Districte deGràcia

Pausa

Full de ruta per a la reactivació econòmica 2021-2023

Arran de la crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia, l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa diverses mesures de reactivació econòmica i és en aquest context que neix aquest Full de Ruta del districte que posa en valor els actius i les oportunitats del territori, amb un enfocament d’economia plural i centrada en les persones.  

Informa’t sobre les obres del nou corredor verd de Pi i Margall

L'actuació permetrà ampliar l’espai de les voreres, crear quatre places noves i multiplicar per deu la superfície de parterres i zones arbustives, entre altres millores.

Nous ajuts per a la protecció i millora del paisatge i el patrimoni

Obertes dues noves convocatòries d'ajuts: d'una banda, per a actuacions d’obres d’interès patrimonial i restauració de comerços emblemàtics, i per l'altra, per a actuacions de rehabilitació de parets mitgeres, cobertes verdes i naturalització.

Barcelona International Community Day

No et perdis la trobada anual de l’ecosistema de talent internacional organitzada per l’Ajuntament de Barcelona.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses.

Mesures per prevenir incendis al domicili

Durant les properes setmanes, els districtes organitzaran xerrades informatives sobre prevenció d'incendis domèstics. Les sessions formen part de la campanya que té en marxa Bombers de Barcelona amb l’objectiu que la ciutadania conegui les seves funcions i recursos.

Informació procés remodelació Mercat de l'Abaceria

Aquí trobareu tota la informació d'interès relacionada amb el desenvolupament d'aquest projecte, en les seves diferents fases.

Gran de Gràcia i Travessera de Gràcia, sense vehicles el cap de setmana

El carrer Gran de Gràcia es tallarà al trànsit tots els caps de setmana sencers de 9 a 20 h, dins la iniciativa Obrim Carrers, i Travessera de Gràcia es tallarà els dissabtes de 9 a 20 h.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Gràcia al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

 

Notícies

Bonificacions fiscals per reduir o eliminar els plàstics d’un sol ús

25/11/2022 - 15:00

Medi ambient i sostenibilitat. Els establiments i professionals que ho facin gaudiran d’una reducció d’un 10% en els preus públics a partir del 2023.

S’atorguen medalles d’or al mèrit científic a tres referents

25/11/2022 - 14:38

Ajuntament. El Ple reconeix la trajectòria, la dedicació acadèmica i el compromís social del cardiòleg Valentí Fuster, la genetista Montserrat Agudé i l’antropòloga Teresa San Román.

El Consell Assessor de la Gent Gran a Fira Gran

25/11/2022 - 14:30

El Consell Assessor i la 6a Convenció de les Veus de les Persones Grans van ser un dels protagonistes de l'estand de l'Ajuntament de Barcelona a FiraGran 2022.

En marxa la Fira de Santa Llúcia 2022!

25/11/2022 - 12:39

La Fira de Santa Llúcia, la fira nadalenca més antiga i popular de la ciutat, obre al públic del 25 de novembre al 23 de desembre al Pla de la Catedral.

Plans (bio)diversos per a aquest cap de setmana

25/11/2022 - 12:14

Cap de setmana. Com cada cap de setmana, Barcelona us ofereix una diversitat de plans de temàtica sostenible: aquesta setmana, rutes, tallers, compostatge i grafit! Llegiu les recomanacions i trieu el que més us agradi.

Jornada “El poble gitano a la ciutat de Barcelona. Nou Pla d’actuació 2023-2027”

24/11/2022 - 13:30

Debat. Permetrà obrir espais de reflexió, valorar les propostes fetes i rebre'n de noves per a la definició última del pla d'acció.

L’Encesa de llums dona la benvinguda al Nadal

24/11/2022 - 11:59

S'acosta una de les èpoques més màgiques de l'any. A Gràcia li donem la benvinguda el proper dijous, 24 de novembre, a les 18.30 h amb l'Encesa dels llums de Nadal.

Procés participatiu per debatre i definir el futur Parc Central de Vallcarca

24/11/2022 - 09:10

El Districte de Gràcia i l'àrea d'Ecologia Urbana promouen un procés de participació per generar un debat ciutadà entorn el futur del projecte del Parc Central de Vallcarca.

Us pot interessar

Webs d'interès