels districtes de Gràcia i Horta – Guinardó.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

La història de l'antiga Bruguera

Permet apropar-se a la memòria de les persones que van treballar en l’antiga editorial Bruguera.

Accions participatives per el disseny del nou parc d'Anna Piferrer

Entre els mesos d'octubre i de desembre, es duran a terme unes accions participatives per dissenyar conjuntament amb el veïnat el programa d'usos del nou parc.

Notícies

Passatge Conradí - Foto actual i proposta

Nou planejament per dignificar i preservar el Passatge Conradí

20/02/2019 - 15:17

El pla vol donar resposta a la reivindicació veïnal de reconèixer i dignificar el passatge, que actualment és un cul de sac. La proposta contribuirà al bon ús dels espais públics i equipaments existents a l'interior de l'illa

Tot el que cal saber de la preinscripció escolar curs 2019-2020

20/02/2019 - 10:17

Sessions informatives sobre la preinscripció escolar per al curs 2019-2020 a Gràcia. Dilluns 25 i 28 de febrer per a l'Educació Infantil i Primària, i 26 de febrer per a l'ESO

Plaques Fotovoltaiques

Plaques solars fotovoltaiques a la coberta de la Biblioteca de Vallcarca

19/02/2019 - 20:32

Gràcia se suma a l'impuls de la generació d'energia solar a la ciutat amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques a la coberta de la Biblioteca de Vallcarca i Els Penitents.

Dibuix Estudi Previ Casal Joves Caterina Albert

Futur Espai per a Joves als Jardins de Caterina Albert

19/02/2019 - 19:41

La proposta preveu aprofitar sòl de titularitat municipal, dels Jardins de Caterina Albert i impulsar una MPGM per fer viable un Espai per a Joves pel barri.

Agenda

Exposició 'Dones grans, grans dones'

Del 4 al 14 de març. A la Seu del Districte (pl. Vila de Gràcia, 2). Es trenquen clixés sobre el que significa envellir per a les dones, desmunta els tòpics i reivindica que les veus femenines de totes les edats siguin escoltades i reconegudes.

Quan:
Del 04/03/2019 al 14/03/2019
On:
Seu del Districte de Gràcia

Cicle de concerts instrumentals de l'Escola de Música de l'Orfeó Gracienc

Dissabte 2 de març a les 12 h. A l'Orfeó Gracienc.

Quan:
Del 02/02/2019 al 06/04/2019
On:
Fundació Orfeó Gracienc

Xerrada 'Les primeres imatges de la Mare de Déu a la península ibèrica'

Dijous 7 de març a les 19 h al Centre de Cultura Popular La Violeta.

Quan:
07/03/2019
On:
Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia

Teatre "El malalt imaginari", a càrrec de la Companyia del Jove Teatre Regina

De l'1 al 10 de març al Jove Teatre Regina.

Quan:
Del 01/03/2019 al 10/03/2019
On:
Jove Teatre Regina

Us pot interessar

Webs d'interès