Districte deGràcia

Decidim. Millora urbanística i ambiental de Gràcia

Comença el procés participatiu del Procés de Modificació del Pla General Metropolità de Gràcia. La primera sessió, on s'explicarà el procés, serà el 26 d'octubre. Els tallers sobre sostenibilitat ambiental, mobilitat, habitatge, activitat econòmica, patrimoni o equipaments es faran durant el mes de novembre.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Pla de motos de Gràcia

Gràcia posa en marxa un pla de motos per guanyar espai públic de qualitat, millorar l’accessibilitat i la seguretat dels veïns i veïnes.​ Mira aquí les diferents accions que hi estem duent a terme.

Atenció amb cita prèvia al districte

La seu del districte obre a partir del 25 de maig, però l'atenció presencial a la ciutadania només es farà amb cita prèvia en espais habilitats i que compleixen amb les normes de seguretat sanitàries.

Suport al petit comerç de Gràcia

El petit comerç ha estat un dels sectors més afectats per la crisi provocada durant l’estat d’alarma per la covid-19. ​Ara, més que mai, estem al costat del comerç de proximitat dels barris de Gràcia.

Conclusions i documentació de les Jornades de desmedicalització

Les Jornades, que va comptar amb una alta participació, es van organitzar des del Consell de Salut de Gràcia el passat 8 de febrer a l'Espai Jove La Fontana.

Primers Pressupostos participatius del Districte 2020-2023

Els veïns i les veïnes estan convidats a la presentació de projectes i a la seva selecció, cosa que es podrà fer a través de trobades presencials dels Consells de Barri, Consells sectorials i sessions monogràfiques, i telemàticament a de decidim.barcelona.

La història del recinte fabril La Sedeta

Aquesta web ens permet apropar-nos a la memòria i històries de vida de les persones que van treballar en l’antiga fàbrica tèxtil de La Sedeta. 

Guia per a una comunicació inclusiva i lliure de prejudicis

Consells per evitar els prejudicis sobre el gènere, la migració, la salut mental i les discapacitats en la comunicació.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Pla d'equipaments de Gràcia 2019-2025

El Pla pretén analitzar la diagnosi actual del districte pel que fa als equipaments existents i previstos en aquest mandat i planificar aquells que deriven de les necessitats detectades en el marc de l’elaboració del pla.

Comerços singulars

Viure Gràcia a través del seus comerços és una experiència singular que us convidem a gaudir, pas a pas. Descobriu els comerços singulars del districte!

Pla estratègic del Park Güell

El pla estratègic 2018-2022 té la voluntat de retornar l’ús social del parc i recuperar-lo pel veïnat.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

La història de l'antiga Bruguera

Permet apropar-se a la memòria de les persones que van treballar en l’antiga editorial Bruguera.

Notícies

El Mercat de l'Abaceria, lliure d'amiant

23/10/2020 - 11:48

Durant el mes de novembre es donarà per totalment finalitzat el procés de desamiantat del Mercat de l'Abaceria. Les obres continuaran amb l'enderroc de la façana perimetral.

Activat l’avís preventiu de contaminació per PM10

23/10/2020 - 11:29

La lleugera millora de la qualitat de l’aire per la davallada de les partícules en suspensió ha permès que es desactivi l’episodi de contaminació

Comencen les sessions participatives per protegir el patrimoni de Gràcia

21/10/2020 - 13:31

La primera sessió temàtica del Procés de Modificació del Pla General Metropolità de Gràcia es farà el dia 26 d'octubre a les 18h. Serà telemàtica i caldrà inscripció prèvia a través de la plataforma decidim.barcelona.

Intervenció artística a la pl. Sol sobre el confinament

21/10/2020 - 12:48

La plaça del Sol acull el proper 26 d'octubre una activitat per fer un mural col·lectiu sobre el confinament. Hi poden participar totes les persones d'entre 4 i 99 anys.

Agenda

Teatre "La hora de la verdad"

Fins al 31 d'octubre els dissabtes a les 22 h al Teatreneu multisales.

Quan:
Del 19/09/2020 al 28/11/2020
On:
Sala Cafè Teatre - Teatreneu Multisales

Espectacle "Impro Barcelona: Impro a Gogó"

Del 2 d'octubre al 25 de desembre a l'Almeria Teatre. Un espectacle 100% comèdia de jocs d'improvisació amb funcions úniques i irrepetibles on el públic tria què vol veure en cada moment.

Quan:
Del 02/10/2020 al 25/12/2020
On:
Almeria Teatre

Cicle 'Cultura Viva a Can Musons'

2 d´Octubre, a les 21:45h: Pel·lícula 'La mort de Guillem', de Carlos Marqués-Marcet. Inscripció a https://www.inscribirme.com/culturaviva_lamortdeguillem

Quan:
Del 02/10/2020 al 19/12/2020
On:
Espai Albert Musons

Exposició 'Casa Vicenç, la primera casa de Gaudí: manifiesto de su obra'

Per conèixer la història de la Casa Vicens, en el seu context social, cultural i artístic com obra gaudiniana i la seva anticipació al modernisme. Al c. Carolines 18- 22. Consulteu horaris i preus.

Quan:
Acte Permanent
On:
Casa Vicens

Us pot interessar

Webs d'interès