Districte deGràcia

Pausa

Barcelona des de casa

Informació general sobre la Covid-19. #EnsEnSortirem

#desdecasa Decidim Barcelona

La plataforma decidim.barcelona es posa al servei de totes i tots perquè tinguem un espai digital on puguem ajudar-nos, trobar-nos i compartir

Març ecofeminista a Gràcia

Durant tot el mes de març les entitats, associacions i casals de Gràcia organitzen una extensa llista d'activitats amb perspectiva de gènere amb motiu del Dia Internacional de les Dones. L'acte central del Dia Internacional de la Dona es farà el 7 de març a la plaça Dones del 36.

Primers Pressupostos participatius del Districte 2020-2023

Els veïns i les veïnes estan convidats a la presentació de projectes i a la seva selecció, cosa que es podrà fer a través de trobades presencials dels Consells de Barri, Consells sectorials i sessions monogràfiques, i telemàticament a de decidim.barcelona.

Consulta el calendari de jornades de portes obertes

Abans del període de preinscripció, els centres organitzen trobades, visites i jornades de portes obertes perquè les famílies puguin conèixer el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun.

"Obrim carrers" Gran de Gràcia obert al veïnat i tallat al trànsit

El carrer Gran de Gràcia, se suma i impulsa el projecte "Obrim carrers", i es tallarà al trànsit cada primer dissabte de mes de les 17 a 21h. 

Marató per l’Emergència Climàtica

Més de 70 edificis i equipaments municipals participen en la Marató per l’Emergència Climàtica, que pretén entre altres aspectes, conscienciar sobre la necessitat de reduir el consum d’energia, gas i aigua, així com millorar la gestió de residus i fomentar el verd.

La història del recinte fabril La Sedeta

Aquesta web ens permet apropar-nos a la memòria i històries de vida de les persones que van treballar en l’antiga fàbrica tèxtil de La Sedeta. 

Tradicionàrius XXXIII Festival Folk Internacional

Fins al 3 d'abril se celebra la 33a edició d'aquest festival de Folk que enguany està dedicat a en Kepa Junquera. 49 grups i artistes i més de 70 activitats per amenitzar les nits dels dijous, divendres i dissabtes del 10 de gener al 3 d’abril.

Guia per a una comunicació inclusiva i lliure de prejudicis

Consells per evitar els prejudicis sobre el gènere, la migració, la salut mental i les discapacitats en la comunicació.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Pla d'equipaments de Gràcia 2019-2025

El Pla pretén analitzar la diagnosi actual del districte pel que fa als equipaments existents i previstos en aquest mandat i planificar aquells que deriven de les necessitats detectades en el marc de l’elaboració del pla.

Comerços singulars

Viure Gràcia a través del seus comerços és una experiència singular que us convidem a gaudir, pas a pas. Descobriu els comerços singulars del districte!

Pla estratègic del Park Güell

El pla estratègic 2018-2022 té la voluntat de retornar l’ús social del parc i recuperar-lo pel veïnat.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

La història de l'antiga Bruguera

Permet apropar-se a la memòria de les persones que van treballar en l’antiga editorial Bruguera.

Notícies

gent gran vincles

Ara més que mai, vetllem per la protecció i la cura de les persones grans

27/03/2020 - 18:19

En el marc de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, s’adopten un conjunt de mesures per protegir i acompanyar les persones grans, grup de major risc davant el coronavirus juntament amb les persones amb malalties cròniques.

Barcelona Cuida, al costat de les treballadores de la llar i de les cures

27/03/2020 - 13:54

Cures. L’espai d’informació i orientació Barcelona Cuida desplega un seguit d’actuacions específiques per acompanyar les treballadores de la llar i de les cures en el marc de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

Quatre equipaments es transformaran per atendre pacients amb Covid-19

26/03/2020 - 21:05

Covid-19. Comencen les feines de muntatge perquè es puguin atendre fins a sis-cents pacients als pavellons esportius.

Guia d’orientació per uns horaris més productius i saludables

26/03/2020 - 20:05

Aquest document és un recull de recursos, consells i eines per a facilitar l’aplicació d’uns horaris i una organització del temps més saludable, equitativa i eficient.

Us pot interessar

Webs d'interès