Aquí trobareu la informació de les activitats programades a les quatre places principals de la Vila (Pl. Del Sol, Pl. Del Diamant, Pl. Revolució i Pl. De les Dones del 36), a la Biblioteca Vila de Gràcia i al Punt Verd Tabuenca.

La Programació a les Places:

El districte de Gràcia es reserva diferents espais de la festa per garantir, amb la programació, la qualitat musical i per treballar valors de solidaritat i envers la inclusió i la cohesió social. Així, els espais festius co-organitzats pel Districte i altres agents socials del territori són ubicats a quatre de les principals places de la Vila, que, durant uns dies, es converteixen en:      

La plaça del Sol... la plaça del Folk

Des de l'any 2005, el C.A.T. rep l'encàrrec del Districte per programar un dels espais significatius dins de la Festa Major de Gràcia, la plaça del Sol, que queda rebatejada com la Plaça del Folk i es converteix en l’espai de referència de la música d’arrel amb una programació de concerts i balls folk, rumba, cobla, cançó d’autor, folk fusió...  amb grups, artistes històrics i emergents.

També acull activitats matinals i per a públic infantil i familiar i les actuacions dels guanyadors dels DMJ (Gràcia Districte Musical Jove) i el Desconnecta, dels equipaments juvenils del Districte i de Lluïsos, que presenten el Catàleg de grups novells.

Programació a la Plaça del Sol.

La plaça del Diamant... la plaça del Swing

El swing torna a ser el centre d’interès de la programació de la Plaça Diamant en la que totes les escoles de swing de Gràcia tenen cabuda per oferir concerts, titelles, tallers, tot per gaudir de la música i el ball!

La plaça del swing és per grans i per petits, per ballar i per seguir el ritme, per cantar i per jugar.

Programació a la Plaça del Diamant

La plaça de la Revolució... la revolució de la ciència

A la divulgació  científica per a tots els públics es suma l'humor en la programació de la plaça de la Revolució.

Un any més la Revolució és una plaça inclusiva, participativa i de sensibilització on tothom té cabuda. Al matí es podrà gaudir de la ludoteca infantil inclusiva en un espai de relaxació a més de diferents tallers i activitats relacionades amb les ciències adreçades a famílies amb infants de 0 a 12 anys.

A la tarda, ens ofereix propostes per a tots els públics i, a la nit, ens permetrà conèixer les entitats, col·lectius, escoles i persones del barri de Gràcia.

Programació a la Plaça de la Revolució.

La plaça de les Dones del 36'

El Districte de Gràcia, l'Associació de Dones Minerva i el Consell de Dones del Districte hi organitza una programació amb activitats en clau de gènere, consolidant així la trajectòria mantinguda en els darrers anys. Les activitats en aquest espai s’iniciaran amb la descoberta de la placa descriptiva, reproducció de l’originària, on s’explica l’origen de la plaça de les Dones del 36.

Programació a la Plaça Dones del 36'

A banda de la programació a les quatre places esmentades, el Districte també organitza activitats a dos espais més: 

Punt Verd Tabuenca [C. de les Guilleries]

Fa més de catorze anys que el Punt  Verd Tabuenca participa en la festa  amb el guarniment del  carrer  de  les Guilleries i una  programació d'activitats de sensibilització ambiental. Totes les activitats programades en aquest espai són inclusives i adaptades per a infants amb diversitat funcional.

Programació al Punt Verd Tabuenca

Biblioteca Vila de Gràcia [Torrent de l'Olla, 104]

La Biblioteca Vila de Gràcia també s’hi suma a la celebració inclusiva, amb una programació d’activitats pensades per a tots els públics.

Programació a la Biblioteca Vila de Gràcia