Carla Carbonell, pregonera de la Festa Major de Gràcia 2022

09/03/2022 - 10:39

Carbonell, fins ara presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia, serà l’encarregada d’obrir la Festa Major de Gràcia d’aquest 2022 amb la lectura del pregó el proper 14 d’agost.

La fins ara presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia, Carla Carbonell, serà la pregonera de la Festa Major de Gràcia 2022. Carbonell, que aquest mes de març ha deixat el càrrec pel canvi de la junta i presidència de l’entitat, obrirà la festa amb la lectura del pregó el pròxim 14 d’agost a la tarda.

Carla Carbonell, estretament lligada a la Festa Major de Gràcia primer com a representant del carrer de Joan Blanques de baix de tot, i posteriorment com a presidenta de la Fundació, ha estat proposada com a pregonera en la reunió del Patronat de la Festa Major celebrada aquest dilluns 7 de març. Carbonell, primera dona presidenta de l’entitat, ha exercit aquest càrrec durant 8 anys, des d’abril de 2014 quan va substituir a Ricard Estruch.

La Fundació Festa Major de Gràcia i el Districte de Gràcia treballaran els pròxims mesos per ultimar els detalls de la Festa Major de Gràcia 2022, que tindrà lloc del 15 al 21 d’agost de 2022.