Aquesta secció recull reportatges i entrevistes publicades al nostre web i que ens apropen a col·lectius graciencs, a persones concretes que tenen algun tipus de vinculació al nostre territori, a actes i projectes emblemàtics a Gràcia, etc. Són mirades i veus diferents que conviuen i enriqueixen el nostre districte.

Miguel Gallardo

Entrevista a Miguel Gallardo

El dibuixant Miguel Gallardo es va perdre per La Salut, el Coll i Vallcarca, durant un any, com un turista més, per conèixer les persones que donen vida a aquests barris . El resultat és el llibre "El corazón de Barcelona. La Salut, el Coll y Vallcarca", on els personatges i els indrets són retratats amb la mirada tendra de l'autor.

Les cares dels XXIII Premis Vila de Gràcia

Parlem amb les persones i entitats guardonades en reconeixement a la tasca que desenvolupen per millorar la qualitat de vida dels graciencs i gracienques.

Fer-se gran amb Gràcia

Mantenir-se actiu és primordial per a la salut, especialment per a la gent gran. Amb motiu de la XXIX Setmana de la Gent Gran a Gràcia parlem amb cinc persones dels barris del districte que destaquen per la seva implicació, ja sigui a nivell organitzatiu o participatiu, en activitats del districte dirigides a gent gran.

Reportatge Diada Internacional del Poble Gitano

Reportatge amb motiu de la Diada Internacional del Poble Gitano que va tenir lloc el passat dia 8 d'abril de 2018.

Josep Anton Torralba

Entrevista a Josep Anton Torralba

Entrevista a Josep Anton Torralba, president de les colles de Sant Medir per la celebració de l’edició 2018.

Toni Torrens

Entrevista a Toni Torrens

Entrevista al pare dels foguerons, Toni Torrens, per la celebració dels Foguerons 2018.

Entrevista a Josep Maria Contel i Josep Fornés

Entrevista Josep Maria Contel i Josep Fornés, autors del llibre “L’etern Efímer”, editat per l’Ajuntament de Barcelona amb motiu del Bicentenari de la Festa Major (juliol 2018).