Un any més ja tenim aquí la festa major! Tanmateix, aquests mesos estem vivint una situació totalment nova i sense precedents a la nostra ciutat. En moments com aquests prenem consciència que a la ciutat i als seus barris hi ha centenars de persones imprescindibles i compromeses.

La pandèmia marcarà, sens dubte, la Festa Major de Gràcia 2020. Des de les pregoneres, escollides en agraïment a totes aquelles persones que, des de diferents àmbits, han estat en primera línia en els moments més durs d’aquesta crisi, fins a la programació, bona part en format en línia i pensada per als veïns i veïnes de carrers i places.

Vull donar-vos les gràcies a tots i a totes per estar sempre disposades a donar el millor de cadascú en situacions excepcionals.  És el moment de mirar el futur amb serenor i realisme, però també amb esperança. La festa s’ha mantingut i ho fa garantint les mesures de prevenció i seguretat davant la covid-19. Enguany hem treballat molt estretament amb Protecció Civil, l’Agència de la Salut Pública i la Guàrdia Urbana per oferir una festa segura.

Per això del 15 al 21 d’agost us animo a regalar-nos una festa responsable i compromesa i, com sempre, alegre, diversa i participativa.

Molt bona festa major a tothom, ens en sortirem i visca Gràcia!!!

Eloi Badia Casas

Regidor de Gràcia