Districte deGràcia

Pausa

Setze barris, mil ciutats

A l’antic edifici del Borsí hi té lloc una exposició fotogràfica sobre els setze barris amb més desigualtats de la ciutat. Diferents enfocaments per apropar la realitat dels barris on el Pla de barris desenvolupa diferents plans d’actuació amb la participació activa del veïnat i les associacions del barri.L’exposició estarà oberta del 16 de febrer al 31 de març.

Tradicionàrius XXXII Festival Folk Internacional

El dia 9 de gener tindrà lloc la presentació en roda de premsa de la 32ena Edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius que tindrà lloc de l'11 de gener al 12 d'abril de 2019.

Gràcia davant la gentrificació

Aquí trobareu els vídeos, documents i ponències de les jornades Gràcia davant la Gentrificació que es van celebrar el passat 30 de novembre i 1 de desembre de 2018 a l’Espai Jove La Fontana.

Gran de Gràcia és espai per a vianants

El primer dissabte de cada mes, el c. Gran de Gràcia es converteix en espai per a vianants  . L’eix viari es tallarà al trànsit, des del Pla de Salmerón fins a Nil Fabra, des de les 17 hores fins a les 21 hores.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Pla d'equipaments de Gràcia 2019-2025

El Pla pretén analitzar la diagnosi actual del districte pel que fa als equipaments existents i previstos en aquest mandat i planificar aquells que deriven de les necessitats detectades en el marc de l’elaboració del pla.

Comerços singulars

Viure Gràcia a través del seus comerços és una experiència singular que us convidem a gaudir, pas a pas. Descobriu els comerços singulars del districte!

Pla estratègic del Park Güell

El pla estratègic 2018-2022 té la voluntat de retornar l’ús social del parc i recuperar-lo pel veïnat.

Procés de renovació del carrer Pi i Margall

Informeu-vos del procés de treball per definir el futur paper urbà del carrer Pi i Margall, al seu pas pels districtes de Gràcia i Horta – Guinardó.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

La història de l'antiga Bruguera

Permet apropar-se a la memòria de les persones que van treballar en l’antiga editorial Bruguera.

Accions participatives per el disseny del nou parc d'Anna Piferrer

Entre els mesos d'octubre i de desembre, es duran a terme unes accions participatives per dissenyar conjuntament amb el veïnat el programa d'usos del nou parc.

Notícies

Dia Mundial del Teatre a Gràcia 2019

Dia Mundial del Teatre a Gràcia

20/03/2019 - 14:40

Gràcia celebra el Dia Mundial del Teatre, dedicat enguany a l'autor català Joan Brossa, amb la interpretació d'una lectura dramatitzada de la seva obra "Al Canigó no hi ha àguiles", al Centre Moral dimarts 26 de març a les 20 hores.

Sant Jordi Intercanvi Llibres 2019

Comença la recollida de llibres per un Sant Jordi diferent i sostenible a Gràcia

20/03/2019 - 13:51

Del 21 de març al 10 d’abril podeu portar llibres a les escoles i biblioteques del barri per fomentar la seva reutilització i aconseguir un Sant Jordi diferent i sostenible. L' 11 d’abril ens trobarem a les Fires d'intercanvi!

Avinguda de la Riera de Cassoles

Canvi de denominació de l'Av. Príncep d'Astúries a Av. de la Riera de Cassoles

19/03/2019 - 23:34

El canvi de nom ha estat impulsat per una plataforma veïnal mitjançant una iniciativa ciutadana i aprovat pels plenaris dels districtes de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi. Durant aquest mes de març, el canvi es farà manera oficial.

El Projecte Minerva compleix 5 anys

19/03/2019 - 20:46

Dimecres 20 de març , 18 h a la Sala d'Exposicions de la Seu del Districte de Gràcia, inauguració de l'exposició "Veus de Dones" organitzada per Dones Creadores de Gràcia i celebració del 5è aniversari del Projecte Minerva.

Agenda

"32è Festival Folk Internacional Tradicionàrius" : Concert "Criatures"

Dijous 28 a les 21.30 h., el duet Criatures, acordió i gralla, presenta el seu segon treball discogràfic Praxinoscopi al Centre Artesà Tradicionàrius.

Quan:
28/03/2019
On:
Centre Artesà Tradicionàrius

Espectacle "Mar de fons. Història oculta del desembarcament" , a càrrec de la Cia. Iguana Teatre

Del 13 al 24 de març al Teatre Lliure. La companyia degana del teatre illenc i el Teatre Principal de Palma porten a escena la història de la repressió feixista a Mallorca.

Quan:
Del 13/03/2019 al 24/03/2019
On:
Sala Lliure de Gràcia - Teatre Lliure

Teatre "Paràsits" , a càrrec de la Cia. B de Bareka

Del 16 al 31 de març al Jove Teatre Regina, teatre per a adolescents De Sílvia Navarro i Jordi Ramoneda.

Quan:
Del 16/03/2019 al 31/03/2019
On:
Jove Teatre Regina

Teatre "Lila, una princesa diferent" , a càrrec de la Companyia Naps i Cols

Del 16 al 24 de març al Jove Teatre Regina a càrrec de la Companyia Naps i Cols.

Quan:
Del 16/03/2019 al 24/03/2019
On:
Jove Teatre Regina

Us pot interessar

Webs d'interès