Gràcia Riu'19, un cicle per reivindicar l'humor!

07/10/2019 - 18:32

Cultura. Del 16 al 30 d'octubre Gràcia Riu! Vine i gaudeix del quart cicle d'humor als barris del districte!

Música, circ, teatre, exposicions, clubs de lectura, taula rodona... Aquestes són algunes de les activitats programades dins dels cicle Gràcia Riu que entre el 16 i 30 d'octubre omple els principals equipaments de gràcia i humor!. La inauguració del cicle tindrà lloc dimecres 16 d'octubre a partir de les 17,15 h a la Plaça de la Sedeta

Del 16 al 30 d’octubre Gràcia dóna la benvinguda al 4t. Cicle d’Humor Gràcia Riu. Aquesta  iniciativa que neix dels equipaments culturals de proximitat per reivindicar l’humor com a eina de cohesió social, i fer visible el treball en xarxa i de proximitat dels equipaments socioculturals de Gràcia. Però també per promoure les diferents expressions i llenguatges culturals amb diferents activitats, tallers, exposicions…

El Gràcia Riu, per primera vegada, s’obre a altres entitats històriques amb la participació dels Lluïsos de Gràcia i del Centre Moral, per promoure, encara més, la rica tradició associativa i cultural, sempre favorable a l’expressió popular creativa, humorística i també crítica i social.

Aquest cicle vol enriquir l’oferta cultural de Gràcia a través de l’humor universal i des de la pluralitat d’expressions culturals i artístiques. Per això equipaments, cadascun des de la seva singularitat,  ofereixen un cicle nodrit d’activitats de música, teatre, taules rodones, pallassos exposicions, clubs de lectura i més sorpreses que ens faran reflexionar i somriure.

La inauguració del cicle tindrà lloc dimecres 16 d’octubre a partir de les 17,15  h a la Plaça de la Sedeta, on es podrà veure l’espectacle de circ “Aquí no hi ha ningú”! a càrrec del Desastrosus Cirkus.

Durant el cicle també es podran veure les exposicions:

  • “Persianes de Gràcia”, l’art al carrer amb mirada danesa by Claus Jensen. Espai Jove La Fontana, fins el 31 d’octubre.
  • 60 anys d’Astèrix. Homenatge a una llegenda“. Mostra de portades i pàgines d’aquesta icona del còmic francès. Centre cívic El Coll-La Bruguera, del 10 d’octubre fins el 2 de novembre.

La Taula d’Equipaments de Cultura de Gràcia, impulsora de la iniciativa està integrada pels dos Centres Cívics (El Coll-Bruguera i La Sedeta), les tres biblioteques del Districte (Jaume Fuster, Vila de Gràcia i Penitents-Ma. Antonieta Cot i Miralpeix), el Centre Artesà Tradicionàrius, La Fontana, la Violeta i el Refugi Antiaeri de pl Diamant i la Finca de Sant Salvador).

Pots consultar tota la programació aquí

Vine, participa de les activitats i gaudeix del Gràcia Riu!