Barcelona es referma com a seu del Mobile World Congress

15/04/2020 - 20:54

Smart City. Acord per prorrogar el MWC Barcelona fins a l’any 2024 i per començar a preparar-ne la propera edició.

Nou acord entre la Fundació Barcelona Mobile World Capital i la GSMA per prorrogar la celebració de l’esdeveniment tecnològic a la ciutat fins a l’any 2024 i per rellançar la propera edició, prevista per a l’any vinent.

El document subscrit entre l’entitat organitzadora del Mobile World Congress Barcelona, la GSMA, i les institucions que formen part de la Fundació Barcelona Mobile World Capital (l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme i Fira Barcelona) referma el compromís de tots els actors per continuar treballant conjuntament per celebrar la propera edició del MWC el 2021 i allarga el contracte un any més del que estava previst inicialment, fins al 2024. L’acord també inclou la renúncia de totes les parts a fer reclamacions derivades de la cancel·lació de l’edició d’enguany.

El MWC Barcelona genera un impacte econòmic estimat d’uns 500 milions d’euros i reuneix anualment més de 2.400 empreses i més de 100.000 visitants procedents de tot el món.