Consell de Barri a la Vila de Gràcia

07/10/2021 - 13:20

El Consell de barri de la Vila de Gràcia es celebrarà el 14 d'octubre a les 18.00 h. S'hi podrà participar per avançat o en directe a través de la plataforma Decidim.barcelona. Podeu seguir-lo en streaming.

El Consell de barri de la Vila de Gràcia es celebrarà el 14 d'octubre a les 18.00 h. S'hi podrà participar per avançat o en directe a través de la plataforma Decidim.barcelona. El Consell es retransmetrà en streaming a través de la pàgina web del Districte.

El Consell de Barri de Vila de Gràcia tindrà lloc dijous 14 d’octubre, a les 18,00 h a la seu del districte de Gràcia (Pl. Vila, 2)

Funcionament de la sessió

Per a cada punt de l’ordre del dia s’obrirà un torn de paraula per resoldre dubtes i qüestions sobre el tema de què s’ha parlat. Caldrà demanar torn de paraula a la sala, o pel xat de la videoconferència.

La participació ciutadana, en el punt de “Torn obert de paraules”, es pot fer:

Participant presencialment al Consell: Cal inscripció prèvia a través de la plataforma Decidim

Participant telemàticament al Consell de Barri: S’habilitarà l’enllaç de la trobada a la pàgina del Decidim una estona abans de l’hora marcada per a l’inici del Consell.

Per formular preguntes, tant si s’assisteix presencialment com virtualment, caldrà fer-ho a la plataforma Decidim, fins a 24 hores abans de l’inici del Consell.

El Consell de Barri es retransmetrà en streaming a través de la web del Districte i de la plataforma digital de participació de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell de Barri, cal adreçar-se al correu electrònic participagracia@bcn.cat.