Districte deGràcia

Temporada d'estiu al parc de la Creueta del Coll

La zona de bany del llac del parc de la Creueta del Coll obrirà entre el 26 de juny i el 12 de setembre durant tots els dies de la setmana.

Horaris d'estiu de les biblioteques a Gràcia

Del 24 de juny al 26 de setembre, els horaris de les biblioteques es modifiquen. Al districte, estaran obertes a l'agost la biblioteca Jaume Fuster i la biblioteca Vila de Gràcia.

Juguem a les places

Un any més arriba la campanya “Juguem a les Places”,  que proposa activitats de joc a les places per promoure l’activitat familiar, veïnal, i la convivència. Les activitats es faran durant els mesos de juny, juliol i setembre.

Proposta per al desenvolupament del nou barri de Vallcarca

Aquesta proposta sorgeix del projecte "Arrels", presentat per l’equip de l’arquitecte Carles Enrich, com a resultat d’un procés participatiu en què han treballat conjuntament l’equip d’arquitectes, el consistori i les diverses entitats veïnals.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

Les meves ajudes

Troba a quines ajudes i prestacions socials pots optar.

Suport al petit comerç de Gràcia

El petit comerç ha estat un dels sectors més afectats per la crisi provocada durant l’estat d’alarma per la covid-19. ​Ara, més que mai, estem al costat del comerç de proximitat dels barris de Gràcia.

Atenció amb cita prèvia al districte

La seu del districte obre a partir del 25 de maig, però l'atenció presencial a la ciutadania només es farà amb cita prèvia en espais habilitats i que compleixen amb les normes de seguretat sanitàries.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Notícies

Festa Major del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova

22/06/2021 - 13:09

Exposicions de pintures, espectacles infantils, teatre, correfoc, concerts, dinars i sopars populars... Del 25 al 29 de juny, gaudeix de la Festa Major del Camp d'en Grassot-Gràcia Nova!

Els pressupostos participatius faran realitat 8 propostes ciutadanes a Gràcia

22/06/2021 - 12:40

Participació. Prop de 6.000 veïns i veïnes han votat els projectes d’inversió que es duran a terme als barris i districte de Gràcia.

revetlla de Sant Joan

En marxa el dispositiu especial per la revetlla de Sant Joan

22/06/2021 - 11:48

Seguretat i prevenció. Reforç de les unitats de Bombers i de la Guàrdia Urbana i del servei de neteja per la nit més curta de l’any.

Consell de Barri del Coll

22/06/2021 - 09:56

Participació. El Consell del barri del Coll tindrà lloc el proper 29 de juny. La sessió es farà de forma semipresencial: es podrà participar en directe de forma presencial i també per videoconferència.

LGTBI, Orgull LGTBI, diversitat, Barcelona,

Activitats per celebrar l'Orgull LGTBI a Gràcia

21/06/2021 - 15:42

Coincidint amb el 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, entitats de Gràcia organitzen activitats dirigides a totes les edats.

Consells per a una revetlla de Sant Joan segura

21/06/2021 - 11:59

La Nit de Sant Joan és la més màgica de l'any però cal tenir en compte les mesures de seguretat sanitàries i de prevenció per l'ús de petards.

Tot a punt per a la revetlla de Sant Joan

17/06/2021 - 13:08

Entitats de Gràcia han organitzat revetlles a diferents carrers per gaudir de la nit més màgica de l'any. Cal tenir en compte, però, els consells de seguretat.

Temporada d'estiu al parc de la Creueta del Coll

15/06/2021 - 13:24

Serveis. La zona de bany del llac del parc de la Creueta del Coll obrirà entre el 26 de juny i el 12 de setembre durant tots els dies de la setmana.

Agenda

Exposició 'Casa Vicenç, la primera casa de Gaudí: manifiesto de su obra'

Per conèixer la història de la Casa Vicens, en el seu context social, cultural i artístic com obra gaudiniana i la seva anticipació al modernisme. Al c. Carolines 18- 22. Consulteu horaris i preus.

Quan:
Acte permanent
On:
Casa Vicens

Activa’t a la plaça de les Dones del 36

Els dimarts de 12-13h Tai txi i txi Kung i els dijous de 12-13h podeu fer caminades i exercicis de memòria.

Quan:
Acte permanent
On:
Parc de la Ciutadella

Us pot interessar

Webs d'interès