Districte deGràcia

Pausa

Sessió de balanç de la Declaració d’emergència climàtica

Participa en aquest acte informatiu sobre les mesures dutes a terme des de la Declaració d’emergència climàtica a Barcelona.

Servei de taxi gratuït per al veïnat de Baixada de la Glòria

Hi podran accedir els veïns i veïnes empadronats en aquest carrer i els adjacents mentre durin les obres de les escales mecàniques.

Visites a la Torre del Rellotge

Ja es pot visitar el campanar de Gràcia, o Torre del Rellotge, tot una icona gracienca amb unes vistes privilegiades de la ciutat! Consulta aquí els dies i horaris, així com formalitzar la inscripció!

Camins històrics

Gràcia conserva dotze camins històrics que travessaven el districte i el connectaven amb Collserola. Descobreix per on transcorren en l’actualitat i la història que amaga cada un d’ells!

Full de ruta per a la reactivació econòmica 2021-2023

Arran de la crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia, l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa diverses mesures de reactivació econòmica i és en aquest context que neix aquest Full de Ruta del districte que posa en valor els actius i les oportunitats del territori, amb un enfocament d’economia plural i centrada en les persones.  

Informa’t sobre les obres del nou corredor verd de Pi i Margall

L'actuació permetrà ampliar l’espai de les voreres, crear quatre places noves i multiplicar per deu la superfície de parterres i zones arbustives, entre altres millores.

Nous ajuts per a la protecció i millora del paisatge i el patrimoni

Obertes dues noves convocatòries d'ajuts: d'una banda, per a actuacions d’obres d’interès patrimonial i restauració de comerços emblemàtics, i per l'altra, per a actuacions de rehabilitació de parets mitgeres, cobertes verdes i naturalització.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses.

Mesures per prevenir incendis al domicili

Durant les properes setmanes, els districtes organitzaran xerrades informatives sobre prevenció d'incendis domèstics. Les sessions formen part de la campanya que té en marxa Bombers de Barcelona amb l’objectiu que la ciutadania conegui les seves funcions i recursos.

Gran de Gràcia i Travessera de Gràcia, sense vehicles el cap de setmana

El carrer Gran de Gràcia es tallarà al trànsit tots els caps de setmana sencers de 9 a 20 h, dins la iniciativa Obrim Carrers, i Travessera de Gràcia es tallarà els dissabtes de 9 a 20 h.

Notícies

Creacions. Taller d’exlibris per a llibres amb talladora làser

29/03/2023 - 18:58

Cultura Maker. Voleu saber què és un exlibris i com crear el vostre? Apunteu-vos al taller! Dimarts 2 i dijous 4 de maig, de 17.30 a 19.30h. Per a famílies amb infants de +8 anys. Cal inscripció prèvia. Places limitades. Gratuït.

Amunt Persianes, Gràcia

29/03/2023 - 17:25

Comerç. 20 establiments han rebut finançament entre 2019 i 2022 per instal·lar nova activitat econòmica a una planta baixa al Districte, gràcies als ajuts Amunt Persianes - Impulsem el que Fas.

La Junta Arbitral de Consum es presenta a Gràcia

29/03/2023 - 15:43

El dia 4 d'abril es farà una sessió informativa per donar a conèixer els mecanismes de què disposa la ciutadania per a la defensa dels seus drets en matèria de consum.

Nova convocatòria dels ajuts Impulsem el que fas

29/03/2023 - 15:17

IMPULSEM EL QUE FAS. L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, impulsa la 7a edició de les subvencions per finançar projectes que impulsen l’economia dels barris

Cartell de la Festa Major de Gràcia 2023

Presentat el cartell de la Festa Major de Gràcia 2023

29/03/2023 - 09:12

La il·lustradora Gina Pont s’endú el primer premi del concurs i el seu disseny anunciarà la festa que se celebrarà del 15 al 21 d’agost.

El 2 d'abril Connecta't a l'Autisme.

Edificis de blau i activitats solidàries per l’autisme

29/03/2023 - 09:12

Cada 2 d’abril se celebra el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, declarat per Nacions Unides  per posar de relleu la necessitat de millorar la qualitat de vida de les persones autistes. 

L'Escola Reina Violant obre el pati per Setmana Santa

28/03/2023 - 17:14

Diversos centres educatius ofereixen la possibilitat de gaudir dels patis de l'1 al 10 d'abril a Barcelona.

Tallers gratuïts de salut mental per a joves

28/03/2023 - 12:00

El dia 12 d'abril, a les 18.30 h, es realitzaran simultàniament dos tallers de salut mental a l'Espai Jove La Fontana.

Agenda

Diada Castellera de la Independència

Quan:
02/04/2023
On:
Plaça de la Revolució i plaça Vila de Gràcia

'Mirades, finestres de l'ànima'

Quan:
Des de 13/04/2023 al 31/05/2023
On:
Biblioteca Jaume Fuster

Us pot interessar

Webs d'interès