Comença la campanya de sensibilització de convivència

30/07/2020 - 09:15

En marxa la campanya de sensibilització d'enguany per tal d'assolir una bona convivència a Gràcia així com donar veu a les demandes dels veïns i veïnes!

En marxa la campanya de sensibilització d'enguany per tal d'assolir una bona convivència a Gràcia així com donar veu a les demandes dels veïns i veïnes!

Aconseguir una bona convivència a les places és cosa de tots i de totes, per a recordar-ho el districte posa en marxa cada any una campanya de sensibilització d’enguany.

La campanya d’enguany, amb el lema “Aquest estiu a Gràcia…” engloba diversos eixos que porten la convivència com a fi; amb missatges claus que volen incidir en la responsabilitat dels eixos:

● El soroll i el respecte al descans del veïnat
● La neteja dels carrers
● La responsabilitat de la recollida i la neteja dels residus de les mascotes
● El respecte a les àrees de joc infantil

L’objectiu de la campanya, com en altres edicions, és apel·lar a la responsabilitat personal per aconseguir així una bona convivència colectiva. Els missatges prenten donar veu als veins i veines de Gràcia, recollint així les seves demandes. En aquest sentit s’ha realitzat una distribució de cartells per les principals places i carrers de la Vila de Gràcia amb missatges clau que volen incidir en la sensibilització.

Per arribar als diversos públics objectius, s’han previst diverses accions comunicatives a través de l’elaboració de cartells multi – missatges així com banderoles. També s’han distribuït els missatges de sensibilització al web i xarxes socials (twitter, instagram i facebook).

A més enguany, i com no podria ser d’altra manera, la campanya fa referència també a la crisi sanitària de la Covid-19, apel·lant als veïns i veïnes a respectar les mesures de seguretat i prevenció pel que fa a la pandèmia. Es fa referència així als tres consells bàsics: Rentar-se les mans, mantenir la distància de seguretat i utilitzar mascareta.