Detingudes quatre persones per la crema de 20 motocicletes i un contenidor a Gràcia

05/12/2018 - 14:58

Vandalisme. Dues persones han estat ateses per inhalació lleu de fum després que el foc afectés la façana del seu edifici, al carrer Mariana Pineda

Dues persones han estat ateses per inhalació lleu de fum després que el foc afectés la façana del seu edifici, al carrer Mariana Pineda

La Guàrdia Urbana ha detingut, aquesta matinada, quatre joves –dos nois i dues noies—com a presumptes autors de la crema d’un contenidor de brossa i de 20 motocicletes que es trobaven estacionades a diferents carrers del barri de la Vila de Gràcia. En total, s’ha comptabilitzat unes 20 motocicletes afectades pel foc, dos vehicles, un tendal i un contenidor de brossa.

L’incendi provocat a set motocicletes i un contenidor de brossa al carrer Mariana Pineda ha acabat afectant la façana de l’edifici situat al número 5 d’aquest carrer i dues persones veïnes d’aquest immoble han hagut de ser assistides per inhalació lleu de fum. L’immoble ha patit danys a la façana, portes, balcons, cablejat exterior i a l’interior dels pisos baixos. L’altra façana afectada pel foc és la de l’Església de la plaça de la Virreina.

A part de les motocicletes i del contenidor, també s’ha cremat el tendal d’un local al carrer Verdi. Les motocicletes cremades i els vehicles afectats pel foc –un turisme i una furgoneta– es trobaven estacionats als carrers Verdi, Or, Robí, Església, Astúries i Montseny.

La Guàrdia Urbana ha obert diligències pels fets i ha posat els joves a disposició dels Mossos d’Esquadra.