Arriba la Festa Major del barri de la Salut!

26/08/2019 - 14:29

Festa. Del 6 a l'11 de setembre celebrem la Festa Major del barri de La Salut. El disseny del cartell és obra de l'il·lustrador Miguel Gallardo.

Del 6 a l'11 de setembre es celebrarà la Festa Major del barri de La Salut 2019! Dinars populars, cinema a la fresca, espectacles musicals, cursa popular, campionats, tallers, concursos... Us hi esperem a totes i tots!

La Festa Major de la Salut arriba un any més amb un munt de propostes per estrenar el nou curs amb alegria i xerinola! El pregó es farà el 6 de setembre a les 20 h al c. Verdi amb Baixada de la Glòria i anirà a càrrec de Patrícia Bargalló, actriu catalana de cine, televisió i teatre, nascuda al barri de La Salut.

Aquest any el cartell de la Festa Major compte amb un disseny de luxe, el de l’il·lustrador Miguel Gallardo, autor del llibre “El corazón de Barcelona. La Salut, el Coll y Vallcarca”. A la publicació, que fa un recorregut pels barris de La Salut, el Coll i Vallcarca, apareixen personatges reals, amb noms i cognoms, amb els quals l’autor va parlar durant un any per captar l’essència de cada un dels barris.

Dinars populars, cinema a la fresca, espectacles musicals, curses populars, campionats, tallers, concursos, balls, concerts, cinema, dinars, mercadillo d’intercanvi de roba, sopars populars… Els més menuts també podran gaudir d’una programació especial amb activitats com xocolatada, tallers, jocs, festa de l’escuma, teatre, etc.

Aquest any, s’ha treballat, a més, per fer una festa més sostenible, més antimasclista i inclusiva. Val a dir que enguany també s’hi ha millorat l’accessibilitat, amb la consolidació de la interpretació de llengua de signes, diverses activitats inclusives i lavabos adaptats.

Consulteu la programació i gaudiu un any més de la Festa!