Arriba el Gran Recapte!

15/11/2019 - 15:13

Solidaritat. Els mercats de l'Abaceria i de l'Estrella participaran en la recollida de producte fresc que es durà a terme el 22 i 23 de novembre durant el Gran Recapte.

Els mercats de l'Abaceria i de l'Estrella participaran en la recollida de producte fresc que es durà a terme el 22 i 23 de novembre durant el Gran Recapte.

L’onzena edició del Gran Recapte d’Aliments ja està en marxa. Enguany, tindrà lloc els dies 22 i 23 de novembre amb l’objectiu de recollir el major nombre d’aliments possible. Però per fer-ho possible és imprescindible l’ajuda de les persones voluntàries.

Es pot contribuir de dues maneres, com a persona voluntària puntual al punt de recollida o fent la coordinació de l’equip de voluntaris. Aquí hi trobareu tota la informació i com inscriure-us-hi.

Recollida d’aliments frescos

A aquesta campanya, s’afegeix la recollida de producte fresc, que ja es va posar en marxa de forma pilot l’any passat als mercats de l’Abaceria i la Mercè.

Enguany, hi participaran el mercat de l’Estrella i l’Abaceria, a Gràcia, a més de tres mercats més a la ciutat.

El sistema per a la col·laboració serà el mateix que l’any passat: els clients trobaran a les parades de peix, carn i ous, tiquets per valor de 3 € que es poden comprar i dipositar en unes urnes situades a diferents punts dels mercats, amb voluntaris que informaran. Des del Banc d’Aliments, es donaran aquests tiquets a les associacions col·laboradores properes als mercats per tal que els bescanviïn per producte fresc.

La campanya es fa especialment en mercats que no tenen supermercat integrat, ja que als mercats amb súper, la recollida es gestiona directament amb aquests.