Districte deGràcia

Pausa

Festa Major de Gràcia 2022

Informació sobre els carrers guarnits i les activitats de la Festa Major d’enguany

Consulta els horaris d’estiu de les biblioteques del districte

Les Biblioteques de Barcelona reajusten els horaris entre el 24 de juny i el 26 de setembre.

Full de ruta per a la reactivació econòmica 2021-2023

Arran de la crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia, l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa diverses mesures de reactivació econòmica i és en aquest context que neix aquest Full de Ruta del districte que posa en valor els actius i les oportunitats del territori, amb un enfocament d’economia plural i centrada en les persones.  

Informa’t sobre les obres del nou corredor verd de Pi i Margall

L'actuació permetrà ampliar l’espai de les voreres, crear quatre places noves i multiplicar per deu la superfície de parterres i zones arbustives, entre altres millores.

Nous ajuts per a la protecció i millora del paisatge i el patrimoni

Obertes dues noves convocatòries d'ajuts: d'una banda, per a actuacions d’obres d’interès patrimonial i restauració de comerços emblemàtics, i per l'altra, per a actuacions de rehabilitació de parets mitgeres, cobertes verdes i naturalització.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses.

Mesures per prevenir incendis al domicili

Durant les properes setmanes, els districtes organitzaran xerrades informatives sobre prevenció d'incendis domèstics. Les sessions formen part de la campanya que té en marxa Bombers de Barcelona amb l’objectiu que la ciutadania conegui les seves funcions i recursos.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Gran de Gràcia i Travessera de Gràcia, sense vehicles el cap de setmana

El carrer Gran de Gràcia es tallarà al trànsit tots els caps de setmana sencers de 9 a 20 h, dins la iniciativa Obrim Carrers, i Travessera de Gràcia es tallarà els dissabtes de 9 a 20 h.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

Notícies

Una placa recorda l’escriptora i periodista Rosa Maria Arquimbau

18/08/2022 - 14:29

La inscripció, situada en el número 70 del carrer Gran de Gràcia, homenatja la figura d’aquesta autora, destacada defensora dels drets de les dones.

Verdi guanya el concurs de guarnits de 2022

18/08/2022 - 13:02

Els tres Premis d'Honor del concurs de guarnits de la Festa Major han estat per "El Quixot", del carrer Verdi (1r premi), "Passeig per la Xina", del carrer Tordera (2n premi) i "ProgrésPark", del carrer Progrés (3r premi).

Obert el termini de presentació de candidatures per a la gestió cívica del casal de barri de Can Carol

18/08/2022 - 12:53

Les entitats interessades en la gestió del casal de barri de Can Carol poden presentar els seus projectes fins al 12 de setembre.

El regal institucional d'enguany, un homenatge a l’Elogi de l'aigua

17/08/2022 - 13:26

És la reproducció d’un dibuix que va realitzar l’escultor Eduardo Chillida durant la creació de l’escultura, inaugurada fa 35 anys.

Gràcia dona la benvinguda al Lleó, la nova figura festiva de la Vila

16/08/2022 - 17:59

El Matí de Festa Major ha estat l’escenari de la presentació d’aquest nou integrant del bestiari festiu, creat per la colla Àliga de Gràcia.

Mobilitat a la Festa Major de Gràcia

12/08/2022 - 13:00

Del 15 al 21 d'agost, de les 21 a les 5 h, la Vila estarà tancada al trànsit, excepte per al veïnat. Per als visitants, es recomana l’ús del transport públic per desplaçar-se.

Una Festa neta i sostenible

12/08/2022 - 12:59

Durant els dies que duri la Festa Major de Gràcia es reforcen els serveis de neteja i es referma l’aposta pel got reutilitzable, i la recollida selectiva.

Unes festes més inclusives

12/08/2022 - 12:59

La Festa Major de Gràcia 2022, com ja ho ha estat en edicions anteriors, serà una festa inclusiva, amb una visió integradora que estarà present de forma transversal a la programació dels diferents carrers i espais.

Agenda

"La convidada amb els Gegants de Gràcia i Gegants de Sallent"

Quan:
20/08/2022
On:
Diversos carrers del barri

Diada Castellera de Festa Major

Quan:
20/08/2022
On:
Plaça de la Vila de Gràcia

Correfoc de Festa Major

Quan:
21/08/2022
On:
Sortida: plaça de la Vila, Sant Domènec, Sant Pere Màrtir, Pere Serafí, Ros de Olano, Torrent de l'Olla, de l’Or, Torrijos, Travessera de Gràcia, Torrent de l’Olla, Diluvi, plaça de la Vila.

Us pot interessar

Webs d'interès