Districte deGràcia

Estimat diari: Història d’un confinament

Durant el confinament els infants van compartir a través del web "Estimat diari" els seus dibuixos, escrits, pintures i vídeos, i ara s'han convertit en una exposició itinerant que recorrerà la ciutat durant aquest curs, perquè els veïns i escoles de tots els barris la puguin visitar.

58 projectes d’inversió a Gràcia

A Gràcia, 19 projectes han passat a la fase de votació definitiva dels pressupostos participatius. Els projectes estan relacionats amb l'impuls de patis esportius i inclusius, reforma de patis escolars, àrea de jocs i parcs infantils, pacificació de carrers, carril bici, places i mobilitat. La votació definitiva es farà del 10 al 20 de juny.

Proposta per al desenvolupament del nou barri de Vallcarca

Aquesta proposta sorgeix del projecte "Arrels", presentat per l’equip de l’arquitecte Carles Enrich, com a resultat d’un procés participatiu en què han treballat conjuntament l’equip d’arquitectes, el consistori i les diverses entitats veïnals.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

Les meves ajudes

Troba a quines ajudes i prestacions socials pots optar.

Suport al petit comerç de Gràcia

El petit comerç ha estat un dels sectors més afectats per la crisi provocada durant l’estat d’alarma per la covid-19. ​Ara, més que mai, estem al costat del comerç de proximitat dels barris de Gràcia.

Pla de motos de Gràcia

Gràcia posa en marxa un pla de motos per guanyar espai públic de qualitat, millorar l’accessibilitat i la seguretat dels veïns i veïnes.​ Mira aquí les diferents accions que hi estem duent a terme.

Atenció amb cita prèvia al districte

La seu del districte obre a partir del 25 de maig, però l'atenció presencial a la ciutadania només es farà amb cita prèvia en espais habilitats i que compleixen amb les normes de seguretat sanitàries.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Notícies

El districte celebra l'ascens de l'Europa a segona RFEF

14/05/2021 - 22:07

La sala d'actes del districte ha acollit un petit acte, amb aforament limitat a representants del CE Europa, per celebrar l'ascens a Segona RFEF i el títol de lliga

16 de maig, Dia de la Resistència Romaní

14/05/2021 - 09:55

Commemoració. Ricard Valentí, vicepresident 1r del Consell Municipal del Poble Gitano, parla del Dia de la Resistència Romaní

17M: tot el que has de saber sobre els actes del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia a la ciutat

13/05/2021 - 20:08

Et resumim les principals activitats que estan preparant el Consell Municipal LGTBI i les entitats i col·lectius de Barcelona.

Una exposició per commemorar els 150 anys de la revolta de les Quintes

13/05/2021 - 14:07

Nova exposició. La mostra, que s'havia de dur a terme l'any passat, és una de les activitats proposades per l'Arxiu Municipal de Barcelona i el Districte de Gràcia per recordar aquesta efemèride.

‘Tot està connectat’ amb el Pla de Barris

13/05/2021 - 10:33

Ajuntament. La campanya explica que les intervencions per revertir la vulnerabilitat social en punts concrets reverteixen en positiu al conjunt de la ciutat

La Miranda inicia una campanya de crowfdunding

13/05/2021 - 10:19

La campanya busca el finançament col·lectiu per poder desenvolupar-hi totes les activitats que fins ara s'han fet en aquesta associació de caràcter veïnal al barri de La Salut.

Actuacions entorns escolars acabades. Institut l'Alzina i Escola Doctor Ferran i Clua

Les escoles amb entorns pacificats a Gràcia arribaran a 11 l’any 2022

12/05/2021 - 13:34

Urbanisme. Les actuacions inclouen reduir el nombre de carrils i la velocitat de circulació i crear espais plaça amb elements de joc. Al 2022 s'haurà actuat a 11 escoles a Gràcia.

L’exposició ‘Estimat Diari’ arriba a Gràcia

11/05/2021 - 12:22

L'exposició mostra les vivències dels més petits durant l'estat d'alarma i estarà a la Biblioteca Jaume Fuster fins al 16 de maig

Agenda

Exposició 'Casa Vicenç, la primera casa de Gaudí: manifiesto de su obra'

Per conèixer la història de la Casa Vicens, en el seu context social, cultural i artístic com obra gaudiniana i la seva anticipació al modernisme. Al c. Carolines 18- 22. Consulteu horaris i preus.

Quan:
Acte permanent
On:
Casa Vicens

Activa’t a la plaça de les Dones del 36

Els dimarts de 12-13h Tai txi i txi Kung i els dijous de 12-13h podeu fer caminades i exercicis de memòria.

Quan:
Acte permanent
On:
Parc de la Ciutadella

Us pot interessar

Webs d'interès