Districte deGràcia

Pausa

Primers Pressupostos participatius del Districte 2020-2023

Els veïns i les veïnes estan convidats a la presentació de projectes i a la seva selecció, cosa que es podrà fer a través de trobades presencials dels Consells de Barri, Consells sectorials i sessions monogràfiques, i telemàticament a de decidim.barcelona.

Consulta el calendari de jornades de portes obertes

Abans del període de preinscripció, els centres organitzen trobades, visites i jornades de portes obertes perquè les famílies puguin conèixer el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun.

"Obrim carrers" Gran de Gràcia obert al veïnat i tallat al trànsit

El carrer Gran de Gràcia, se suma i impulsa el projecte "Obrim carrers", i es tallarà al trànsit cada primer dissabte de mes de les 17 a 21h. 

Marató per l’Emergència Climàtica

Més de 70 edificis i equipaments municipals participen en la Marató per l’Emergència Climàtica, que pretén entre altres aspectes, conscienciar sobre la necessitat de reduir el consum d’energia, gas i aigua, així com millorar la gestió de residus i fomentar el verd.

La història del recinte fabril La Sedeta

Aquesta web ens permet apropar-nos a la memòria i històries de vida de les persones que van treballar en l’antiga fàbrica tèxtil de La Sedeta. 

Tradicionàrius XXXIII Festival Folk Internacional

Fins al 3 d'abril se celebra la 33a edició d'aquest festival de Folk que enguany està dedicat a en Kepa Junquera. 49 grups i artistes i més de 70 activitats per amenitzar les nits dels dijous, divendres i dissabtes del 10 de gener al 3 d’abril.

Guia per a una comunicació inclusiva i lliure de prejudicis

Consells per evitar els prejudicis sobre el gènere, la migració, la salut mental i les discapacitats en la comunicació.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Pla d'equipaments de Gràcia 2019-2025

El Pla pretén analitzar la diagnosi actual del districte pel que fa als equipaments existents i previstos en aquest mandat i planificar aquells que deriven de les necessitats detectades en el marc de l’elaboració del pla.

Comerços singulars

Viure Gràcia a través del seus comerços és una experiència singular que us convidem a gaudir, pas a pas. Descobriu els comerços singulars del districte!

Pla estratègic del Park Güell

El pla estratègic 2018-2022 té la voluntat de retornar l’ús social del parc i recuperar-lo pel veïnat.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

La història de l'antiga Bruguera

Permet apropar-se a la memòria de les persones que van treballar en l’antiga editorial Bruguera.

Notícies

Convocatòria Premis Vila de Gràcia 2019

24/02/2020 - 13:34

Premis. El Districte de Gràcia convoca els Premis Vila de Gràcia 2019 per destacar l’esforç de persones i entitats gracienques per millorar la qualitat de vida dels seus conciutadans en diferents àmbits de la seva vida.

AiguArt 2020

Celebrem el Dia Mundial de l’Aigua durant tot el mes de març

24/02/2020 - 10:41

AiguArt. Arriba una nova edició de l’AiguArt, el cicle d’activitats que reivindica la importància de l’aigua a través de l’art. El festival s’emmarca en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua el 22 de març.

Esmorzar de Paraules Nutritives

Esmorzar de paraules nutritives

20/02/2020 - 15:18

El proper 29 de febrer el Centre cívic El Coll-La Bruguera acull el 1r esmorzar de paraules on es parlarà sobre què mengem i com ens afecta a la nostra salut i l'entorn.

Consell de Barri de La Salut

19/02/2020 - 10:25

Participació. Dijous 27 de febrer a les 18.30 h al Casal de barri Cardener. El veïnat de La Salut decideix on s'inverteix el pressupost municipal al seu barri.

Agenda

Exposicions 'Extraordinàries'

Exposició col·lectiva de treballs produïts per persones amb discapacitats. A la Seu del districte de Gràcia. Del 17 al 28 de febrer.

Quan:
Del 17/02/2020 al 28/02/2020
On:
Consell Municipal del Districte de Gràcia

Xerrada 'Lucha Castro: 20 anys de lluita i suport a les víctimes del feminicidi del nord de Mèxic'

Lucha Castro repassarà els moments més emblemàtics i colpidors de la seva carrera com a activista i professional compromesa, dimecres 4 de març a la Biblioteca Vila de Gràcia.

Quan:
04/03/2020
On:
Biblioteca Vila de Gràcia

Una existència eticopolítica: democràcia i sobirania a Derrida

Dimecres 26 a les 19 h, a la Biblioteca Jaume Fuster, a càrrec de Laura Llevadot dins del XIV Cicle de Filosofia. Temps i existència.

Quan:
26/02/2020
On:
Biblioteca Jaume Fuster

Narració "Del Bressol a la Lluna", a càrrec d'Umpalumpa

Divendres 6 de març a les 11 h, a la Biblioteca Vallcarca i els Penitents, una sessió de contes amb petits objectes i amb cinc llibres de cartró com a protagonistes.

Quan:
06/03/2020
On:
Biblioteca Vallcarca i els Penitents - Maria Antonieta Cot i Miralpeix

Us pot interessar

Webs d'interès