Del 18 de gener al 9 de febrer al Jove Teatre Regina. Un musical que parteix de l'obra de Guimerà. A càrrec de la Moderna del Poblenou.

Horaris


SINOPSI

La filla del mar és l´Àgata, una nena d´origen àrab que arriba a un poble de costa portada pel mar com a única supervivent d´un naufragi. És acollida per una família del poble i creix al costat de la Mariona, la filla d´aquesta família, però el seu origen fa que la majoria de gent del poble la tractin i la vegin diferent.

Amb els anys, la Mariona comença a sortir amb el Pere, un noi amb mala fama. La resta de noies i nois fan que aquesta relació arribi a la família d´ella. Per amagar-ho, el Pere es veu obligat a fer veure que se sent atret per l´Àgata però descobrirà en ella l´única noia que sabrà estimar-lo amb senzillesa i sense amagar-se´n. Una relació que no pot acabar bé per molt units que ells estiguin si el que preval al seu voltant és l'enveja i les ganes de venjança


L'ESPECTACLE

La filla del mar és un musical que parteix de l´obra de Guimerà i on preval per sobre de tot que l´espectador jove se senti identificat en els personatges com a conducte per fer-lo entrar en l´història i situar dins el seu cercle d´interès els temes dels que parla. Respectant l´estructura original del text n´actualitzem només la part de vocabulari que queda desfasat però mantenint l´estil col·loquial que ja aporta l´original.

La música i les cançons parteixen d´estils actuals i, formant part de la dramatúrgia, actuen com un element més que evoluciona amb l´història i aporta profunditat i força als conflictes dels personatges.


- RECOMANAT A PARTIR DE 12 ANYS -

Jove Teatre Regina

Adreça:
C Sèneca, 22
Districte:
Gràcia
Barri:
La Vila de Gràcia
Codi postal:
08006
Població:
Barcelona